![]() |
Re: B 81 T A F
Quote:
|
Nimic nou sub nameti :drdodgy:
|
Quote:
|
Vremea vesela a sosit!! (daca te referi la temperatura de afara) :D
|
Quote:
|
Ar vrea sa o alpinizeze si sa ii dea cu nistre praf de mikuni:D
|
O sa o duc la REMAT, nu cred ca ar cumpara-o nimeni... dar, in caz ca e cineva interesat astept oferte pe PM pana saptamana viitoare. Toate cele bune!
PS: Are motorul din acte, suspensie intarita (care e posibil sa o dau zilele astea), discuri perforate pe fata, si jantele de Alpine Turbo. |
Quote:
|
Discurile alea perforate sunt si ventilate cumva? Daca da, ce etrieri le acompaniaza?
|
Ce pret toata supensia? Amortizoare+arcuri?
|
Quote:
|
TAF incepi alt proiect?
|
iubesc dacia asta si e atat de lowwwwww
|
2 Attachment(s)
Pentru prima data pe platforma, nu spre... o etapa de VTM cum mi-as fi dorit ci spre R E M A T...... Cu bune cu rele, batai de cap, safisfactii, m-a servit atata timp... si, din toate masinile avute, pot spune ca m-am distrat cel mai mult cu asta... (R.I.P.!) :)
|
Doresti inchiderea topicului ?
|
Pacat ca istoria s-a terminat aici:cry:
|
R.I.P.
|
toate lucrurile bune au si un sfarsit.
Eu as propune mentinerea topicului inca o saptamana ca toti cei care stiu istoria masinii sa isi exprime regretele. |
O singura data m-am "plimbat" cu masina asta, eram la parcul Carol intr-o seara, si vine TAFAREELLLL: Hai sus, hai, si-a inceput iuresul pe arterele capitalei. Si erau unii cu un Audi A4 parca, si ce motor avea TAF-ul de nu se puteau aia tine dupa noi, nici azi n-am aflat:)) Si toba aia care se auzea de sus de pe deal, trezea mortii din morti. Si-asa s-a mai scris o pagina frumoasa in "ALMANAHELE" Daciei. Cum zicea cineva mai sus, toate lucrurile frumoase nu tin o eternitate, nu tin o eternitate, dar raman in eternitate.
AVS |
Quote:
|
nu te lasa si adu o alta carapace :D
|
Cateva filmulete cu ea :)
https://www.youtube.com/watch?v=OZ_WkQmCREc&NR=1 https://www.youtube.com/watch?v=D8le1...eature=related |
filmulete astea le stim altele noi daca aveai era bn:D
pacat ca o duce la remat:( |
unu era taf in romania care facea victime:D
|
Am vazut'o acum mult timp prin bucuresti...mi'am rupt gatul, cat m'am intors ca sa ma uit la ea,dupa ea....si acum se duce...R.I.P...TAF, te apuci de alt proiect ?
Facea ea victime...dar acum a ajuns ea o victima :(( RIP ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
- Copyright 2026 4Tuning