Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

D o n n 25-04-09 08:22

Re: Club ESPERO

Quote:

Originally Posted by mike - AER (Post 2263941)
atunci orienteaza-te spre jeep-uri si lasa masinile mici sa fie cat mai aproape de asfalt :X

Pai frate,o lasi aproape de asfalt,dar acolo unde iti permiti acest lucru,si sincer eu nu las suspensia jos doar sa le placa unora.si apoi sa stau sa cumpar bari si sa sudez la praguri...doar de placul lumii nu o fac...eu fac ce e necesar..si cum trebuia sa o parchez pe fiecare seara pe o bordura de 10 cm...nush cum ti-ai permite tu sa strici jenti si sa dai cu spoilerele si cu pragurile mereu...

draky90 25-04-09 13:00

3 Attachment(s)
dony are dreptate,da este frumos o masina cu garda la sol lasata,dar cel putin la mine in buzau,este jale:lol:,cat mai inalta cu atat mai bine la borduri,canale si alte chestii,acum ca stai mai prost cu stabilitatea,alta chestie,la mine nu se simte,app ultima achizitie8)(cat despre jenti,nu ma bag unde nu'mi fierbe oala:rolleyes2)..offline vand mp3 panasonic..sau combinatii:rolleyes2

laurentiu NT 25-04-09 15:27

Quote:

Originally Posted by draky90 (Post 2265336)
vand mp3 panasonic..sau combinatii:rolleyes2

Pret? Si ceva caracteristici despre el.8)..........OK bafta la combinatii:D

draky90 25-04-09 15:29

sincer...eu l as da la combinatii,o janta ceva,un difuzor,caratceristici se aude binisor...nu ca un sony sau stiu eu ce..dar este bon;) si inca ceva,cine stie cum se pune un bord electronic de opel..???

mike - AER 25-04-09 18:06

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 2264836)
Pai frate,o lasi aproape de asfalt,dar acolo unde iti permiti acest lucru,si sincer eu nu las suspensia jos doar sa le placa unora.si apoi sa stau sa cumpar bari si sa sudez la praguri...doar de placul lumii nu o fac...eu fac ce e necesar..si cum trebuia sa o parchez pe fiecare seara pe o bordura de 10 cm...nush cum ti-ai permite tu sa strici jenti si sa dai cu spoilerele si cu pragurile mereu...

nu ai inteles ce vreau sa spun, dar nici nu ma asteptam..:) oricum a ta si a lu darky sunt mult prea ridicate... si stai linistit k dak o lasai la inaltimea ei nu dateai cu bara in bordura dak stii cum sa urci....

johnsonxxl 25-04-09 18:54

1 Attachment(s)
Attachment 891426 asa cum e a mea...iau destule gropi si borduri cu ce nu trebuie...in unele situatii esti nevoit sa le iei fara sa vrei...oricat de sofer esti..asa ca....laso balta...traim in Romania...

mike - AER 25-04-09 20:10

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 2266137)
Attachment 891426 asa cum e a mea...iau destule gropi si borduri cu ce nu trebuie...in unele situatii esti nevoit sa le iei fara sa vrei...oricat de sofer esti..asa ca....laso balta...traim in Romania...

mai fratilor, inseamna ca voi mergeti numai pe macadam... A mea e la fel si nu am atins cu nici un spoiler, si nu am indoit nici un prag... nu stiu, poate k la voi sunt drumurile fffff distruse..

joni... imi place cum ti-ai facut capacele...;)

johnsonxxl 25-04-09 20:14

ms mike...mah la mine in oras drumurile sunt cam praf....

esperoTun 25-04-09 20:25

1 Attachment(s)
a mea va place..???:D vreau sa o mai ridic,de fapt se va ridica...ii schimb toate telescoapele si bucsile spate(sunt terminate):D

~ 69 USP 25-04-09 22:48

1 Attachment(s)
eh frumos club avem noi aici ...espero este un super car ..felicitari posesorilor ...dar un calduros huaa boss ilor care se apuca sa kitch uiasca espero ...manelistilor luati va ba logan respect pentru restu

mike - AER 25-04-09 22:56

1 Attachment(s)
daca tot va apucarati sa puneti poze cu masinile voastre... hai sa pun si io!

Rob3rt_espero 25-04-09 23:01

Salut, 69USP zi-mi si mie te rog cum e cu 9j pe fata, ai si pe spate la fel ??

