![]() |
Re: cine provoaca \"motocicleta\" asta? - SUBARU
intradevar destul de frumos filmuletzul.. dar daca vad eu bine era trasata o linie la finish in poza de ce nu se vede si in film da????? iar in film la cadrele cu vederea masinilor spate se vede clar ca sebastian este in fatza.... nush unde se vede ca domina daniel..
|
Ai dreptate nu are rost contrazisul.....fiacare crede ce vrea...oricum bravo lor ca au cu ce....felicitari!!!
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
hot news... se vede si linia de finish
|
ok pe un alt forum a fost pun un film care zic eu ca arata mai clar cine e castigatorul pe 400 de metri si 2 poze poate le pune cineva si aici..
|
Quote:
|
sa traieshti saintdick...intradevar se poate vedea ff clar cine a cashtigat...cu ocazia asta poate se pune capat la toata tevatura asta...felicitari celor 2 concurentzi...sebi e clar cashtigator..iar cei care au afirmat k ar fi ono clar dominant se inseala ...ori o fac din rautate ori din prostie...iar dak sebastian a plecat intradevar prost sau la shto'...atunci diferentza ar fi fost mai clara dak avea un start bun...shi presupun k mai avea o rezerva de putere p'acolo ...oricum felicitari maxime baietzi...shi sa vina revansa dak mai e cazu'...desi cred k acum totul e destul de clar....numai bine...respect
|
Quote:
|
Quote:
|
cu parere de rau ptr fanii & sustzinatorii lui ono dar se vede k sebi a cashtigat ... nu detasat nu lejer sau mai shtiu yo cum...a cashtigat strans...shi a fost o cursa superba ... acum totul e clar se vede ff bine finishu'....shi ar cadea in derizoriu cei care ar sustzine sus shi tare k ono e cashtigator...iar vis a vis de ce sa scris in libertatea sau ce ziar o mai fi fost ala...parerea mea k a fost ceva facut intentzionat ptr a baga raca sau ptr a dezinforma...oricum cine a afirmat cele scrise a gresit flagrant shi e mare pacat
|
un comentariu aiurea, rautacios ,menit sa realizeze cine mai shtie ce prostie sau ... e o mare porcarie...asae presa pe la noi asta e...oricum acum totul este clar... F E L I C I T A R I
|
cu sigurantza k a fost un gest dak poate fi numit asa de rivelitate dus catre extrem....sau o refulare a neputintzei unora care nu au acceptat rezultatul asa cum a fost el ....cum se zice?....RUSINIK RUSINIK
|
1 Attachment(s)
luati ghidaj eleroanele. mai incerc o captura chiar pe linie dar filmarea este cu tel si are frameuri putine
|
deci este 1 portbagaj diferenta......
|
1 Attachment(s)
filmul, in format avi. deci mai mult ca sigur au scos peste 10.3 sec. mare atentie ca inainteaza cu 2 m pe frame, deci, nu va ganditi sa mergeti la baie:D
|
10x frate super tare...Saint dick pana acuma ai adus o gramada de informatii necesare ptr dezlegarea misterului si am aflat ca seby este invingator FELICITARII
|
Quote:
|
bine spus al3xius
|
eu doar port vorba de pe un forum pe altul ca ma enerveaza brambureala. pana acum se stie ca: sebi a postat o serie de poze care NU-l dadeau castigator, MR a pus un film care-l dadeau castigator pe ONO "la mustata" dar pe aprox 400 de m care s-au vazut ca nu erau nici pe departe, iar acum cel care este incercuit stand la finish a postat un film din care nu se pot extrage decat doua cadre - inainte de finish cu 2 m (aprox) si altul cu masinile peste linia de finih, asta fiind si cea mai elocventa - oricat ar frana masina lui Ono sa zicem dupa ce trece linia, nu o oprea cu jumatate de m intr-o milisecunda. de retinut: Seby nu a mai spus ca masina a mers la 80%, 90% etc % potential. asta inseamna ca ONO se tine tare. Seby a spus ca a plecat prost (nu ne intereseaza). drumul este in panta la start, deci masinile au prins 100% peste 10.3 secunde, dar nu cu mult, ceea ce da bine. Ono zice ca pe 1000 de m sau la viteza maxima detine locul 1. asta nu mai avem cum verifica, dar...o "top speed" nu se face cu start in doi cu lasat de maini. deci, 402 m, Seby inca ii are. parerea mea.
|
decat nimic tot e ceva ...e bun shi asta...nu se vede mare lucru da macar se aude cum tuna...tot poza a facut lumina..din film nu itzi potzi da seama ... 10x SD
|
ai dreptate saintdick ... un comentariu pertinent ... ai lui sunt aia 400 ... ar fi ideal k la o posibila revansa sa fie asa cum trebuie cu 2 din 3....shi eventual un 1000 asa de palmares.....iar cat priveshte top speedul ma indoiesc k subaru are o aerodinamik superioara porsche'ului
|
la asa masini, deja este nevoie de mai multe decat un simplu asfalt. buzunarul ii tine, ungaria-i aproape. o dau de cate vor ei acolo si se dumiresc. prea ne-am obisnuit cu mancatorii dupa cate o cursa anosta. am inteles ca si tabara lui Seby ar avea un film, mult mai bun. o fi pe forumul lor... nu stiu...orisicat, domnilor, aveti cu ce. umbla vorba ca unii oameni se antreneaza zi si noapte pe simulator cum sa dea de maciulie la viteze cand e vb de "pomisor". rezolvati-o acolo, pe pista. daca va etalati pe forumuri publice realizarile, sa nu ne injurati pe noi ca va regulam la creieri. si totusi nu cred ca doua masini de 10 sec sa fie indeajuns ptr a atrage toata atentia pe care ne-o dorim, iar cu urmari de genul astora, ti-e si lehamite sa inviti pe unul si pe altul mai de doamne ajuta. bafta in continuare si sanatate!
