![]() |
Re: vand orice kit xenon/bixenon, garantie reala 1 an!!!
Valabil pt cei care cauta calitate/pret, pt cei care cauta "cel mai ieftin"bafta in cautari!
|
salut
ai de 5000 k ? |
Quote:
Te astept cand te hotarasti! |
pt logan care merg si cat costa faza scurta- lunga
|
Quote:
|
cu montaj . si ce putere au k
|
4 Attachment(s)
cele mai bune recomandari, puteti apela cu incredere, eu sunt foarte multumit
|
Quote:
Quote:
|
Mai departe pt cei care cauta calitate, pt restul bafta la cautarea celor mai ieftine kituri.
Kiturile sunt cu ballastri Ultraslim de ultima generatie care nu dau erori pe nici o masina,deci NU aveti nevoie de anulatoare de eroare (alte costuri). Single kit(H1,H3,H7,H11,880,HB4/9006,etc) de 35W = 260RON Bixenon kit(H4 H/L sau H13) = 330RON Pt cele de 55W se mai adauga 50RON.(recomandate la farurile cu lupa) Kit montare lupa + bixenon pt masinile cu far reflector = 650RON Comercializez si becuri sau seturi separat. Un bec single = 80RON sau setul la 150RON Un bec H4 Bixenon = 100RON sau setul 180RON Un bec D2S(pt masinile cu xenon de fabrica) = 100RON sau setul 180RON Un bec D1S(pt masinile cu xenon de fabrica dupa 2005) = 150RON sau setul 280RON Montaj la cerere cu preturi intre 50 si 70RON in functie de complexitate. Adaptoare pt orice masina = intre 60 si 80RON perechea Reduceri pt distribuitori sau la cumpararea a mai multor kituri ! |
Mai departe pt cei care cauta calitate, pt restul bafta la cautarea celor mai ieftine kituri.
Kiturile sunt cu ballastri Ultraslim de ultima generatie care nu dau erori pe nici o masina,deci NU aveti nevoie de anulatoare de eroare (alte costuri). |
Valabil!
Calitatea si seriozitatea ne caracterizeaza, precum si vechimea in domeniu ! |
Salut....m-a sunat prietenul cu Corsa C si mi-a zis ca este super multumit de kit. Spor la treaba brother.
|
@B-64-KTL - merci de recomandare, de la mine nu pleaca clientul nemultumit.
Mai departe pt cei care cauta calitate, pt restul bafta la cautarea celor mai ieftine kituri. Kiturile sunt cu ballastri Ultraslim de ultima generatie care nu dau erori pe nici o masina,deci NU aveti nevoie de anulatoare de eroare (alte costuri). |
la o fabie 1.9 tdi din 2002,de fiecare data cind am montat becuri de pozitie cu leduri mi a ars faza scurta ba pe dreapta ba pe stinga...am inteles ca daca bag xenon (H7 am) imi mai arde ceva pe acolo...ai idee?
|
Quote:
Inainte sa- i montam xenon, ai masuram cablajul pe acolo sa ne asiguram ca nu sunt probleme. Un kit H7 este 260ron, iar montajul aferent (daca ai nevoie) este 50ron. O pereche de leduri smd(de f buna calitate) este 30ron. Toate cele bune! |
Quote:
|
@Alex_shaolin - Ok, te astept dupa sarbatori .
----------------------------- Mai departe pt cei care cauta calitate, pt restul bafta la cautarea celor mai ieftine kituri. Kiturile sunt cu ballastri Ultraslim de ultima generatie care nu dau erori pe nici o masina,deci NU aveti nevoie de anulatoare de eroare (alte costuri). Single kit(H1,H3,H7,H11,880,HB4/9006,etc) de 35W = 260RON Bixenon kit(H4 H/L sau H13) = 330RON Pt cele de 55W se mai adauga 50RON.(recomandate la farurile cu lupa) Kit montare lupa + bixenon pt masinile cu far reflector = 630RON Comercializez si becuri sau seturi separat. Un bec single = 80RON sau setul la 150RON Un bec H4 Bixenon = 100RON sau setul 180RON Un bec D2S(pt masinile cu xenon de fabrica) = 100RON sau setul 180RON Un bec D1S(pt masinile cu xenon de fabrica dupa 2005) = 150RON sau setul 280RON Montaj la cerere cu preturi intre 50 si 70RON in functie de complexitate. Adaptoare pt orice masina = intre 60 si 80RON perechea Reduceri pt distribuitori sau la cumpararea a mai multor kituri ! |
Merci pt promptitudine si seriozitate!!!.......sunt montate kiturile amandoua.....lunga-scurta...merg brici.Mi-a facut placere sa fac afaceri cu tine......data viitoare stiu de unde iau xenon.La multi ani!
|
Quote:
------------------- Mai departe pt cei care cauta calitate, pt restul bafta la cautarea celor mai ieftine kituri. Kiturile sunt cu ballastri Ultraslim de ultima generatie care nu dau erori pe nici o masina,deci NU aveti nevoie de anulatoare de eroare (alte costuri). |
mi-am montat pe motocicleta un kit bi-xenon h4 35w 4300k de la serban si sunt sunt foarte multimit.
Sa speram ca rezista si in timp :D |
@styx - multumesc pt recomandari si sa le stapanesti sanatos.
--------------------------------------------------------- La multi ani si un an nou plin de bucurii si sanatate ! |
Back to work .
Mai departe pt cei care cauta calitate, pt restul bafta la cautarea celor mai ieftine kituri. Kiturile sunt cu ballastri Ultraslim de ultima generatie care nu dau erori pe nici o masina,deci NU aveti nevoie de anulatoare de eroare (alte costuri). Single kit(H1,H3,H7,H11,880,HB4/9006,etc) de 35W = 260RON Bixenon kit(H4 H/L sau H13) = 330RON Pt cele de 55W se mai adauga 50RON.(recomandate la farurile cu lupa) Kit montare lupa + bixenon pt masinile cu far reflector = 630RON Comercializez si becuri sau seturi separat. Un bec single = 80RON sau setul la 150RON Un bec H4 Bixenon = 100RON sau setul 180RON Un bec D2S(pt masinile cu xenon de fabrica) = 100RON sau setul 180RON Un bec D1S(pt masinile cu xenon de fabrica dupa 2005) = 150RON sau setul 280RON Montaj la cerere cu preturi intre 50 si 70RON in functie de complexitate. Adaptoare pt orice masina = intre 60 si 80RON perechea Reduceri pt distribuitori sau la cumpararea a mai multor kituri ! |
Kiturile sunt cu ballastri Ultraslim de ultima generatie care nu dau erori pe nici o masina,deci NU aveti nevoie de anulatoare de eroare (alte costuri). Single kit(H1,H3,H7,H11,880,HB4/9006,etc) de 35W = 260RON Bixenon kit(H4 H/L sau H13) = 330RON Pt cele de 55W se mai adauga 50RON.(recomandate la farurile cu lupa) Kit montare lupa + bixenon pt masinile cu far reflector = 650RON Comercializez si becuri sau seturi separat. Un bec single = 80RON sau setul la 150RON Un bec H4 Bixenon = 100RON sau setul 180RON Un bec D2S(pt masinile cu xenon de fabrica) = 100RON sau setul 180RON Un bec D1S(pt masinile cu xenon de fabrica dupa 2005) = 150RON sau setul 280RON Montaj la cerere cu preturi intre 50 si 70RON in functie de complexitate. Adaptoare pt orice masina = intre 60 si 80RON perechea Reduceri pt distribuitori sau la cumpararea a mai multor kituri ! |
Ceau
2 Attachment(s)
cumpar urgent sticla de far de golf 3 sau far stanga de golf 3 model golf 4
|
Re: Ceau
Quote:
Trebuie sa-ti faci un post propriu unde sa ceri asa ceva. |
Salut. Ma intereseaza un KIT H7R,daca aveti pe stoc..la ce pret? ce culoare?
|
Quote:
|
Buna!!
Te rog spune-mi ce imi recomanzi la un audi a4 b6. Vreau bi-xenon oricum...am probleme cu faza scurta care vreau sa spun ca nu se vede zici ca e dinam-ul lui tataie de la bicicleta :D Multumesc. |
Quote:
La masina ta ca sa ai Bixenon trebuie sa punem 2 kituri/instalatii de H7 care ar costa 500lei fara montaj. Daca ai nevoie si de montaj acesta este 50lei pt 1 faza sau 80lei pt ambele faze. Cand te hotarasti te astept in zona Titan-Auchan cu un telefon in prealabil pt programare : 0724186590 / 0766900342 Serban |
Multumesc pt raspuns..
Crede-ma ca as veni si maine sa imi montez numai ca eu nu ma aflu in tara si masina e cu mine aici..prin aprilie intentionez sa vin o fuga acasa dar nu m-am hotarat daca sa vin cu masina sau cu avionul ca e mai lejer si nici timp nu am de pierdut.. Ma gandeam sa le cumpar de la tine si sa le montez aici.. Bafta. |
Quote:
|
Sunt in Spania dar eventual daca este vine fratele meu sau tata si le ia de la tine si mi le trimit ei ramane sa vorbesc cu ei si dupa cu tine..O zi buna
|
serban mai aveti faruri cu lupa pt cielo???daca da un pret si cu un kit xenon h7 presupun ca are pe faza scurta de 55w si 8000 k???un pret pt amandoua cu tot cu montaj...ms
|
Quote:
Sunt de calitate mult mai buna decat farurile cu lupa. Toate cele bune! |
....pai si montaju cat mai este???
|
Quote:
|
ms...poate poate gasesc faruri cu lupa da vad k numai are nimeni ...ms serban
...saptamana asta vreau sa fac si eu o programare la claudiu ca am niste probleme la masina si va vad ce bani-mi raman si poate fac afacerea asta cu tine...ca asa farurile erau in jur d 600 ron si xenonu 300 ron...deci mai bine as iesi cu kitu asta... |
Am impresia ca ai mai cumparat de la mine si deci iti mai pot aplica o reducere pt clientii fideli, suna-ma cand te hotarasti.
Lumina si estetica vei avea cu aceste lupe mult mai bine, dar neaparat sa ai geam clar la far. |
8 Attachment(s)
Mai departe pt cei care cauta "calitate", pt restul bafta la cautarea celor mai ieftine kituri.
Kiturile sunt cu ballastri Ultraslim de ultima generatie care nu dau erori pe nici o masina,deci NU aveti nevoie de anulatoare de eroare (alte costuri). Single kit(H1,H3,H7,H11,880,HB4/9006,etc) de 35W = 260RON Bixenon kit(H4 H/L sau H13) = 330RON Pt cele de 55W se mai adauga 50RON.(recomandate la farurile cu lupa) Kit montare lupa + bixenon pt masinile cu far reflector = 630RON Comercializez si becuri sau seturi separat. Un bec single = 80RON sau setul la 150RON Un bec H4 Bixenon = 100RON sau setul 180RON Un bec D2S(pt masinile cu xenon de fabrica) = 90RON sau setul 160RON Un bec D1S(pt masinile cu xenon de fabrica dupa 2005) = 150RON sau setul 280RON Montaj la cerere cu preturi intre 50 si 70RON in functie de complexitate. Adaptoare pt orice masina = intre 50 si 70RON perechea Reduceri pt distribuitori sau la cumpararea a mai multor kituri de pina la 10%! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning