![]() |
Re: Discutii intre membrii grupului Tigra Club
Deja intru la banuieli :)) Poate imi dau ban si mie. Oricum asta e nesimtire ce se intampla, cel putin daca dau ban sa spuna si de ce... nu asa ca li s-a sculat lor :|
|
si tot pe PM am trimis link ul http://www.clubtigra.ro .........................daca nici pe PM nu ai voie sa spui ce vrei..................atunci putem sa facem ceva pe site ul lor...................o sa imi fac alt user dar doar asa sa citesc . eu unu nu mai postez pe site ul ala..........gata
|
cred ca si ei urmaresc discutia de aici sau au informatori :)
dar treaba lor, ca noi faceam atmosfera pe la sectiunea tigra. eu am dat destule sfaturi pe site-ul lor, si nu am intrebat decat o treaba cu antigelul si inca ceva la care oricum nu mi s-a raspuns.. oricum exista solutii.. http://www.zend2.com si bagati adresa forumului acolo la Enter URL, in partea de mijloc a paginii. |
multumesc pt pont
|
Am si eu o intrebare. Unde gasesc si eu o oglinda de dreapta (doar geamul, pentru oglinda electrica) si un semnal tot de dreapta (sau tot setul, banuiesc ca asa se gasesc) undeva prin bucuresti sau sa comand de pe net ca pe la dezmembrari nu am gasit. :(
|
gasesti pe ebay semnale. eu mi-am luat smoked :D
|
Pai tre sa ai cont, nebuneli d-astea si cred ca mai mult ma costa transportul decat semnalele. Ai idee cat e transportu?
le: am cautat dar nu am gasit :( Ma poti ajuta si pe mine putin? :P |
http://cgi.ebay.co.uk/VAUXHALL-ASTRA...3A1|240%3A1318
11 lire aduse acasa. daca vrei te pot ajuta sa-ti comanzi |
Quote:
|
anytime, eu nu cred ca e mult...........
|
Vezi ca sunt la Autokarma, in bucuresti . Eu imi luasem albe si aratau foarte bine(masina fiind rosie) .
Pretul era de 11,12 ron sau 15 bucata , nu mai retine exact . Iti poate spune cineva care are fisa actualizata pe autokarma . De oglinda vezi pe la dezmembrari sau in targ la Vitan . Mie mi-au fost furate de 3 ori oglinzile(cu totul ) :rolleyes2 si pot sa-ti spun ca sunt destule de scumpe(noi) , chiar si numai oglinda . |
O oglinda noua de Tigra este in jur de 574 lei.
|
Quote:
@BC-20-LET am cautat pe site la Autokarma dar nu am gasit :( |
Quote:
|
Quote:
|
Merge.Te duci cu suportu la aia sparta si o lipeste peste. Daca nu cauta la dezmembrari sau stiu eu pe cineva car dezmembreaza o tigra din Mangalia da e cam scartar omu si nu prea te intelegi cu el si nu stiu daca e comvenabil sa iti ceara cine stie cat + transport ajunge la un pret destul de mare.
|
oglinda e curbata
|
Quote:
|
:DCe pot sa zic. Succes:D
|
Da din discutiile purtate cu asa zisii moderatori se pare ca undeva prin regulamentul lor pe care nimeni nu sta sa il citeasca ...exista o rubrica ...prin care rezulta ca e interzis sa transmiti linkuri prin PM. Ei zic ca : ....prin PM se pot oferii numere de telefon mobil si se pot contacta intre ei membrii, sau adrese de e-mail. Ma rog....ideea e ca cineva de aici ii tine la curent...si din experienta mea trecuta cu ei ...le e al draku de frica de concurenta ...si vad din noi un posibil adversar. :D super tare... Ideea e ca cei ce detin clubopel nu sunt posesori de opel , deci nu fac asta din suflet , cu pasiune adica. Dar le e frica de concurenta pentru ca au profit de pe acel site, nu ma intrebati de unde , probabil cu reclama ceva , habar n-am dar exista un profit mare , pentru ca din cate am inteles chiar castiga ceva-ceva.
