![]() |
Re: EX_TA AUTO Tapiterie piele
-Ma intereseaza,daca a-ti mai lucrat si aveti poze, un interior din piele la un Opel Omega Caravan model '94.
-Am inteles ca airbag-ul de la volan nu merge imbracat in piele. - Daca as veni la dv as putea vedea diferite nuante de piele pe un bord de Omega ca sa imi dau seama ce culori s-ar potrivi? -Am de imbracat asa: scaune(piele neagra),fete usi cu manerele(textil+piele visinie+piele neagra),bordul(piele neagra si piele visinie),volan si schimbator or neagra ori visinie nu stiu. Plafonul as prefera sa fie un textil ca cel de la usi,unul de calitate. Multumesc. |
Va astept la atelier pentru discutii si preturi.
|
iti multumesc pentru raspuns dar nu sunt in tara, vin special pentru chestia asta, nu poti sa imi dai un pm cu un pret estimativ?
|
1 Attachment(s)
salut
ma intereseaza sa imbrac un volan e cel din poza vreau covrigul in piele neagra si miezul,cel incercuit in piele bej ca cea de pe panourile de usi(eventual aduc o mostra de nuanta de pe usi) cusaturile cred ca mai bine ar fi negre decat in culorile M,asta vedem atunci... ca un detaliu...este printre primele volane m tech 1,si cele 3 butoane de claxon nu sunt chiar butoane separate,ca la celelalte,sunt turnate,adica nu se desfac,si as vrea sa acoperim cu piele bej si claxoanele,ca,repet,nefind butoane nu avem cum sa decupam acolo locasul.banuiesc ca mai pot apasa si prin piele claxonul nu? sigla bmw din jumate banuiesc ca mai se poate clipsa si dupa ce punem, pielea? plus sigla aia mica de jos cu M la fel acoperita ca nu e originala acolo rog un pret pt lucrare,cam cat timp ar dura si daca tre facuta programare ceva,ca nu sunt din buc si am sa vin special sa il fac... ms |
3 Attachment(s)
Tapiterie piele Mercedes COBRA
|
salut ,am si eu o rugaminte la tine
nu sunt in tara asa ca nu pot venii la atelier am un e 46 si fetele de usa originale au stofa sunt pe gri deschis. am niste fete de usa cu piele pe centru si vreau sa fac schimb doar de mijloc. am vazut ca au niste nituri de plastic,care este operatia sa le scot . cred ca intelegi perfect ce vreau sa fac. mersi |
2 Attachment(s)
Tapiterie S classe
|
5 Attachment(s)
Mercedes s classe
|
1 Attachment(s)
Porsche alcantara+carbon
|
Salut,
As dori sa refac si eu pielea pe volanul unui Street Ka. Imi poti spune te rog un pret si durata de executie. Multumesc |
Quote:
|
6 Attachment(s)
Tapiterie piele PEUGEOT 4007
|
3 Attachment(s)
piele si alcantara
|
5 Attachment(s)
Bord,consola,fete usi alcantara,Mazda
|
3 Attachment(s)
Volane in piele + carbon
|
Quote:
salutare. cat m-ar costa sa imbrac in piele un volan de skoda octavia tour ? |
Pretul este de 250 ron daca a mai fost imbracat sau 350 daca este doar cauciucul.
|
6 Attachment(s)
Tapiterie piele+alcantara MINI
|
Salutare! Am si eu un volan care este din piele dar are cusaturile gri si as vrea doar sa le schimb sa le fac rosii.Se poate ? Si daca da, la ce pret?Multumesc si felicitari pentru lucrari,se vede ca sunteti profi.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Tapiterie piele + stofa auto BMV SERIA 5
|
Buna ziua pentru un Peugeot 206 piele si alcantara scaune/bancheta alb cu negru si fetele de usi in locul la textil alb? un pret
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Tapiterie GOLF 5
|
Salut.cat ar costa la un smart fortwo modelul nou,doar scaunele?cat ar dura?ms.
|
Quote:
Dureaza 2 zile. |
Super bun pretul,doar 500 euro 2 scaunele de smart.banuiesc ca daca mai vroiam unele elemente costa in jur de 1000/2000e.
|
Quote:
|
Nu stiu metoda ta de calcul.pe thread raspunzi colegilor interioare din piele intre 600/1000 euro.interior inteleg 2 scaune,bancheta spate,sezut+ 4 fete usi.si acum intreb d c costa 2 scaune de smart model nou( mult mai simple decat modelul vechi facut si stiut de tine) 500 euro?pe ebay se vand scaune de piele noi cu 5/600 euro.nu stiu ce sa fac....sa-ti dau tie 500 euro sau sa cumpar scaune originale smart noi cu 5/600 euro?Eu vreau ceva simplu cat mai identic cu oem,nu scis cupra,s5,mondialul sau alte zig zaag-uri.
Uitasem...interiorul mai contine si 5 tetiere,noile scaune de smart nu mai au nici tetiere. |
1 Attachment(s)
pe ebay se vand scaune de piele noi cu 5/600 euro.nu stiu ce sa fac....sa-ti dau tie 500 euro sau sa cumpar scaune originale smart noi cu 5/600 euro?Eu vreau ceva simplu cat mai identic cu oem,nu scis cupra,s5,mondialul sau alte zig zaag-uri
Acum am inteles. Eu nu ma ocup de vanzare cumparare,eu mai si muncesc,deci pretul este fix 2 scaune 500 euro sau cumpara de pe ebay.Succes! |
Banuiesc ca lucrarea( tigania) din poza de mai sus nu e realizata de tine.
|
Salut vreun proiect cu un peugeot 206 ati avut?
|
Quote:
|
Salut,poti sa imi dai un pret estimativ si cat dureaza pentru o retapitare cu piele un dodge durango din 2002, bord,scaune,banchete,plafon,fete de usi,merci
|
Quote:
RESTUL TREBUIE VAZUT. |
Quote:
|
Quote:
|
Salut,
as dori sa stiu daca se pot imbraca in piele chiar si consola de pe usa soferului, cea care are comenzile pentru geamuri. Nu si butoanele evident, insa carcasa de plastic si manerul. Daca este posibil, care este costul aproximativ in cazul un vw golf 5, daca se doreste aplicat acest tratament atat usii soferului cat si usii pasagerului dreapta fata, in cazul in care pielea folosita este neagra si perforata. Multumesc. |
Quote:
|
Salutare,
Cat ma costa pentru un BMW E 46 scaunele, bancheta si fetele de usi prefer piele naturala neagra. Multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning