![]() |
Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT
Quote:
m-am saturat sa platesc amenzi pt ca ma i-a dupa zgomot... acum merg si eu putin mai legal.... ca oricum se aud carburatoarele |
Cu banii scutiti pentru plata amenzilor mai bine iti cumperi o pereche de adidasi d-aia smecheri..sau la naiba,cine are nevoie de adidasi..mai bine un repartitor de franare smecher;)..stii tu discutia:-)
Felicitari pentru masina, motorul se aude bestial..iar cand ii dai spritzuri carburatoarele fac turbioane la gurile de aer8) |
Imi tiuie si acum urechile si am fost damblagiu toata ziua.... :D
|
in sfarsit a aparut si filmul de la VTM Rasnov respectiv coborarea pe Cheia... dar este prea mare o sa pun un link putin mai tarziu.....
|
mai asteptam pt film pt ca trebuie putin prelucrat.......este prea lung
|
zici ca e mitraliera deaia Thompson :), foarte frumos.
|
F.frumos morcov ce ai reusit sa faci dintr.o simpla dacie.Imi place ce ti.a iesit!Nota 10+.Asteptam in continuare modificari!Salut
|
mai mult de cat am facut eu si echipa DRT nu prea se mai poate face la o dacie.......acum depinde ce ii place fiecaruia...turbo sau aspirat.... mie unu imi place aspiratul
|
Quote:
|
ceva poze cu rollcage-ul se poate? asa sa vada si muritorul de rand niste detalii ..
|
7 Attachment(s)
cam asta e .......
|
ce teava ai folosit (ce diametru si cat e in carne?)
la talpile de prindere sub masina ai ai pus dubluri? si daca poti pune date tehnice la motoarele f7p si f7r |
date tehnice despre cele 2 motorizari gasesti pe www.carfolio.com
|
- fixarile dintre bare se puteau elabora ceva mai mult. Suruburile alea de 6 sunt îndoielnice. In caz de Doamne-fereste, alea plesnesc, iar anumite bare vor fi libere sa strapunga tot ce intalnesc in cale. Recomand prieteneste regandirea problemei.
- la un roll-cage, care-n cele din urma se rezuma la niste grinzi cu zabrele, ideal ar fi sa existe macar o bara in diagonala. Poti pune una in spatele scaunelor, presupun ca taximetrie nu vrei sa faci cu ea. Daca replica nu va consta in noroi in ochi, mi-ar placea sa stiu cam cat cantareste cusca ta. |
Quote:
Quote:
|
din cate stiu eu sunt suruburi de 8 ca la orice rollbar omologat numai ca duritatea la asta e un pic mai mare decat las cele de la nicu cursa
|
cam cat costa un roll bar ? materiale / montaj / constructie ?
|
Va rog , fara cearta !
|
Ştiţi bine că am putea evita problemele dacă am înlocui termenii duri şi referirile directe.
Ce întrebase Muttley era chiar interesant, forma sub care ambalase întrebarea însă, precum şi răspunsul primit, n-au fost scrise în cea mai fericită modalitate. Nu vă încrâncenaţi aşa, discutăm doar, nu câştigăm nici premii de popularitate nici turnee de K1... Spor la scris, că e interesant ce se petrece cu maşina :) |
Apropo de rollcage, nu putea fie apropiat mai mult in fata ? Ca e prea departe de stalpi. Probabil ar fi trebuit taiat din bord, dar asta e ...
|
Quote:
|
Ca să nu pierdem posturi interesante, dar off-topic pe thread-ul omului, am copiat informatiile interesante şi le-am mutat într-un nou topic. Detalii şi continuarea discuţiei: aici
|
ce mai face batrana mestere?:D
bafta |
Ce victime ai mai facut pe strazi ???
|
Quote:
|
Quote:
|
respect te-am vazut ieri la sinaia la coasta super tare data viitoare te dai cu regina???;););)
|
criminala masina morcov ;):D te-am vazut azi pe la republica, toba aia e jale cu ea
bafta . |
nu vii la valcea pe 25 la legale?....chiar vreau sa vad asa ceva ...si nu numai eu...multi altii carora le-am povestit de dacia drt...
|
Quote:
|
pacat ca nu aduci masina:(....dar sper ca o sa o vad cat mai curand....te astept la valcea.
|
sper sa ajung si eu ca doar e la o aruncatura de bat....:D
|
Niste poze cu suportii motorului se pot posta?
|
nu avem asa ceva.......iti dai seama ca nu am stat sa facem poze la toate modificarile care le-am facut la masina...
|
Mai da ma si tu afara din casa.....secretosule :)
|
E adevarat??? http://dacia.anunturi-auto.4tuning.r...64-409239.html
|
dc mi sa sters postul?
|
Quote:
|
Quote: