Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Propuneri! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/8655-propuneri.html)

xxdadixx 09-07-06 02:37

Re: Propuneri!

Santu good job, poti sa te mai joci cu el daca vrei pana marti :), Peter mai ai nevoie de ceva ore de photoshop. Grigo .. cam da :))

patriotu90 09-07-06 06:58

1 Attachment(s)
cam asta am facut ...

peter 09-07-06 13:49

Quote:

Originally Posted by xxdadixx
Santu good job, poti sa te mai joci cu el daca vrei pana marti :), Peter mai ai nevoie de ceva ore de photoshop. Grigo .. cam da :))

ok..dar doar cateva ore..:) :))..pot reface lucrarea pana marti ?
DA

peter 09-07-06 15:16

1 Attachment(s)
sper ca e mai bine..:roll:

Gabi 09-07-06 15:57

1 Attachment(s)
Varianta mea...

pufy 09-07-06 16:41

1 Attachment(s)
stiu k nu apaream pe lista aceea,dar eu nu am mai pus nimik fiindca am avut niste probleme cu netu....
are vre-un rost sa mai continui lucru la poza asta sau nu(e ink in lucru,sper sa termin pana marti)

frost_dani 09-07-06 17:50

1 Attachment(s)
hmmm....pun shi yo mashina mea chiar dak nu prea are fata de design team...

maf 10-07-06 12:33

1 Attachment(s)
better now? :)) ..... am luat niste pumni de pe touranu lu twingy.... =))

Most_Wanted 11-07-06 14:12

Quote:

Originally Posted by george GMN
imi place cum ti-a iesit masina, most_wanted, aceeasi bara i-am pus si eu, era d la un subaru, da' cred k am sa renunt la ea...nu-mi place sa fie la fel.

bara de la a mea nu e de pe un subarau ......
Madskilz ....nu pot trimite poze pe privat ;)

shantzu 11-07-06 16:38

1 Attachment(s)
am mai lucrat putin la masina ;) nu am stiut ca sa ii mai fac :cry:

GRIGO 11-07-06 18:09

8 Attachment(s)
Quote:

deci ......
io alta msina nu mai fac daca vrei sa ma primesti cu asta in echipa bine ...daca nu nu ...nu e nici o problema ....
...e ultima oara cand mai incerc sa intruu in design ....
oricum eu chiar nu sunt interesat sa ajung prea departe cu photshop`u ......
io consider ca e de ajuns pt mine cat stiu sa fac photshop .......
oricum nu prea am timp de photshop .......deci nu prea o sa imi bat capu sa scot masinile mai muilt de atat ..adica din cate ai vazut si tu mai mault de atat nu pot sa fac in photshop ......
acum u decizi daca sunt bun de design team sau daca nu ....
io oricum raman la 3d`u ....mi se pare mult mai marfa ...si prefer sa imi bat capu cu 3d`u sa il invatz mai bine ..nu cu photshop`u ..mie imi ajunge cat stiu sa lucrez in photshop ..si nu pot spune ca lucraile mele in photshop sunt rele .....
photshop o sa fac asa din cand in cand ......adica atunci cand nu am chef de 3d .....sau cine stie ce alte cauze .... intelegi matale ;) ?
si tot nu inteleg de ce nu iei in considerare lucrarea mea ..
in fine .......
si inca o intrebare ...design team este numai pt photshop ...cei care fac 3d nu pot intra in design ..?
uite si ceva din ultimu meu proiect 3d ;)
...numai bine .....
PS io zic ca bun gust am ... ;)

Oxide 11-07-06 18:46

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2
deci ......
io alta msina nu mai fac daca vrei sa ma primesti cu asta in echipa bine ...daca nu nu ...nu e nici o problema ....
...e ultima oara cand mai incerc sa intruu in design ....
oricum eu chiar nu sunt interesat sa ajung prea departe cu photshop`u ......
io consider ca e de ajuns pt mine cat stiu sa fac photshop .......
oricum nu prea am timp de photshop .......deci nu prea o sa imi bat capu sa scot masinile mai muilt de atat ..adica din cate ai vazut si tu mai mault de atat nu pot sa fac in photshop ......
acum u decizi daca sunt bun de design team sau daca nu ....
io oricum raman la 3d`u ....mi se pare mult mai marfa ...si prefer sa imi bat capu cu 3d`u sa il invatz mai bine ..nu cu photshop`u ..mie imi ajunge cat stiu sa lucrez in photshop ..si nu pot spune ca lucraile mele in photshop sunt rele .....
photshop o sa fac asa din cand in cand ......adica atunci cand nu am chef de 3d .....sau cine stie ce alte cauze .... intelegi matale ;) ?
si tot nu inteleg de ce nu iei in considerare lucrarea mea ..
in fine .......
si inca o intrebare ...design team este numai pt photshop ...cei care fac 3d nu pot intra in design ..?
uite si ceva din ultimu meu proiect 3d ;)
...numai bine .....
PS io zic ca bun gust am ... ;)

man...super tare mercedesu`...dar...nu cred k potzi intra in DT p simplu` motiv k asta ii un topic d la sectziunea VT...nu 3D...so.....nu cred k potzi intra...:lol:

pufy 11-07-06 19:33

1 Attachment(s)
hope dady likes what he sees.....

frost_dani 11-07-06 19:34

deci cine a intrat, cine nu ???

peter 11-07-06 21:50

asta astept si yo..........:roll:

Ace Axel 11-07-06 22:03

si eu cred k design team-ul ar trebui sa reprezinte ekipa cu cei mai buni tuneri ... dar nu numai in photoshop... ci si in 3d si in freehand

Oxide 11-07-06 22:15

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
si eu cred k design team-ul ar trebui sa reprezinte ekipa cu cei mai buni tuneri ... dar nu numai in photoshop... ci si in 3d si in freehand

pai...cam asha ar trebui...:)

Most_Wanted 11-07-06 23:25

in dt intra doar cine merita ...si ar trebuii sa se faca si o echipa de 3d ...ca u normal ca in 3d scotzi lucrai mai reale ca noi ...fara ceatza sau alte chestii ...broaaaa

Ace Axel 12-07-06 00:07

eu cred k un design team kre sa inglobeze toate categoriile ar fi suficient

Kolegosu' 12-07-06 00:28

Mamaaa eu am fost plecat si nu am avut cum sa fac masina .... ieri am obsv. treaba cu Opelul daca asta a fost ultimul tren eu ii fac cu mana ... Bafta all ...

@Ace Axel da DT cu toate categoriile de VT-uneri este o idee buna dar sa vedem daca este si aplicabila Succes si pe tema asta .... !

P.S. O sa fac Opelul .... dar pentru placerea mea :wink:

xxdadixx 12-07-06 01:34

rabdare pana maine dimineata, va rog am fost la lucru sch 2 :)

Ace Axel 12-07-06 09:40

sa speram k "sefii" vor fi de acord... si ms

xxdadixx 12-07-06 11:10

Patriotu e ok doar sa mai lucre putin la detalii ( erori cum a selectat etc) , Frost Dani schimba-i jantele ca aia din spate nu da bine, Shantu si Most wanted are in! Restul puteti posta in continuare, s-a luat in considerare si ce ati facut pana acum, Gabi a facut progrese!! Bafta si care au intrat sa dea join.

Most_Wanted 12-07-06 13:50

unde dau join .....ca nu mai e ca inainte ca dadeam la cineva la usergrups .....rog sa se stearga postu asta dupa ce primesc raspuns

shantzu 12-07-06 14:53

user CP -> Group Memberships -> alegi din lista de acolo design team si dai join group ;)

peter 12-07-06 15:49

Quote:

Patriotu e ok doar sa mai lucre putin la detalii ( erori cum a selectat etc) , Frost Dani schimba-i jantele ca aia din spate nu da bine, Shantu si Most wanted are in! Restul puteti posta in continuare, s-a luat in considerare si ce ati facut pana acum, Gabi a facut progrese!! Bafta si care au intrat sa dea join.

de mine nik ??? :cry:

ra2 12-07-06 16:20

2 Attachment(s)
mai fac cateva masini si dupa aia fac si eu opelu ala...
sper ca asa dk pun cateva masini si dupa aia opelu intru si eu:rolleyes2

Oxide 12-07-06 19:20

2 Attachment(s)
am shanse???:)

xxdadixx 12-07-06 23:04

Oxyde faci Corsa, la tine voi fi umpic mai ingaduitor ca-ti stiu celelalte lucrari. Care nu si-au auzit numele inseamna ca mai au de invatat.

Oxide 12-07-06 23:22

Quote:

Oxyde faci Corsa, la tine voi fi umpic mai ingaduitor ca-ti stiu celelalte lucrari. Care nu si-au auzit numele inseamna ca mai au de invatat.

cu "i" nu cu "y" domn prof...:P...ma apuc d corsa...
PS:alta poza mai nashpa nu so putut gasi?:(

Gabi 13-07-06 01:51

GRIGO: revizuieste-ti vocabularu', ca nu e frumos! Toti cei care au intrat in DT/VT, au intrat pe baza unor lucrari 2d, asa ca nu vad de ce ar trebui sa se schimbe regulile incepand cu tine. Esti bun? Rupe Corsa in 2 si intrii in DT! Ai pretentii sa intrii cu o lucrare 3d? Mai asteapta pana se face usergroup 3D. PUNCT !!!

Oxide: toti am lucrat Corsa, asa ca si tu tre' s-o lucrezi !

Kolegosu' 13-07-06 02:04

Oxide un sfat de la fratele tau mai mare fa tu Corsa ca xxdadixx este proprietar de Corsa si vrea sa o vada aranjata de cei mai buni dintre cei buni .... :twisted:

frost_dani 13-07-06 14:21

1 Attachment(s)
xxdadixx am schimbat jentile......sper k acum sa fie mai bine..:)
Aualeu.. astea-s mai nasoale. Hai man cauta-i niste roti sa i se potriveasca ca de ce e mai greu ai trecut ;) Dadi cu I

ra2 13-07-06 14:50

2 Attachment(s)
sunt sanse?:D

peter 13-07-06 15:38

5 Attachment(s)
daca nici astea nu sunt bune..nu mai postez aicia niciodata....:roll:

george GMN 13-07-06 17:17

Quote:

Originally Posted by peter

eu pana sa fiu acceptat in VT Group am postat....la greu! deci nu te lasa, lucreaza si posteaza in continuare...

NightDevil 13-07-06 17:33

Quote:

Originally Posted by peter

u chiar vrei sa intri in dt...? Mai lucreaza :D

GRIGO 13-07-06 18:17

Quote:

Originally Posted by Gabi
GRIGO: revizuieste-ti vocabularu', ca nu e frumos! Toti cei care au intrat in DT/VT, au intrat pe baza unor lucrari 2d, asa ca nu vad de ce ar trebui sa se schimbe regulile incepand cu tine. Esti bun? Rupe Corsa in 2 si intrii in DT! Ai pretentii sa intrii cu o lucrare 3d? Mai asteapta pana se face usergroup 3D. PUNCT !!!

Oxide: toti am lucrat Corsa, asa ca si tu tre' s-o lucrezi !

io nu am vrut sa jignesc pe nimeni ......
daca cineva sa simtzit jignit ...scuzele mele ....
....
eu doar am intreabt daca se poate intra in dt cu 3d ........
nu am tinut neaparat sa se schimbe regulile ;)
:peace:

frost_dani 13-07-06 20:16

2 Attachment(s)
mai pun inca una......

ra2 14-07-06 11:18

4 Attachment(s)
poate poate :rolleyes2 ;) :arrow:

All times are GMT +2. The time now is 11:05.

- Copyright 2026 4Tuning