![]() |
Re: Toyota Supra vs. oricine peste 500 cp
Quote:
Nu vreau dintr-un nimic sa stric o prietenie...o sa il arat in primava la cine vrea dar pe net i-am promis ca nu il pun....oricum nu se vede dacat cum ramane rau in spate,asta de la 100kmh in sus.. Cel cu filmarea de ieri cu kilometrajul in pun maine dimineata, prietenul meu Andy care a facut filmarea vrea sa stearga azi convorbirea noastra banala din film. Se ocupa diseara de asta si maine dimineata sau chiar asta seara este filmul pe youtube. |
Gata,la bagat Andy aseara pe youtube:)
https://www.youtube.com/watch?v=4jfeZQ-o1YY Pt cei care vor avea de comentat ca kilomtrajul nu este bun, au dreptate!!!! Imi arata cu ca. 10-15Km mai putin pe bord, nu mai mult. Oricum filmul este o joaca cu mic boost, am incercat undeva in filmuletz mai mult boost dar patina la peste 150Kmh si am lasat-o "moale".. |
Quote:
|
Quote:
Fabulos! Vai de viatza mea...tu vroiai sa te dai cu noi din mers???? :))))))))) Felicitari! Esti cu mult deaSUPRA noastra! ;) |
mai incerci o data cu motorul? acum cred ca o sa aiba nevoie de butonul magic..
|
nu cred ca o sa aiba nevoie de butonu magic motoru stai linistit :))
|
Quote:
|
Quote:
Imi poti spune si mie ce turbo folosesti in setup? |
Noul Turbo este un Borg Warner...Desi un pic mai mare ca GT42R care l-am avut trage mult mai bine la turati mici...dar nu este de ajuns, pana in primavara ii duc cu cel putin 500U/min mai jos.Ce se vede in film repet este o joaca cu boost mic.
Personal am vrut o filmare la max cu boostul, nu sa putut si poate este mai bine asa.... Pana in primavara am multe prioritati minore de rezolvat si va fi o alta viata, am incercat si pt prima oara launch-control cu noul Differential si se pare ca a fost o alegere fantastica. Posibil asa sa pot pun e mai multa putere la treptele mici jos. Cu George si Pop Gheorge voi avea mari probleme dupa loc, sunt sigur de asta...din mers sper sa fiu eu in avantaj. Cu Bobimom va fi o distractie pt amandoi,desi la viteza mare cred ca sunt la fel in avantaj. Cu Papuc sigur vom mai face o incercare, daca a folosit sau va folosi butonul magic cu mine ramane de vazut, ultima oara cand am "zburat " la 290Kmh eram cativa metri in,nu departe, spatele lui....iar acum este deja alta Supra care vine la start, Papuc mi-a facut o impresie foarte buna si chiar daca ma bate iar nu ma supar, merita. |
ce fel trage:))) Doamne ..felicitari pentru ce ai facut din ea
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut man,
Felicitari si la mai mare ...... parase ca te-am/m-ai copiat la marca de Turbo .... am mea tot BW arata cam asa ..:D |
Quote:
@Gollum Merci George. Ai facut o alegere foarte buna, la ora actuala BW sunt printre cele mai bune, Greddy si Garett au ramas in urma din pacate cu imbunatatirile..... BW perfectioneaza si in ziua de azi la Turbo pe cand de ex Garett de ani de zile produc aceleasi turbo... Am vazut pe pielea mea ce diferenta mare este desi turbo mai mare!!! Saptamana asta chioloasa va primi o radigrafie si va fi prelucrata 3 dimensional!! Nu intrebati cat costa si cine face asta:)) Este o firma care participa in DTM.... |
Quote:
George |
La ora actuala am ce-a mai bine preparata chioloasa din Germania , deci cine a facut-o a facut foarte bine!!!Cine mi-a facut-o pe aia "veche" este la fel de implicat in acest project.
Dar daca se poate un pic si mai bine de ce sa stau pe loc??? Oricum nu imi dau chioloasa mea care este pe masina jos pt asta, am cumparat o alta pt noua "operatie" . De ce si pt ce fac asta las inca la fantasia voastra, la momentul potrivit vin si poze si datele technice. |
virgile...prea tare!!!:shock:
|
Cred ca MAff va avea probleme mari :) , asta in cazul in care va accepta provocarea
|
sper ca schimbarile de trepte sunt mai rapide atunci cand te dai cu cineva :))
|
Quote:
www.youtube.com/watch?v=nw6IPJ_qmv8&NR=1 |
|
|
Quote:
Quote:
Anul trecut ma refuzat cand m-am dat cu Papuc, martori au fost destui, nu ma ascund niciodata, daca vrea si il tine poate veni oricand la o cursa. Personal sunt sigur ca Porschele lui nu este mai rapid, sunt convins de asta....daca vrea sa arate cum mi-a promis de multe ori la mine pe forum nu are decat sa vina. Daca va fi mai bun il felicit ca pe oricare altul,cursa in sine este interesanta,nu cine castiga. Masina lui a fost aruncata de multe ori in anumite curse cu numele, mai are masina de fapt? Cel mai bine ar fi sa il lasam in pace, omul are cea mai rapida masina aflata intr-un garaj!!! Sau poate se cearta si acolo cu cineva?:)) |
Quote:
@virgil : are masina si nu se cearta cu nimeni din cate stiu nu are chef sa se dea... treaba lui, masina lui, bani lui :) |
@Alex: daca omul nu vrea nu il obliga nimeni, mai ales ca nu el se baga in provocari ci altii il baga in fata.Eu personal cred ca masina lui este foarte rapida, dar nu cum spune el.
