![]() |
Re: Propuneri!
Santu good job, poti sa te mai joci cu el daca vrei pana marti :), Peter mai ai nevoie de ceva ore de photoshop. Grigo .. cam da :))
|
1 Attachment(s)
cam asta am facut ...
|
Quote:
ok..dar doar cateva ore..:) :))..pot reface lucrarea pana marti ? DA |
1 Attachment(s)
sper ca e mai bine..:roll:
|
1 Attachment(s)
Varianta mea...
|
1 Attachment(s)
stiu k nu apaream pe lista aceea,dar eu nu am mai pus nimik fiindca am avut niste probleme cu netu....
are vre-un rost sa mai continui lucru la poza asta sau nu(e ink in lucru,sper sa termin pana marti) |
1 Attachment(s)
hmmm....pun shi yo mashina mea chiar dak nu prea are fata de design team...
|
1 Attachment(s)
better now? :)) ..... am luat niste pumni de pe touranu lu twingy.... =))
|
Quote:
Madskilz ....nu pot trimite poze pe privat ;) |
1 Attachment(s)
am mai lucrat putin la masina ;) nu am stiut ca sa ii mai fac :cry:
|
8 Attachment(s)
Quote:
io alta msina nu mai fac daca vrei sa ma primesti cu asta in echipa bine ...daca nu nu ...nu e nici o problema .... ...e ultima oara cand mai incerc sa intruu in design .... oricum eu chiar nu sunt interesat sa ajung prea departe cu photshop`u ...... io consider ca e de ajuns pt mine cat stiu sa fac photshop ....... oricum nu prea am timp de photshop .......deci nu prea o sa imi bat capu sa scot masinile mai muilt de atat ..adica din cate ai vazut si tu mai mault de atat nu pot sa fac in photshop ...... acum u decizi daca sunt bun de design team sau daca nu .... io oricum raman la 3d`u ....mi se pare mult mai marfa ...si prefer sa imi bat capu cu 3d`u sa il invatz mai bine ..nu cu photshop`u ..mie imi ajunge cat stiu sa lucrez in photshop ..si nu pot spune ca lucraile mele in photshop sunt rele ..... photshop o sa fac asa din cand in cand ......adica atunci cand nu am chef de 3d .....sau cine stie ce alte cauze .... intelegi matale ;) ? si tot nu inteleg de ce nu iei in considerare lucrarea mea .. in fine ....... si inca o intrebare ...design team este numai pt photshop ...cei care fac 3d nu pot intra in design ..? uite si ceva din ultimu meu proiect 3d ;) ...numai bine ..... PS io zic ca bun gust am ... ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
hope dady likes what he sees.....
|
deci cine a intrat, cine nu ???
|
asta astept si yo..........:roll:
|
si eu cred k design team-ul ar trebui sa reprezinte ekipa cu cei mai buni tuneri ... dar nu numai in photoshop... ci si in 3d si in freehand
|
Quote:
|
in dt intra doar cine merita ...si ar trebuii sa se faca si o echipa de 3d ...ca u normal ca in 3d scotzi lucrai mai reale ca noi ...fara ceatza sau alte chestii ...broaaaa
|
eu cred k un design team kre sa inglobeze toate categoriile ar fi suficient
|
Mamaaa eu am fost plecat si nu am avut cum sa fac masina .... ieri am obsv. treaba cu Opelul daca asta a fost ultimul tren eu ii fac cu mana ... Bafta all ...
@Ace Axel da DT cu toate categoriile de VT-uneri este o idee buna dar sa vedem daca este si aplicabila Succes si pe tema asta .... ! P.S. O sa fac Opelul .... dar pentru placerea mea :wink: |
rabdare pana maine dimineata, va rog am fost la lucru sch 2 :)
|
sa speram k "sefii" vor fi de acord... si ms
|
Patriotu e ok doar sa mai lucre putin la detalii ( erori cum a selectat etc) , Frost Dani schimba-i jantele ca aia din spate nu da bine, Shantu si Most wanted are in! Restul puteti posta in continuare, s-a luat in considerare si ce ati facut pana acum, Gabi a facut progrese!! Bafta si care au intrat sa dea join.
|
unde dau join .....ca nu mai e ca inainte ca dadeam la cineva la usergrups .....rog sa se stearga postu asta dupa ce primesc raspuns
|
user CP -> Group Memberships -> alegi din lista de acolo design team si dai join group ;)
|
Quote:
de mine nik ??? :cry: |
2 Attachment(s)
mai fac cateva masini si dupa aia fac si eu opelu ala...
sper ca asa dk pun cateva masini si dupa aia opelu intru si eu:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
am shanse???:)
|
Oxyde faci Corsa, la tine voi fi umpic mai ingaduitor ca-ti stiu celelalte lucrari. Care nu si-au auzit numele inseamna ca mai au de invatat.
|
Quote:
PS:alta poza mai nashpa nu so putut gasi?:( |
GRIGO: revizuieste-ti vocabularu', ca nu e frumos! Toti cei care au intrat in DT/VT, au intrat pe baza unor lucrari 2d, asa ca nu vad de ce ar trebui sa se schimbe regulile incepand cu tine. Esti bun? Rupe Corsa in 2 si intrii in DT! Ai pretentii sa intrii cu o lucrare 3d? Mai asteapta pana se face usergroup 3D. PUNCT !!!
Oxide: toti am lucrat Corsa, asa ca si tu tre' s-o lucrezi ! |
Oxide un sfat de la fratele tau mai mare fa tu Corsa ca xxdadixx este proprietar de Corsa si vrea sa o vada aranjata de cei mai buni dintre cei buni .... :twisted:
|
1 Attachment(s)
xxdadixx am schimbat jentile......sper k acum sa fie mai bine..:)
Aualeu.. astea-s mai nasoale. Hai man cauta-i niste roti sa i se potriveasca ca de ce e mai greu ai trecut ;) Dadi cu I |
2 Attachment(s)
sunt sanse?:D
|
5 Attachment(s)
daca nici astea nu sunt bune..nu mai postez aicia niciodata....:roll:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daca cineva sa simtzit jignit ...scuzele mele .... .... eu doar am intreabt daca se poate intra in dt cu 3d ........ nu am tinut neaparat sa se schimbe regulile ;) :peace: |
2 Attachment(s)
mai pun inca una......
|
4 Attachment(s)
poate poate :rolleyes2 ;) :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning