Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/96210-15-16-nov-braila-cursa-indemanare-cursa-accelerare.html)

leonard 17-11-08 17:17

Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE

pe voi astia experimentati nu?
nu mai vorbii in necunostinta de cauza frate.
mi-ar place sa ne cunoastem personal si sa stam la un pahar de vorba...ca vad ca pe net iese numai cearta...in fine.

B 19 D E Z 17-11-08 17:19

o 1000 de vorbe doi bani nu fak va certati degeaba conteaza ce o sa fie nu cea fost ;) multa bafta celor :kre au participat ne vedem la urmatoarele curse legale si sper sa mai avem parte de cat mai multe legale ;):twisted:8)

Cubanez84 17-11-08 17:24

Ce sa mai vorbim frate sunt unii raceri pe aici care cred ca ei au inventat cursele la urmatorul eveniment imi scriu mare pe masina user-ul de pe 4tuning care are ceva de zis sa vina la mine sa vb. Kidu vad ca e mare pe forum, la tulcea plangea cand a luat-o de la toti ca cica nu trebuia sa fie la grupa lui si acum omu se umfla tare!Zicea ca isi vinde masina ca nu e buna da de fapt ar trebuii sa sa mai invete sa schimbe!!!!!!!

ZerO_CooL 17-11-08 17:26

Quote:

Originally Posted by Cubanez84 (Post 1869774)
Nu am propus sa aduca cineva dyno pt asa ceva, nu esti obligat sa urci o grupa mai sus!Dar cine isi dubleaza puterea pt a participa la grupa care era cu puterea stock?

Cine vrea sa fie competitiv.

geo_34 17-11-08 17:31

la curse se prezinta cu masini modificate aviz celor ce se plang investiti in ele si pe urma vorbiti.daca nu,vii te dai pierzi sau castigi si taci nu comentezi ca ala merita sa castige sau sa piarda

cicisxn 17-11-08 17:40

Curse mixte (masina-motocicleta) se fac?

MadCow 17-11-08 17:40

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 1869877)
Respect frate,un baiat intelegator... cat despre ei, au facut 2 curse sau s-au uitat la 2 curse ilegale toata viata lor au stat pe internet,s-au uitat la supra de nu stiu cate mii de cai pe youtube si vin sa ne contrazica pe noi...

mai baiatule, ce sa ma inveti tu pe mine despre tuning? sa pun un spoiler si un eleron pe un cazan? tu nu stii pe unde se pune ulei un cutia de viteze si imi spui mie de tuning la motor?
te rog sa nu te chinui sa-mi raspunzi, si o sa-ti urmez si eu exemplul.

ZerO_CooL 17-11-08 17:41

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 1869016)
Organizarea a fost slabuta,sincer,nu vreau sa condamn,dar putea sa stea cineva exact la 402m/finish care sa ridice un steag ceva... multi vorbeau ca nici nu stiau exact daca au terminat sau nu 402m,erau nedumeriti...
Lasand frigul la o parte,inghesuiala masinilor participante si asfaltul care nu se intelegea cu gumele nostre a fost bine,dar multi au avut cheltuieli destul de mari.
Taxa a fost foarte buna in comparatie cu celelalte competitii,dar s-ar putea numarul participantilor sa scada: ne convine sa bagam benzina sa venim pana la eveniment,ne convina sa avem cheltuieli,dar deja exista sponsori pentru evenimente!!! De ce mai aveti nevoie de banii participantilor,facem reclama pe banii nostri nu?!! S-au lipit pe masina stikere cu PIC cine a fost de acord cu asta?!! Nu a intrebat nimeni daca poate lipi acel sticker!!! E o mare bataie de joc in privinta asta. La expozitii este cu totul alta treaba,dar aici la curse nu se poate asa ceva,sa bagi bani din buzunar pentru inscriere o data ce exista sponsori si sa faci reclama unei firme tot din banii tai.

Te-ai gandit ca poate tocmai datorita sponsorului a fost taxa de participare doar 30 de lei ?

kidu2006 17-11-08 17:44

Quote:

Originally Posted by Cubanez84 (Post 1869892)
Ce sa mai vorbim frate sunt unii raceri pe aici care cred ca ei au inventat cursele la urmatorul eveniment imi scriu mare pe masina user-ul de pe 4tuning care are ceva de zis sa vina la mine sa vb. Kidu vad ca e mare pe forum, la tulcea plangea cand a luat-o de la toti ca cica nu trebuia sa fie la grupa lui si acum omu se umfla tare!Zicea ca isi vinde masina ca nu e buna da de fapt ar trebuii sa sa mai invete sa schimbe!!!!!!!