Nu am nimic cu situl lor , dar de obicei cei ce devin asa mari in sensul ca sunt multi utilizatori , de obicei li se falfaie de 1-10 membrii cu ban ....asta e cand esti mic te mai gandesti daca sa dai afara un membru pentru o porcarie de link , cand ai putea foarte bine sa il avertizezi si sa stergi linkul .La ei ...e o rupere sa iti dea ban. :D Ps: scuze de offtopic:nospam:Please! Quote:
|
RESPECT pentru 4tuning!
Nu sunt suparata pe cei de la Club Opel, fiecare cu regulile lui, dar sunt profund dezamagita. |
Quote:
Fa-le o vizita daca nu, pe splai , la intersectia cu Mihai Bravu , pe partea cealalta de reprezentanta MB . |
Quote:
|
salutare la toti.am o rugaminte a dat cineva bordul jos la masina in ce se tine toata partea de la geam ca nu gasesc suruburile.tot bordu nu bucati.
|
Da ce ti-a venit sa dai bordu jos???
|
eu unul nu mai am nevoie de site-ul lor. o sa incercam sa strangem cati mai multi membri pe club tigra si se pot spala pe cap cu club opel al lor. oricum suntem inaintea lor pe Google...........
eram sigur ca e vb de multi bani cu site-ul ala..................de aia nu vor sa auda de link -uri la alte site uri.............isi pierd ei vizitatorii si deci scade si profitul.......mi-e scarba, ala nu ar trebui sa fie un site pt profit ci un site pentru comunitatea opel |
Ehh... sa fie sanatosi, asta demonstreaza cata demnitate au cat de ipocriti sunt. Pe mine oricum nu prea ma incanta forumul lor, nu sunt interesati de userii noi nu vorbesc decat intre ei... mare comunitate.. sa se spele cu ea pe cap.
Le: Hai ca tot ne-au enervat destul astia de pe clubopel. Eu propun asa, pentru cei din bucuresti (si nu numai) sa facem si noi o mica intalnire intr-o seara. Spre exemplu luni seara, eu oricum o sa ma intalnesc cu Tom si as vrea sa mai vina si altii... ne cunoastem si noi. Poate ne alegem si noi o zi sa ne intalnim, macar o data la doua saptamani. Ce ziceti? Care se baga? |
Quote:
|
O chestie hazlie!
Daca dai cautare pe google la club tigra, primul link afisat este acesta Si peste cine dai? Unul dupa altul! Peste cei trei magnifici suspendati :lol::lol::lol: Ciuby ai grija ce faci ca si tu esti mai jos pe aceeasi pagina! |
Salut .. Acum am vazut subiectul Club Opel :sad:
inainte era altfel treaba pe forumul lor, toate bune si frumoase, dar de vreo 2 ani incoace au inceput sa aiba din ce in ce mai multi membrii si li s-a urcat la cap , moderatori cu prea mult exces de functie .... eu am contul suspendat de mai bine de o luna de zile ... asta e , noi sa fim sanatosi Cheers .. O zi buna la toti |
Quote:
totusi la intalnirea aia chiar nu se baga nimeni? :( |
Era o gluma! :-P
@GAby645 si tu esti suspendat? Suntem 4 din Club Tigra care avem suspendare? |
de mai bine de o luna sunt suspendat .. si clona mi-au suspendat-o saptamana trecuta .. :oops:
|
Ma gandisem si eu la ideea unei clone ieri la servici, dar sincer nu are rost.
Sambata asta este o intalnire Club Opel Timisoara -Arad - posibil si Oradea. Si daca as fi vrut sa mai merg nu pot vedea unde si cand se tine. Asa ca @Dracushor daca te mai intereseaza aceasta intalnire, nu conta pe mine. 4tuning ne-a permis sa facem aici un Club, sa postam anumite linkuri, sa putem comunica liber. La asta m-am referit ieri cand am spus RESPECT pentru 4tuning. |
si eu am fost suspendat de 2 ori pe club opel , sunt prea comunisti adminii de acolo !
nici nu mai intru .... sunt prea plini de ei ! |
sterge cookie din browser si poti intra . nu te mai poti loga dar poti sa vizitezi
|
Quote:
|
Imi place semnatura ta. Sa faceti poze duminica!
|
pot schimba ip-ul la orice secunda asa ca...................nu au decat sa stea 24/24 sa dea banuri
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning