Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/826-klanurile-team-urile-constantza.html)

kalvin77 19-03-06 22:21

Re: Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza

Noi suntem mai modesti asa nu ne comparam cu mamutii in domeniu.

D_M_X 20-03-06 09:29

Care mamuti mah.....uiti ca avem 2 masini unicat in cta....un subaru si un opel astra? Crezi ca trebuie sa fim modesti......Si stai linistitca o sa mai apara cateva unicate pe strazi

Psycho 20-03-06 13:43

poate la mamutzi se referea la mashinile vechi de prin 56 ... sau de prin 1914 din razboi cine shtie :)

kalvin77 20-03-06 17:38

Nu neaparat , oricum sper sa iasa calumea la 4tuning day, delatfel mi-am luat liber special ptr asta.

Psycho 20-03-06 17:43

Quote:

Originally Posted by kalvin77
Nu neaparat , oricum sper sa iasa calumea la 4tuning day, delatfel mi-am luat liber special ptr asta.

si eu ... a trebui sa fac schimb de tura .. sper sa merite ... oricum dupa aia iar la munk :((

kalvin77 20-03-06 18:55

clar ... si tu lucrezi in ture ?
eu m-am saturat ca dracu de tamaie, intru pe 3 de noapte ...

ERY 20-03-06 19:23

Quote:

Originally Posted by Psycho
si eu ... a trebui sa fac schimb de tura .. sper sa merite ... oricum dupa aia iar la munk :((

:rolleyes2 :shock: :shock: :shock: WTF ... te referi la turele care le dai prin oras sau cum?:shock: :shock:

kalvin77 20-03-06 19:25

Na ca te-a dat de gol :))

Psycho 20-03-06 23:34

Quote:

Originally Posted by CT-81-ERY
:rolleyes2 :shock: WTF ... te referi la turele care le dai prin oras sau cum?:shock:

http://www.nearlygood.com/smilies/surprised.gif te draq de simpatic http://www.nearlygood.com/smilies/gayfight.gif am facut schimb de tura cu cainele .. weekendu asta doarme el mai mult :lol:

http://www.nearlygood.com/smilies/fart.gif

http://www.nearlygood.com/smilies/lolabove.gif

am scapat`o http://www.nearlygood.com/smilies/imstupid.gif

Psycho 14-04-06 16:27

am vazut stickerele de la evil team ;) .. marfa :D pe o mashina ..

bogdan C.E.T. 05-06-06 16:07

e ma vre'un club unknown racers?

peter 05-06-06 17:47

eu cel putin..nu am auzit....oricum acuma toata lumea face cluburi...

Psycho 05-06-06 21:00

mi se pare k am vazut eu stickere ... pe nishte dacii daca nu ma insel ...

DyZ 01-07-06 20:50

este unknown racers ;) o sa gasiti pe un logan visiniu si un 1310 gri stickere :D

Most_Wanted 02-07-06 15:48

e joaca de copii acum ...sa itzi faci un club ....

Psycho 03-07-06 22:20

1 Attachment(s)
ia uitatzi de unde are evil team ... sigla .. lipsa de originalitate :) credeatzi k nu o gasesc :D

GRIGO 03-07-06 22:30

da mai exista evil team acum frate ...ca io nu am mai auzit nimc de ei >?

YZF-PWR 04-07-06 01:50

da sunt 6 baieti care cica si-au facut un club "unknown racers" ... ii descrie numele . si-au facut niste stikere cat un mircounde dar totusi nu aud nimic de ei ...

GABBY_ 04-07-06 06:23

dar de ce trebuie sa auzi ceva de ei ?pur si simplu poate au vrut sa faca un "club" fara a participa la ilegale sau legale ci pur si simplu ptr a fi un "club"

YZF-PWR 04-07-06 12:22

atunci pt ce au mai facut club de "racers" ? daca doar au vrut sa faca un club . ar suna mai potrivit daca nu participa la nimic "unknown club" or drunks or whatever :)

needBrain 05-07-06 13:24

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team
atunci pt ce au mai facut club de "racers" ? daca doar au vrut sa faca un club . ar suna mai potrivit daca nu participa la nimic "unknown club" or drunks or whatever :)

da,corect ;)
daca tot se dau raceri...sa race si ei nuh? :))

peter 05-07-06 14:19

mi-am facut si yo club..Peter' Racers

intrarea in club 1 mil de lei vechi cotizatie lunara 5 mil lei vechi

cine mai doreste cine mai pofteste ?

D_M_X 05-07-06 15:05

s-a bashit mireasa peter

peter 05-07-06 16:59

:( ....si yo care vroiam sa ma fac comic...mi-ai distrus visuriile CRG-ule:(

tre sa-mi gasesc alta meserie..:(

bogdan C.E.T. 06-07-06 09:03

sa speram ca de la 6 membrii se vor extinde si vor participa la curse alea alea

GABBY_ 06-07-06 11:57

nu are rost sa vb de altii ,e bine ca fiecare sa-si vada de cunoscutii lui ,mie mi-ar fi chiar naspa sa vb de altii carora nici nu le stiu culoarea la ten .no offence

ZET-EVO 08-07-06 17:30

Si eu nu inteleg care e problema voastra ce face X si Y atata timp cat nu aveti treaba cu el. Asta se numeste "barfa" si sper sa renuntati la ea. Vedeti-va de treburile voastre.

YZF-PWR 15-07-06 13:56

aha :) si nu inteleg care problema ta , ca om fi noi prieteni da cred ca ai uitat ca deja iti confunzi locu in Constanta , esti sef in clubu tau sau ce-o fi , dar eu imi dau cu parerea cum vreau de un club , si din moment ce acel club are scris "racers" in context ar trebui sa puna in practica ceea ce fac daca vor sa fie bagatzi in seama , dak tot esti sef de club ar trebui sa stii asta ;) sau cei care fac un club acum ar putea sa vina la x team , anynomous sau chiar si in clubu vostru , pt ca pana la urma nu ne luptam intre noi in orashu asta , ideal ar fi sa fie un grup contra altor orashe ;) dar vad ca orgoliile sunt mari si toti vor sa para cunoscatori , o zi buna si respect.

GABBY_ 15-07-06 16:56

daca o luam cu orgolii si cu impresii iti zic eu ca nu am caractere ptr cate pers le stiu numai eu cu impresii si orgolii in ei.persoanele nu sunt de azi sau de ieri pe strazi si le stii si u f bine cateva fiind la tine in club .oricum o mie de vb un ban nu fac.fiecare cu ai lui,asa cred ca ar fi cel mai bine

ZET-EVO 15-07-06 22:14

Daca mi-ai scris mie reply YZF chiar nu inteleg ce ai vrut sa spui.

YZF-PWR 16-07-06 12:29

gabby nu era pt tine stai calm , era pt evo si clubu lui care se dau in vant si nu stiu de ce.

ZET-EVO 16-07-06 14:45

Chiar nu pricep ce vrei sa zici. Si daca nu cunosti nu vb ;). E treaba noastra daca ne intrecem sau nu... dar cei sunt alaturi de NOI stiu mai bine. Si treaba cu unirea cluburilor din oras... aduti aminte de liga.

Most_Wanted 16-07-06 14:47

zet .......mai exista liga?

ZET-EVO 16-07-06 14:55

Numai e liga... desi cu totii din PBR si XCE ii datoram ceva... acuma suntem cu totii in XCE Evolution:) O sa postam in curand si noii membrii... are cineva un program cu care sa cenzurez niste placutze de inmatriculare???

Psycho 16-07-06 15:06

ce-i aia liga ?!

13RvR 16-07-06 18:22

Quote:

Originally Posted by Psycho
ce-i aia liga ?!

:lol: :lol: :lol: ce-a fost ... este si va mai fi ... :lol: Un grup de prieteni.

YZF-PWR 17-07-06 07:38

ZET ce vbesti ma baiatule? ti s-au alungit urechile ai ajuns tu sa-mi spui mie ca nu stiu ce vbesc pe domeniu asta? intai invata sa citesti ca sa intelegi la ce ma refeream si nu mai ma lua pe mine cu teoriile chibritului ca vad ca ai inteles cu totu altceva. lasa ma ne scuzatzi atunci , cu liga voastra , te crezi sef la cei 17 ani ai tai si ai inceput sa ai si impresii in fatza mea si la cativa din x team , daca tot esti asa zmeu atunci fi zmeu in grupu tau ca pentru noi n`ai nici o valoare ;) ciao . X team & Anynomous rullz in Constanta and nothings gonna change that!

YZF-PWR 17-07-06 08:18

si am uitat ... nu ai sa vezi pe cineva din partea noastra si nu cred ca nici de la anynomous ( doar imi dau cu parerea ) nu cred ca vor sa apara in liga sub numele XCE , liga e liga si a fost pe vremea cand voi nici nu existatzi si nu se va trece sub numele nici unui club , asa cum au facut PBR si XCE care ati ajuns la un acord cu XCE. dar nu mai zicem noi nimic mai ZET ca noi x team`u nu stim nimic ;) de-aia pana acum un an nu stiai cu ce se mananca asa ceva si apelai la noi acum un an si am fost baietzi cu tine. ne vedem noi de treburile noastre linistiti . respect tuturor celorlantzi membrii dar fara suparare cred ca aveti nevoie de un nou leader mai mare si mai matur ;) . o zi buna

13RvR 17-07-06 10:27

Quote:

Originally Posted by CT-06-YZF***X-Team
aha :) si nu inteleg care problema ta , ca om fi noi prieteni da cred ca ai uitat ca deja iti confunzi locu in Constanta , esti sef in clubu tau sau ce-o fi , dar eu imi dau cu parerea cum vreau de un club , si din moment ce acel club are scris "racers" in context ar trebui sa puna in practica ceea ce fac daca vor sa fie bagatzi in seama , dak tot esti sef de club ar trebui sa stii asta ;) sau cei care fac un club acum ar putea sa vina la x team , anynomous sau chiar si in clubu vostru , pt ca pana la urma nu ne luptam intre noi in orashu asta , ideal ar fi sa fie un grup contra altor orashe ;) dar vad ca orgoliile sunt mari si toti vor sa para cunoscatori , o zi buna si respect.

Asa as vrea si eu sa vad .. ca ne ajutam si ne facem masini din ce in ce mai bune ca sa putem sa aratam si la altii ca suntem tari (preferabil cei mai tari).

13RvR 17-07-06 10:34

Cat despre liga ... Numele ei este Xtreme Power Racers - League, va ramane in continuare asa , poate mai vor si altii sa intre. Ideea acestei Ligi a fost ca mai multe cluburi sa poata participa la cursele legale sub un singur nume (cu cele mai bune masini din cluburi) - asta pt a putea face o impresie cat mai buna la cursele din tara. Ideea nu este rea (parerea mea) avand in vedere ca toate cluburile din liga isi pastreaza identitatea. Ma rog.. cam asta e treaba cu liga.

All times are GMT +2. The time now is 11:26.

- Copyright 2026 4Tuning