Cumetre esti __ la cap!!!SINCER!!!EU Nu te cunosc,tu vad ca ma cunosti..este o diferenta!!!!Du-te tare si vezi-ti de ale tale ca nu te-am bagat in seama si nu ma intereseaza cine esti!!!Si nu ma mai trece pe numele tau la faza cu plansu!!Ori m-ai lasat sa-mi sterg lacrimile pe haina ta si nu-mi aduc eu aminte?!
De ce vorbesti tampenii?ma cunosti de undeva?am dat mana la masa?Nu-mi aduc aminte de tine cumetre si te rog sa-ti vezi de ale tale;)Nu am zis niciodata ca nu trebuia sa fiu la grupa mea,LOL!!!,poate altii nu trebuiau sa fie la grupa mea;)si daca tot ai auzit asa ceva,trebuia sa te fi uitat la mine ca radeam cand o spuneam!!!!
Poate nu ti-ai dat seama dar pe majoritatea din grupa mea ma cunosteam cu ei,si m-am imprietenit cu ei!
Esti un tampit,pentru ca m-am convins inca de la prima legala ca toti ascund adevarata putere a masinii lor!
Du-te tare si vezi-ti de ale tale..hai pa

NT33EXE 17-11-08 17:46

discutiile sunt destul de relevante...motive pertinente exista cam de fiecare parte...incadrarea pe grupe sa se faca nu stiu cum, care mai de care merita mai mult sa castige...bla, bla, bla...astea sunt vorbe.

si eu ma steptam sa ajung macar in finala la A si care e problema!? m-a facut han-ul care e cam pe unde sunt si eu. am dat chix la fiecare start si gata. mai rupem niste cauciucuri la antrenament...

fiecare organizator pregateste aceste evenimente dupa niste criterii prestabilite. nu este obligat nimeni sa participe. care v-ati bagat respectati-le, nu mai carcotiti atat!

nici strictete maxima nu se poate...in genul motor cu 101 sau 105 cai in talon si il bagi la B...desi ar cam trebui sa se procedeze asa, de aceea se numesc R E G U L I ! ! !

fiecare isi tuneaza masina sa fie mai tare in grupa/categoria din care face parte. respect pentru cei care reusesc sa urce la grupele superioare!!! asta nu inseamna ca ceilalti nu merita acest lucru...

trebuie sa fim optimisti si recunoscatori ca se fac curse in cadru organizat. si din ce in ce mai multe.

SEJ 17-11-08 17:47

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1869961)
mai baiatule, ce sa ma inveti tu pe mine despre tuning? sa pun un spoiler si un eleron pe un cazan? tu nu stii pe unde se pune ulei un cutia de viteze si imi spui mie de tuning la motor?
te rog sa nu te chinui sa-mi raspunzi, si o sa-ti urmez si eu exemplul.

Aaa tu faci parte din categoria baiat bani gata,iti duci masina la vreun service si iti faci tuning... vi sa ma iei pe mine cu din astea apropo n-am eleron pe cazanul meu sifonier cum vrei tu :D
macar bujiile iridium le-ai schimbat tu singurel cu mana ta :D sau ai cerut bani de la mamica sa-ti dea bani de nu stiu ce si fara sa stie ai fost la service si le-ai schimbat
Probabil nu stiu prea multe si nu am prea multe pe masina ca n-am banii tai ;)

Gabi 17-11-08 17:49

Putem înceta cu presupunerile sau suntem ţigani în continuare ?

shadowro 17-11-08 17:51

Quote:

Originally Posted by geo_34 (Post 1869879)
de ce ar fi meritat golfu sa castige mai mult decat octavia ?
si cand o sa stea evo de braila langa evo lu ono vezi ca ono a luat 3 din 3 cu evo de braila inclusiv cand a plecat mai tarziu asa ca gura mica ca de la voi apar tot felu de vb

una e masina de strada alta e masina de raliu care costa 200.000 euro ... mai vrei ceva ?
omu cu evo gri a tunat-o conservativ. face drumuri de mii de km cu ea si nu ii e frica ca il lasa in drum. asta e tuningul nu o besina care merge 1data la 2 luni de zile. nu ma refer la evo-ul lui ono.