I-am si spus ca daca ma bate la cursa eu o sa imi cumpar si eu un Porsche!! Probabil ii este frica de concurenta cu aceiasi masina si de aia nu vine sa ma bata:)) |
probabil, cine stie ?!
|
zici de Cayenne-ul ala alb cu interior mov cu nr dbx? daca da din mers a stat linga un seat leon 1.8t cu gt 2871 pe ea ..... asa ca nu mi se pare prea impresionanta la capitolul performante
|
Cel cu MFF la numar , de ala e vorba https://www.youtube.com/watch?v=Fl29pkisLhM
|
@virgil - ma! tu chiar ma enervezi cu supra ta cu tot!!!:x ca eu nu am inca solutii sa modific GTR-ul asa de tare!!!:D trebuie sa mai astept ceva pana o sa se stie tot despre R35 ca la supra sau R34 ;)
@ghita/ricky - nu va tenteaza sa faceti ceva de genul??? https://www.youtube.com/watch?v=4Vmj0...eature=related - si voi cum sunteti participanti activi la drag nu o tineti in garaj cred ca ar fi foarte tare !!!:idea: |
Quote:
pentru gtr cei mai tari acum sunt cei de la switzer iar in legatura cu intrebarea ta pt ghita/riky... cred ca nu ai idee cat costa kit-ul de 1000cp de la 9ff :)) ps. inca odata masina ;) |
Quote:
9ff chiar stiu cat costa - tocmai asta era ideea - daca tot e masina sa fie pana la capat nu?!? :D din punctul meu de vedere nu merita ever - este penibil de scumpa - dar cine iubeste marca si are cu ce de ce nu - sa faca!!! eu raman la chinezaria mea ca e criza :lol: si poate cine stie din cand in cand mai bat si un porsche chiar daca este asa de masina :shock: Quote:
PS cel mai puternic R35 (documentat partial) este in japonia la ~ 930-950 CP - are doar pistoane si biele ca si interne modificate! |
1 Attachment(s)
Exact cum ai spus George, majoritatea nu au multe piese schimbate, personal as vrea sa am si eu un bloc motor unde cilindri sunt "teflonati"...ai fi si pacat sa iti iei un kit mai mare si sa strici de dragul de a strica.
Sebastian are dreptate cu Jun, dar pe de alta parte nu are nici cum sa critice la km facuti de el.Ar fi culmea ca dupa km care ii are sa se si strice!!! Eu am cu motorul meu preparat deja 65.000Km si nu sa stricat, dar asta iar nu inseamna ca daca cineva cumpara aceleasi piese rezista la fel... Eu zic ca faci bine ce faci, astepti si solutia apare... Si invata cat mai multe ca si eu imi voi lua un GTR mai devreme sau mai tz, acum am luat in fuga un EvoX, dar GTR-ul tot ma alearga in somn:)) Cred ca in poza atasata lipseste GTR-ul...mi-l dai pe al tau? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Si uite ca noi vorbim dar noaptea trecuta s-a pus oficial la vanzare JUN™ 4.0L Stroker Kit for the R35 GT-R..................."............................ the most hardcore VR38DETT engine in the world.............JUN says this kill will handle in excess of 1000hp........" |
Marfa strockerul.....capacitatea o face din cilindree sau din arbore?
Aici si filmul cu Wrangler-ul, l-am convins pe prieten ca nu se vede nimic...este numai o mica filmare.La prima cursa am bagat presiune prea mare si viteza a 2-a, din pacate nu sa putut pleca din mers cu supra, a trebuit sa ma reformez si sa dau presiune mai mica si sa plec cu a 3-a de la ca.80-90kmh... In film se vede mai bine ce incerc eu sa explic:)) https://www.youtube.com/watch?v=AyaL_Ax9oVQ |
Quote:
|
Quote:
Cu Wrangler-ul ti-am promis ca ma razbun pt GTR!!! Pe moment dupa prima cursa chiar a crezut ca este mai rapid.............l-am adus repede la realitate:)) |
Aţi vrea să va opriţi puţin?
Nu de alta, dar e inutilă cearta, amândoi sunteţi suficient de maturi ca să ştiţi bine că nu se ajunge la nicio concluzie. Ideal ar fi să rămână iniţiatorul topicului şi cu cei direct interesaţi de o cursă cu maşina lui, după ce primesc ei acceptul din partea lui. Pe topicurile altora, au prioritate alţii, pe al lui, el are prioritate şi cu maşinile(respectiv proprietarii) considerate de el apte de o cursă. Consider că e corect aşa pentru toată lumea, altfel certurile nu s-ar finaliza niciodată, la cât testosteron şi orgolii româneşti sunt aici. |
[QUOTE=DZ1;2783312]
Quote:
|
eu ti-am sters postul si nu intentionat ci pentru ca nu vroiam sa las loc de discutii
iar din acest moment iti promit EU ca daca mai intervine cineva inutil pe threadul tau va primi ban de la mine indiferent de cine este E ULTIMA MEA RUGAMINTE LASATI THREADUL OMULUI IN PACE ... FACE CURSE CU CINE VREA EL CAND VREA EL SI SUB CE FORMA VREA EL FARA SA DEA EXPLICATII. PUNCT!!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:22. |
- Copyright 2026 4Tuning