|
Quote:
O masina de 9 secunde hai sa iti dau repede un ex : Nissan Skyline r 33 de 1200 bhp face 9,8 sec !!! |
Skyline R33 e mai greu cu peste 200 kg decat oricare din astea doua.
Probabil ca pe o pista cu slick-uri un 996 Turbo de 700 CP face sub 10 secunde (dar nu cu mult).Cu pneuri de strada pe asfaltul prost de pe A2 12 cred ca e mai aproape de adevar. |
Tu iar ai venit sa vorbesti din cartzi ??
De unde stii tu ca Porsche-le lui Daniel are 700 de cai ?? De multe ori teoria este invinsa de practica ;) PS. NU era vorba de un Skyline stock ci de unul de drag deci gol , deci mai usor. Masina lui Seby este cam greutatea de fabrica si Porsche-le la fel. |
Nu "stiu" ca are 700 CP,ci asta s-a aflat de toata lumea.Banuiesc ca si restul presupunerilor de 9-10 secunde tot pe asta se bazeaza.In afara de cei doi,toti "vorbim din carti" despre asta.
Iar partea cu "teoria e invinsa de practica" e idee de "meserias" de la service-ul din coltul blocului.Ma bucur pentru tine ca ti-ai insusit-o... |
Quote:
HAi ca ma plictisesti ! |
umbla vb ca una dintre masinile din cursa asta face 402m in mai putin de 10 sec dar mai mult de 9. daca e vb de conditii nationale, nu este nimic grav. daca s-a verificat in alta parte si in conditii de 1/4 ml drag strip, atunci e o problema. MARE.
|
Quote:
Poate nu va vine sa credeti dar masinile astea au puteri de neimaginat pentru multi, iar calculele la timpul de 400m cu telefonul sunt derizorii iar eu pot mai bine cu o secunda decat ce s-a vazut, acum pot asta. Peste ceva timp o sa pot si mai mult avand o inaintare pentru o putere echivalenta de ----cp. La aceasta cursa am plecat cam ca la semafor nu f tare si probabil ca asta se va vedea cand apare fimarea din spate. Intradevar dupa 402 am ridicat putin, nu de tot pedala si am reaccelerat in continuare. Viteza era mare iar recul faptului ca am saltat pedala a fost ca pe la 270 am fost depasit lafel cu distanta care eram in fata la 400m. Oare daca nu ridicam pedala ce se intampla? Cert este ca tinand dupa 270 acceleratia in plin am reusit in scurt timp dar metri multi la vitezele alea sa trec in fata si la 300 eram in fata la 310 tot in fata, apoi intrasem cu treapta 6 in zona rosie si am redus moment in care pe franare am fost depasit de Onoanist. Probabil ca masina lui fuce peste 315-320 cat e setata acum a mea dar nu suficient cat sa fie in fata unui scooter la 300. |
Quote:
Nefiind vorba de un timp omologat nu are sens sa discutam cat fac pe 1/4mila. Speram ca achizitionarea celei mai performante instalatii de cronometrare din Romania sa ne ajute sa facem in stil profesionist toate masuratorile pe viitor. A calcula timpul dupa un film cu telefonul sau camera nu e ok, mai ales ca momentul startului nu este definit. |
ma vad nevoit sa imi schimb parerea dupa ce am vazut filmele .tre sa recunosc ca Seby este in fata , cu aceiasi cm pe care i-am vazut in cealalta poza, insa era vb de Ono.
bv.insa greul, parerea mea ,abia incepe.ai in sfarsit un adversar cu care sa te masori.iar acest lucru nu poate fi decat constructiv. |
felicitari domnule sebastian.
|
Quote:
|
breaking news...distanta a fost "manarita". nu au fost 402 m ci doar...390 :)...the show must go on! (erata=se inlocuieste show cu circ)
|
Quote:
|
lucru romanesc:) (tziganesc:P)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O parere in format media, PUR personala si STRICT legata de cursa (de scuzat greseala de scriere si lagul din filmari).
|
Quote:
|
Eu nu am insemnat.
Am masurat cu Foresterul si erau cam inca 10m dupa ce contuarul a trecut de 400. Oricum inca 10 m inseama 0,3 secunde de mers. Daca cineva crede ca erau 390m desi dupa mine erau 410 ce pot sa zic, doar ca si daca puneam frana pe linie peste 10m tot in fata eram la viteza aia. Eu nu inteleg altceva de ce nu au masurat exact de la inceput sa se stabileasca finishul la 450? Glumesc, dar eu am vazut ca sunt 410 masurati cu Foresterul cu roti de iarna care-s mai inalte ca alea de vara. 10m + sau - pentru mine e concludent si nu uitati ca am plecat prost. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:11. |
- Copyright 2026 4Tuning