TuningBoy 17-11-08 17:57

Din ce observ, la Braiala iar a fost ceva reusit, unde Old School MotorSport si-a facut simtita prezenta :D

cicisxn 17-11-08 17:58

Sa incerc si altfel:

Curse mixte masina-motocicleta se fac?

adidelavalcea_crazy 17-11-08 17:59

are cineva o filmare mai buna si mai mare ??Am gasit numai din alea mici sub 10 mb.

leonard 17-11-08 18:03

Quote:

Originally Posted by cicisxn (Post 1870021)
Sa incerc si altfel:

Curse mixte masina-motocicleta se fac?

se fac dar mai rar...si pentru spectacol.
de exemplu editia 1 george dunareanu la braila...acolo s-au dat pepy cu un motor.

p0mpi 17-11-08 18:05

Quote:

Originally Posted by Cubanez84 (Post 1869680)
Se inscriu la curse unii oameni care nu vor decat sa castige,nu conteaza cum.E vorba despre SIO(OCTAVIA GRUPA A)CARE AR TREBUII SA FIE LEJER LA B DACA NU CHIAR LA C.Si golful HAN care radea de murea,cand a pierdut,stia el de ce radea!!!Organizatorii au urlat ca vezi doamne o sa se uite la toate masinile si nimic.Nu pot sa vada tot ce ascund uni sub capota dar pe unii deja ii cunosc!Cum ar fi daca se inscrie Fly la A1 sau la A sau la B toata lumea poate sa plece acasa!!!!!Promisiunea mea o sa cumpar o pisicuta 316 si ii sa ii pun motor de 2.5 si o sa ma inscriu la A dupa ce sudez capota si gata sunt cel mai mare smecher cand vin la curse.Sa NUMAI VB DE PUBLIC ,niste oameni care nu au ce cauta in sec.nostru(tarani, iobagi,samantari)toata scursura Brailei si Galatiului a fost acolo.Propun ca data viitoare se se faca curse cu spectatori 402m alergare da se se uite sa nu fie drogati sau altceva ca sa triseze!Sincer a totul a fost penal!Cine crede altfel inseamna ca acolo e locul lui intre taranii care orice vedeau la o masina tipau TURBO FRATE TURBO ARE SA MOARA MAMA(asta la grupa A1)deci invatati de la altii(Speedline) cum se organizeaza curse si numai va mai dati in petic atata!

stai frate linistit, la tulcea nu ai fost printre ei si d aia nu ai auzit, aici au fost spectatorii mai aproape si de aia, replicile sunt aceleasi, nu mai asculta daca nu iti place ce auzi

SEJ 17-11-08 18:08

Quote:

Originally Posted by p0mpi (Post 1870044)
stai frate linistit, la tulcea nu ai fost printre ei si d aia nu ai auzit, aici au fost spectatorii mai aproape si de aia, replicile sunt aceleasi, nu mai asculta daca nu iti place ce auzi

Da asa este si sunt peste tot... nici nu mai are rost sa vorbim despre asta... suntem in romania :D

kidu2006 17-11-08 18:11

Pozeeeeeeeee...si Filmeeeeeeeeeee...
De la grupa A aveti poze si filme?

cicisxn 17-11-08 18:12

ok,merci. E si normal sa fie pt spectacol. In fond,e competitie si am mai zis,totul e legat de divertisment...indiferent cine castiga. Oricum la noi nu se fac liniute pe bani multi

Cubanez84 17-11-08 18:13

BIne ma ati castigat aveti dreptate am gresit eu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ianyST 17-11-08 18:18

o filmare intre rs6 si porshe are cineva?

MadCow 17-11-08 18:19

Quote:

Originally Posted by SEJ (Post 1869982)
Aaa tu faci parte din categoria baiat bani gata,iti duci masina la vreun service si iti faci tuning... vi sa ma iei pe mine cu din astea apropo n-am eleron pe cazanul meu sifonier cum vrei tu :D
macar bujiile iridium le-ai schimbat tu singurel cu mana ta :D sau ai cerut bani de la mamica sa-ti dea bani de nu stiu ce si fara sa stie ai fost la service si le-ai schimbat
Probabil nu stiu prea multe si nu am prea multe pe masina ca n-am banii tai ;)

mi-as dori eu sa fiu de bani gata. probabil ar fi avut 500 cai masina pana acum, nu 300.
si masina si tuningul e din banii mei - iar masina mi-o fac dupa capul meu intr-un service ca nu am eu sculele necesare.
cred ca cel mai bine ar fi sa faca fiecare ce poate, tu sa mergi la expozitii de tuning exterior si cei care baga bani in motor sa vina la liniute.

kidu2006 17-11-08 18:27

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1870063)
Pozeeeeeeeee...si Filmeeeeeeeeeee...
De la grupa A aveti poze si filme?

:?::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::!::?:

geo_34 17-11-08 18:33

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 1869995)
una e masina de strada alta e masina de raliu care costa 200.000 euro ... mai vrei ceva ?
omu cu evo gri a tunat-o conservativ. face drumuri de mii de km cu ea si nu ii e frica ca il lasa in drum. asta e tuningul nu o besina care merge 1data la 2 luni de zile. nu ma refer la evo-ul lui ono.

colegu SEJ spunea ca sunt la egalitate.exact cum ai spus si tu sunt 2 masini diferite.si stai linistit ca stiu si cum si ce a bagat baiatu de la braila oricum bv lor ca au ajuns la nivelul asta

YZF-PWR 17-11-08 18:35

Sincer astia care va certati acum stricatzi toata frumusetea sportului si va promit ca inchidem topicul si bagam sanctionari pt jigniri , sunt si unii moderatori de aici care au participat cum am fost eu si inca cativa colegi , care unii am pierdut chiar in finale sau semi-finale , cu masini care aveau cel putin 40 de cai peste noi , SI CE???
Oameni buni asta este sportul si trebuie sa ne bucuram ca avem parte de el , eu si altii am avut fair play in noi si am mers si am strans mana celor care ne-au batut , si stiti de ce? pentru ca au plecat de la platforma de cai originali ai masinii si au ajuns sa o modifice cu mai mult decat noi sau mai putini decat altii , bravo lor !!! eu ma bucur ca am participat si asta ma indeamna sa particip de fiecare data , sa am un gust bun decat unul amar care il lasati voi prin certurile astea de aici!
Daca ei au facut rau ca le`au ridicat cu cap in cai putere , nu va enervati si certati , mai bine invatzati , fiecare le face in timp asta inseamna si voi cei care va plangeti!
Numai bine si incetati cu certurile si jignirile

naka66vio 17-11-08 18:36

mama cata cearta de aiurea.nu inteleg de ce.baietzi are cineva filmuletze de la grupa ddddddddd?sau vreun filmuletz cu gti eip la nr?

geo_34 17-11-08 18:52

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 1870140)
Sincer astia care va certati acum stricatzi toata frumusetea sportului si va promit ca inchidem topicul si bagam sanctionari pt jigniri , sunt si unii moderatori de aici care au participat cum am fost eu si inca cativa colegi , care unii am pierdut chiar in finale sau semi-finale , cu masini care aveau cel putin 40 de cai peste noi , SI CE???
Oameni buni asta este sportul si trebuie sa ne bucuram ca avem parte de el , eu si altii am avut fair play in noi si am mers si am strans mana celor care ne-au batut , si stiti de ce? pentru ca au plecat de la platforma de cai originali ai masinii si au ajuns sa o modifice cu mai mult decat noi sau mai putini decat altii , bravo lor !!! eu ma bucur ca am participat si asta ma indeamna sa particip de fiecare data , sa am un gust bun decat unul amar care il lasati voi prin certurile astea de aici!
Daca ei au facut rau ca le`au ridicat cu cap in cai putere , nu va enervati si certati , mai bine invatzati , fiecare le face in timp asta inseamna si voi cei care va plangeti!
Numai bine si incetati cu certurile si jignirile

nota 10:wink:

Achim 17-11-08 18:54

5 Attachment(s)
EID are la numar si e Speeder ;) s-a dat cu o pisica (nush ce e de vazut in filmuletu ala) si dupa cu UGA ... la fel nimic de vazut :( a avut aceeasi soarta ca si mine ... :oops:

eu tot zic ca daca UGA nu venea eu cu Speeder am fi fost in finala ... dar asta e, aceea e o masina care e bine gandita si va domina grupa pana cand o sa apara altcineva care sa isi dedice masina unor intreceri de genul acesta... (poate un GTi normal cu turbina K04, injectoare, pompa de benzina, soft si LSD)

p.s.: si poftim si cateva poze ;)

dee jay 17-11-08 18:54

Super tare ... mai asteptam la Braila astfel de evenimente...am inteles ca urmatorul este prin aprilie 2009 cam pe 20

naka66vio 17-11-08 18:57

Quote:

Originally Posted by Achim (Post 1870179)
EID are la numar si e Speeder ;) s-a dat cu o pisica (nush ce e de vazut in filmuletu ala) si dupa cu UGA ... la fel nimic de vazut :( a avut aceeasi soarta ca si mine ... :oops:

eu tot zic ca daca UGA nu venea eu cu Speeder am fi fost in finala ... dar asta e, aceea e o masina care e bine gandita si va domina grupa pana cand o sa apara altcineva care sa isi dedice masina unor intreceri de genul acesta... (poate un GTi normal cu turbina K04, injectoare, pompa de benzina, soft si LSD)

p.s.: si poftim si cateva poze ;)

scuze eid stiu masina f bine;))a mea si a lui sunt asemenatoare ca modificari si soft si am vb cu el sa ajungem impreuna la braila dar eu nam putut ca nu a fost gata masina din pacate.asta e.eu am lsd mai imi trebuie kitul gt2871rs de la vf engineering care va veni curanb.bafta

Achim 17-11-08 18:59

imi povestea ceva de masina ta si ca trebuia sa va "vedeti" prin Buc cu o zi inainte ...
am ajuns eu cu el pana la urma :D

naka66vio 17-11-08 19:01

poate da dumnezeu sa ma vad cu el miercuri sau joi cand sper sa fie gata masina.bafta si numai bine.facem offtopik;))

yoda 17-11-08 19:03

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1869778)
pls are cineva filmuletze cu uga vs gti speeder rosu cu nr eip sau filmulete cu acest gti?

ce l-a mai omorat pe speeder!i-a rupt ficatii la ..... ca sa-l citez pe prietenul tau softist!de altfel nu stiu cine a castigat dintre cei cu sigla- geam!:lol::lol::lol:

naka66vio 17-11-08 19:09

e si normal sa il bata uga si pe tine te batea nu stiu de ce te dai atat in spectacol si daca e vb de sigla vezi ca a facut cupra cu sigla care aia vuto si u in fatza la alta cupra cu alta sigla.numai la sigle tie gandul.doamne doamne ce mai lume!!

Achim 17-11-08 19:16

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1870202)
ce l-a mai omorat pe speeder!i-a rupt ficatii la ..... ca sa-l citez pe prietenul tau softist!de altfel nu stiu cine a castigat dintre cei cu sigla- geam!:lol::lol::lol:

uneori esti aiurea sa mor eu
si pe tine te arde GT-R ... nu ?! :???:
inteleg ca aveti boala unu' pe altul dar pana la urma ...
astia cu RBN (kiar sunt impartial ca mie nu imi face niciunul soft) au demonstrat ceva (vezi Alecs cu Cupra vs Cupra Dimsport) ... restu e cancan

yoda 17-11-08 19:19

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1870214)
e si normal sa il bata uga si pe tine te batea nu stiu de ce te dai atat in spectacol si daca e vb de sigla vezi ca a facut cupra cu sigla care aia vuto si u in fatza la alta cupra cu alta sigla.numai la sigle tie gandul.doamne doamne ce mai lume!!

vezi k era o replica la ce se posteaza de fraieri pe hi5 iar despre cupra.....vezi ca una era goala fara nimic in interior iar cealalta era cu interior!deci poate intelegi ce si cum si sa nu uitam ca pana ieri cupra noastra a fost mereu in fata cuprei voastre!gata cu offtopicul!;)

SpeedeR 17-11-08 19:26

Nu mai bagati in seama toti frustratii cu masini de pasarici :D se agita si ei dp margine pt k de altcva nu sunt in stare :lol:

Asteptam poze si filme :)

ocaruntu 17-11-08 19:30

2 Attachment(s)
si totusi poze si filme ?
la grupa C am mai vazut ... dar nu de la inceput ... nu am vazut nici un film cu 3-ul de mai jos (in special vs seria 5):

multumesc.

All times are GMT +2. The time now is 10:20.

- Copyright 2026 4Tuning