~ 69 USP 25-04-09 23:07

salut! pai cam ciudat astea sunt anvelope cu talon pe 30 .....215/30/16 borbet azi le am pus . talonul prea mic pt tara noastra ...diferenta mare nu am simtit ....am doar impresia ca se tureaza putin in gol .....dar se poate sa fie doar o iluzie

Rob3rt_espero 25-04-09 23:10

Pe spate daca ai tot 9j ce modificari ai facut la aripi, vad ca nu ai suspensie sport...iar un sfat pt anvelope ar fi de 45 sunt cele mai bunicele....cat ai dat pe jante ???

~ 69 USP 25-04-09 23:15

nu intentionez sa le pastrez pe masina asdar nu am facut nici o modificare ......da ai dreptate si un 205 ar fi perfect ....in viziunea mea . 300 euro

Rob3rt_espero 25-04-09 23:19

Nu au costat mult...acum depinde cum arata in general se vand peste 400 E incaltate si unele in stare buna !
Oricum da bine pe Espero Borbet T, daca mai ai poze pune-le si tu te rog !
Bafta !

~ 69 USP 25-04-09 23:29

2 Attachment(s)
am sa le pun in vanzare pentru cei cu masini ceva mai puternice ..au fost pe o astra si aratau foarte bine si acolo ..suspensie sport ...kit exterior frumoasa....Una din ele este un pic zgaiata ...cauciucul avea protectie pt janta dar se mai intampla in craterele din bucuresti . eu am tot niste borbet uri foarte frumoase si alea si am sa raman cu ele astea ..."dau" tare in articulatie ..dar cu un talon mai mare ..se poate estompa atacul soselei asupra bietelor noastre masinute

da dau pe masina foarte bine si daca ar fi si putin coborata ar da si mai bine

T-Bone 26-04-09 03:53

Quote:

Originally Posted by ~ 69 USP (Post 2266797)
am sa le pun in vanzare pentru cei cu masini ceva mai puternice ..au fost pe o astra si aratau foarte bine si acolo ..suspensie sport ...kit exterior frumoasa....Una din ele este un pic zgaiata ...cauciucul avea protectie pt janta dar se mai intampla in craterele din bucuresti . eu am tot niste borbet uri foarte frumoase si alea si am sa raman cu ele astea ..."dau" tare in articulatie ..dar cu un talon mai mare ..se poate estompa atacul soselei asupra bietelor noastre masinute

da dau pe masina foarte bine si daca ar fi si putin coborata ar da si mai bine

LA ce pret le pui in vanzare?
Foarte frumoase rotile!!!

nxtaz 26-04-09 13:40

Dimensiunea jantelor si ET-ul te rog şi bineînţeles ...preţ :-)

~ 69 USP 26-04-09 14:21

nu stiu et ul 400e este pretul

~ 69 USP 26-04-09 14:22

jantele sunt pe 16"

nxtaz 26-04-09 14:34

Au şi gume în preţul ăsta ? Dacă au ET-ul mai mare de 35 mă interesează. Te tentează un schimb cu ale mele ? Sunt pe 15" şi găseşti o poză cu ele aici

~ 69 USP 26-04-09 22:34

gumele sunt cam tocite daca vrei ne vedem sa le vezi si discutam aspecte .....schimb nu ca nu am ce sa fac cu ele..am deja ..si mai am si altele.\:P

esperoTun 26-04-09 22:38

baieti vreau sa fac si io un club sa ne stragem sa vb ,eventual poate legam si o prietenie...nu e nimeni din craiova care are un espero???doar eu si AER???HAIDETZI...un stick ceva..

ing3r 27-04-09 01:46

Adica vrei sa zici ca vrei sa stabilesti o mini-comunitate la tine in Craiova de pe 4tunning...intalniri, alea alea...Posteaza la intalniri...sau intra si pe celelalte cluburi de pe sectiunea asta....Doar cu esperisti nu cred ca o sa faci un club prea mare...

esperoTun 27-04-09 01:48

:(...sunt putini...:(

~ 69 USP 27-04-09 16:20

jantele borbet au ET ul 15 9j am verificat

mike - AER 27-04-09 20:03

Quote:

Originally Posted by esperoTun (Post 2269326)
:(...sunt putini...:(

TUN - :D io nu mai stiu pe nimeni cu espero aici la noi, adik nu mai am nici un preten... dak reusesti ceva ma apelezi pe mess si te ajut si io!

johnsonxxl 27-04-09 20:31

la mn sunt destui esperisti..dar nus pasionati de cluburi sau tuning...iar care sunt interesati de ceva...nu sunt informati...

mike - AER 27-04-09 20:36

nashpa.. asa si la noi, sunt multe espero in oras... da nu ii cunoaste mpe proprietari, si nici ei nu sunt interesati...

johnsonxxl 27-04-09 20:41

apropo...am inteles ca atunci cand miam bagat pe masina pistoane mai mari am capatat si cativa caluti....oare am 100? :D:D:D:D:D pistoanele erau cv mai mari decat cele originale dp motor...

mike - AER 27-04-09 21:32

poi pistoanele erau tot de espero de 1,5?

sau ai luat alt fel de pistoane.. daca ai luat altfel de pistoane inseamna ca ai luat si alti cilindrii, si la Daewoo cum e mono bloc e destul de mult de munca...

cand ai schimbat setu motor, ai dat motoru de tot jos, sau l-a schimbat pe masina?

johnsonxxl 27-04-09 21:56

Quote:

Originally Posted by mike - AER (Post 2271500)
poi pistoanele erau tot de espero de 1,5?

sau ai luat alt fel de pistoane.. daca ai luat altfel de pistoane inseamna ca ai luat si alti cilindrii, si la Daewoo cum e mono bloc e destul de mult de munca...

cand ai schimbat setu motor, ai dat motoru de tot jos, sau l-a schimbat pe masina?

au fost schimbati si cilindrii...pistoanele nu erau tot de espero...a fost dat tot motoru jos... :D a fost alezat blocu motor parca ca sa incapa cilindri...pana mea..a fost ceva de munca...

mike - AER 28-04-09 12:59

da stiu cum se procedeaza ca eu cu asa ceva ma ocup... am atelier... e posibil sa iti mai creasca putin puterea...

09 giv 28-04-09 13:49

Salutare. Mai aveti loc pentru un membru?

johnsonxxl 28-04-09 14:03

avem si pt mai multi..salutare si tie :D

esperoTun 28-04-09 14:52

Quote:

Originally Posted by 09 giv (Post 2273006)
Salutare. Mai aveti loc pentru un membru?

avem...salut!

esperoTun 28-04-09 14:54

Quote:

Originally Posted by mike - AER (Post 2272890)
da stiu cum se procedeaza ca eu cu asa ceva ma ocup... am atelier... e posibil sa iti mai creasca putin puterea...

ai atelier?daca vin sami schimbi si mie telescoapele,bucsile se poate!?

09 giv 28-04-09 15:14

Quote:

Originally Posted by esperoTun (Post 2273150)
avem...salut!

vad ca esti din craiova. pragurile de unde le ai?

esperoTun 28-04-09 15:39

Quote:

Originally Posted by 09 giv (Post 2273197)
vad ca esti din craiova. pragurile de unde le ai?

e un magazin in v rosie,aproape de coanda,intro intersectie...de acolo!sunt de logan!se potrivesc

All times are GMT +2. The time now is 04:12.

- Copyright 2026 4Tuning