![]() |
Re: Fanatik Constanta
mijto frate a 6 poza e criminala cand alergam dupa masina:)) "NU PLECA!!!!!!!!!!!!"
|
3 Attachment(s)
am uitat sa il pun pe Marele Zbuf:
+1 bonus cu andrei |
io acolo il plesneam pe marian mah "taci cati dau una" da ce tot atatea poze cu mine mah ia mai ushor
|
Quote:
|
da pana la un anumit punct, la tine e mai mijto ca astia pun direct filme c u :P
|
ehehe :D nu mah nu :D da ce filme ????? ca mai facut curios
|
aaaaaaaaaaaa:D NU , las ca vb noi diseara
|
mai naiman tu ai bucuri la mecedesa ?:shock::shock::shock::shock::shock: ( a 2 a poza )
|
mercedesa mah da? si e o doamna de varsta lu bunica cand era fata mare :D
|
Rugaminte din partea mea la cei care se ocupa cu arhiva pe FMS CONSTANTA......pune-ti cateva filmulete cu presedintele vostru......fac cinste.:-)
|
1 Attachment(s)
de cand asteptam momentul asta..muahahahaha.app se deschide cu NERO SHOW TIME.enjoi EL LIDER MAXIMO:D
|
Quote:
in curand "noile aventuri ale lui nemo", numai pe 4tuning |
bah, va..... io ofer dublu fara de flipper
|
hahahhahahhaha saracu:lol: nu mai nimerea cuvintele hahahhahahahaa
|
In functie de pret se poate si turna un filmulet pe loc , nu e problema :))
|
:)) deja credk am promise vreo 5 portbagaje, pana la urma vedem ceo iesi
si "...." alea inlocuiesc cu cuvant si nui problema de cuvinte ca le gasesc :D |
Pai tocmai ptr ca ai promisa o plimbare in portbagaj de skoda ( si nu ca fac reclama ca are portbagaju mare :))) ) putem face un film foarte artistic :)))
|
si pe unde vrei sa ma plimbi nebunule:P pe plaja?
|
Pai cine plateste filmuletu spune si unde sa te plimb :))
Cred ca vrea pe tomis evident sa te vada toata lumea :)) |
salutare,se fac inscrieri aici pentru club????pt ct dak se poate sa vb cu cineva pe mess...astept un id ceva de la voi,ms...
|
Quote:
|
nu stii tu sa conduci skode :)) iar in portbagaj la subaru n-am loc
|
:)) las ca te iau cu masina lu marian ca in ala incapi :D
|
8 Attachment(s)
Si daca s'a dat drumu la poze pe net hai sa pun si eu cateva :D
Zbuf sper sa nu ma urasti dupa :) |
mamaaaaaaaaa ce bine il prinde pe shau' cu mana intinsa :)))))))) HAHAHAHAHAHAHa
|
Aaaaaaa, pai mai baieti vaz eu ca sunteti foarte linistiti din fire, deci cred ca vin si eu la voi in vizita sa ma recreez....vad ca voi vorbiti de plimbari...excursiisi alte faze din astea.:-)
|
pai mersu pe jos tine motoru frumos :))
|
:)) cand vii sa pregatesc grataru incins , da pana atunci romik sa facem filmuletu ca sa faca si cinste :P
|
:))))))))))) ce e cu saracu zbuf? voi v-ati pus pe rele. Shefule ia masuri. :))))
|
caterinca mah, stai linistit ca io am promis portbagaj lu romik :((
|
Care`i treaba oameni buni :D Ne vedem diseara la un suc, toata gasca ? sau v-a afectat si pe voi criza asta, la fel ca pe zbuf ? :)
Apropo, zbuf, diseara o lasi pe stelutza acasa si iesi cu golanu` ? :)) |
din pacate eu diseara nu voi fi in ct, dar sambata seara da:D deci aveti grija ce faceti
|
[QUOTE=wu_vladutz;2104693]Care`i treaba oameni buni :D Ne vedem diseara la un suc, toata gasca ? sau v-a afectat si pe voi criza asta, la fel ca pe zbuf ? :)
Apropo, zbuf, diseara o lasi pe stelutza acasa si iesi cu golanu` ? :))[/QUOTE criza....ce criza???a zis cineva ceva de criza:lol: abia astept sa se faca seara sa ies la ture cu golanelul:x mai ales ca mi-am tras si dvd.ne vedem diseara pe traseu.see yaa |
Ce dvd ??? Detalii, detalii, sa stiu daca vin in noaptea asta in navodari dupa el sau nu :D:D
|
nu stiu cine mai urmareste forumul asta dar eu propun o mini intalnire pentru seara asta la mall.sa zicem ora 9.ne mai vedem si noi la ochi...dam niste turici a la fanatik:D...suc ...alea alea.pana acum sunt eu,vlad si hellman care inca nu stie:lol:.sorry varu.astept.....
|
Deci, care se mai combina sa posteze aici, sau macar sa fie la ora 9 la city, daca nu are timp/chef sa posteze :D Doar e vineri seara ... nu`i frumos sa stati in casa, ca batranii :)):))
|
salut si baieti si fete ..vad ca fanatik are filiala tare si la cta ...SIR kid e frendu meu ..impartasim aceesi pasiune.porsche ..la urmatoarea intalnire poate ma anuntati si pe mine ..
porsche_mrk id de mess |
Salut, salut !
Ca tot a venit vb de intalniri, Hellman spuneai candva, sa ne intalnim luna viitoare, pe 7-8 sau ceva de genu`.Mai e valabila inalnirea ? Daca da, posteaza data exacta, daca se poate pana pe 17 martie, pt ca am sa plec din tara vre-o 10 zile ! |
frate urata treaba cu criza asta nu e bani nu e benzina nu e tigari :))) :))) :)) e vremuri grele :)) si momentan alerg disperat dupa un JOB ! :D
|
au fost vremuri si mai rele:) capul sus
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning