![]() |
Re: Galati - Braila
Quote:
|
salutare lume .....sunt tot din galati si ma gandeam care din voi le are u desenul in special masini....???\
|
Quote:
|
pe foie te descurci...????
|
salut! aerografia te intereseaza???eu ma ocup cu asta, daca vrei sa vb'im da'mi add: dani_connecting_people , lucrarile mele le poti vedea aici : www.cristidanilescu.webs.com , numai bine!
|
Quote:
Afla de la unul din " astia mai sus " ( cum ai reusit sa ii denumesti ) ca un raliu tehnico-aplicativ , cu probe si traseu secret, nu este banc de probe, si are mai mult legatura cu < etajul > decat cu talpa pe o pedala, si gaz-gaz ! Esti oricand binevenit, dar, ar fi o mare deceptie sa nu te informezi din vreme. In principiu , pana nu incerci, toate cursele sunt grele, cu atat mai mult ca cat nu participi. |
Informatie pentru un weehend placut, relaxant;
In zilele de 25-27 .06.2010 se vor desfasura doua concursuri automobilistice in Handlova - Slovacia: - o cupa a orasului = concurs de indemanare auto - un raliu "" Banick rallye 2010" de tip secret, de cca 150 km si 8 ore. Pentru alte informatii, detalii si sustineri participare, ma puteti contacta la startul raliului de sambata 8 mai a.c. la Braila |
Conform calendarului competitional pe data de 22.05.2010 se desfasoara etapa a 3-a a campionatului "RALIUL -CUPA FanVOLKSWAGEN" etapa organizata de MOTOR SPORT CLUB BRAILA dupa urmatorul program:
ora 10.01 -Start etape navigare MOL PROMENADA -Drive test cu masinile expuse de dealerul VW ora 12.00 -Revenire masini concurs din etape navigare -Momenet artistic trupa dans ora 12.20 -Start primul set de Probe speciale (PS1+PS2) ora 13.00 -Prezentarea noului model VW Touareg -Moment artistic trupa dans ora 13.15 -Start cel de-al doilea set Probe speciale (PS3+PS4) In continuare, calculare rezultate, afisarea lor si festivitatea de premiere VOM REVENI CU AMANUNTE |
4 Attachment(s)
Etapa 3 a campionatului din Braila, sambata 22.05.2010 Raliul "FAN CLUB VOLKSWAGEN" organizat de MOTOR SPORT CLUB BRAILA.
Atasez primele materiale de concurs Regulament particular, Plan oras, si 2 probe speciale PS2 si PS3 |
1 Attachment(s)
Revin cu panul orar, il rectifica pe cel afisat mai inainte
|
2 Attachment(s)
Urmatoarele 2 Probe speciale PS4 si PS5
|
1 Attachment(s)
AFIS RALIU FAN CLUB VOLSKWAGEN 22.05.20100 BRAILA locatia PROMENADA MOLL
|
o initiativa frumoasa, sper sa vedem niste poze.
|
scuze de offtopic ... este cineva de prin galati care sa monteze folie pe geamuri ? am luat folia si am lipit-o dar pe luneta a iesit aiurea tare . trebuie sa o dezlipesc si sa pun alta . daca se pricepe cineva sa puna ( contracost bineinteles ), atunci sa imi dea un pm .
|
cand dezlipesti ai grija sa nu strici traseele la dezaburire sunt o gramada de firme prin galati care monteaza folie...
|
3 Attachment(s)
Un brailean urca la inceput de sezon pe locul 2 la clasa H3 in campionatul national de VTM
Este Dragos Trifonescu, mereu mai bun, mai competitiv, pe Golful cu nr 89. Bravo Dragos !! |
Care mergeti pe 6 la linute la Alexeni( Urziceni) ?
din Gl mergeti..care va dati ? |
Quote:
|
Conform calendarului competitional, pe data de 26.06.2010 se va desfasura concursul RALIUL PESCARILOR. Concursul are si o tenta distractiva. Se vor intocmi 3 clasamente: 1.clasamnet general, 2 clasament piloti 3.clasament probe specific pescaresti. Startul concursului va fi din Braila, probe special la Promenada Braila iar finalul concursului va fi la Balta Albina, langa Braila. loc in care se vor desfasura probele cu specific pescaresc. Cea mai spectaculoasa proba va fi probabil, slalomul cu barca pe lacul Albina. Nu ratati acest concurs. Va asteptam cu placere.......vom reveni cu amanunte despre concurs
|
4 Attachment(s)
Probe speciale si regulament particular RALIUL PESCARILOR 26.06.2010
|
Maxima invitatie pt baietii din GL ..care nu au indraznit pana acum sa se prezinte pe la evenimentele noastre...gen ..am o honda si fuge ...drept...acum e momentul sa veniti si la o accelerare mai virajata
https://forum.4tuning.ro/42-galati-br...ml#post3478034 pe 17 iulie facem iar la Carefour in parcare 3 probe de indemanare..poate mai ajungeti si voi din GL ( in afara de GTR..care a fost mereu -respect! ) sunt disponibil pentru detalii pe: -mobil -fix -fax -hi5 -raspund la semnale cu fum - nu am spatiu pt porumbei calatori |
poate ceva pe 400 ar fii ceva mai atractiv, zic eu..
|
cu siguranta ar fi distractiv pe 402 metri dar e mult mai greu de organizat...atat putem sa facem acum...
dar...cu siguranta si pe astfel de trasee te poti distra..dovada ..de fiecare data am avut o groaza de participanti ..si nimenu nu s-a plans..voi in galati sunteti mai retrasi cand vine vorba de "indemanare"....poate va tenteaza totusi ....intrarea e moka... |
Quote:
|
mai multe detalii legate de probele astea de indemanare ? :) intreb ca nu prea stiu detalii de ele . lincul pe care l-ai dat nu merge
|
da acum am vazut ca nu merge..e pus pe forum 4tunig pe zona Braila/Galati un topic special pentru asta
|
Acesta e linkul.
|
Va anunt programul Raliului PRIETENIEI Braila_Dobrich:14-17.10.2010
Joi 14.10.2010 orele 14.30 Sosire delegatie bulgara si cazare Hotel Sport orele 17.45 Start PS1 si PS2 Primaria Braila orele 20.15 Masa delegatie Bulgaria Vineri 15.10.2010 orele 8.00 Mic dejun delegatie Bulgaria orele 12.50 Parc inchis Platou Primarie orele 13.15 Start CO Primarie Braila orele 13.45 Start PS3,PS4 Complex ARMONIA orele 16.00 Start PS5, PS6,PS7 PROMENADA orele 19.30 Afisare rezultate provizorii Masa festiva si premiere PS1-PS7 Sambata 16.10.2010 orele 7.45 Mic dejun delegatie Bulgaria orele 8.45 Start etapa regularitate Braila DOBRICH orele 13.30 Sosire Hotel Sport DOBRICH orele 15.00 Start PS8, PS9,PS10 DOBRICH orele 19.30 Masa festiva si premiere DOBRICH DUMINICA 17.10.2010 orele 8.30 Mic dejun delgatie ROMANIA Program de voie cu vizite la Balcik si Varna Cazare Hotel Sport Intreg programul se va regasi in documentatia concursului care va fi afisata aici. Protocol incheiat cu participarea a 10 masini de fiecare tara. PRET CONCURENT-230 RON. Relatii la Gigi MIHAILA, TEL.0727078071 |
https://www.youtube.com/watch?v=EAlulyB9Mzc
sau poate asta pe sapt viitoare....:D |
Quote:
|
Quote:
Multe s-au schimbat de atunci... |
scuze, nu m-am uitat la data :)
|
!!!!!!!!!URGENT!!!!!!!!vand jante BBS R16 5x100...negre cu buza .... am nevoie de 150euroi
mai am si unele originale de golf III R15 5x100 pentru cineva care vrea sa scape de tabla ...400ron |
la ce ora plecarea din galati spre ianca ?
|
Din braila la ce ora plecati :d mai am 2 locuri libere poate ne combinam Id koenigsegg2peu
|
Astazi 14.10.2010 la Braila se da startul in RALIUL PRIETENIEI Braila_Dobrich editia XXVI. Orele 17.30 deschiderea oficiala a concursului in sala mare a Prefecturii Braila. Astazi in prima zi a concursului, se vor desfasura primele 2 probe speciale cu start la ora 18.01 in parcarea laterala a Primariei Braila. Mult succes participantilor la concurs. Un numar de 10 echipaje din Romania vor fi in duel cu cele 10 echipaje din Bulgaria si se vor lupta cu secundele.
|
de la ce ora si de unde se pleaca maine spre ianca?
|
Quote:
|
multumim mult vgaby!esti de mare ajutor pt cei care nu au reusit sa ajunga la iarna!
PS: pt cei care mai au filmulte,va rog sa le postati! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2026 4Tuning