![]() |
Re: Ce am vazut azi
Ai facut poze la Red District ? Nu te-au saltat baietii ? :)
|
Nu fra ca o fost pe sustache :-P
|
muzeul ala de la mercedes ai fost kedy in bruxelles?
|
Faza e k alea sunt facute in fatza hotelului din Sluiskil(Olanda)-cea rosie.. azi dim.. si cealalta din orash a fost in Bruxeles, tot pe strada.. La scurt timp s-or luat niste dobitoci la bataie ptr k au mers ampulea.. Faza e k aici din cate masini am vazut straine, scumpe si poate, si vechi, numa mosnegi le conduceau.. De la muzeul din Bruxeles tre sa apara... Keddy are pozele..O istorie a masinilor de la motor cu abur pana la cele din generatia trecuta.. Numa Vintage-uri..
|
astonu e pe artera principala la bourse :P
si mertzanu e prin zona grand place ?:D (sau pe stradutele din bourse si port d'anderlecht ? ) |
Acolo sunt Duta in zona Bursei
|
dak mai esti in bruxelles mergi in port d'anderlecht si in intersectia unde e si statia d autobuz din port d'anderlecht e un bar micutz ... mergi cu incredere acolo ca sunt multi romani ;)) ps si ospataritele sunt romance:)
|
Poate cand plec acasa ;)
|
poincaret se numeste sau ceva de genu ... app cand pleci din bruxelles poate vb cu sormea sa imi trimita cate ceva :D
|
Azi am vazut 2 blonde:lips: ,erau intr-un mercedes A Classe de culoare verde...au oprit la mine la strada...si eu eram cu baietii acolo,mai povesteam,si ne-au facut cu mana ne-au zambit si au plecat...m-am urcat in masina si mam tirat dupa ele...dupa 30 min de cautari le-am gasit...erau la hapciu,le-a agatat unu cu un audi BVM avea la numar:chainsaw:...Pfff daca mergeam mai rpd dupa ele:tetter:....cred ca sunt din deva fetele...le stie careva?:shock:
|
Nu le cunosc, nu stiu niciun A Klasse verde..
P.S: nu-i spune la dadi ca le-a agatat unu cu un Audi ca face cu nervii :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Du-te ba nu mai spune, ce gigolo esti :lol:
|
3 Attachment(s)
Una bucata masina si ink una bucata masina q toba imensa.. Olanda.. Sluiskil si Terneuzen
NOTA MODERATOR -> incearca sa scrii normal...Lasa scrisu de pe messenger pe messenger! |
Scuze pentru scrisul "de pe mess" style.. Won't happend again.. Inca ceva.. calitatea e cam slaba deoarece am facut pozele cu telefonul mobil
|
Quote:
|
Am venit mai repede ba balaure :-P si normal ca dau de baut :lol:
|
Quote:
|
Week-end-ul viitor poate la meeting :lol:
|
Quote:
|
fii sigur de asta :lol: eu zic prezent de pe acum :woowoo:
|
@cioby_ICE degeaba stai cu cheia langa masina , este keyless ;)
|
1 Attachment(s)
Azi pe baraj...se recunoaste careva sau il stie cineva?
|
Quote:
|
e CBY ala mic
|
azi vazut 2 bucati masini in cursa de urmarire pe la tomas :) protagonisti : Kedy respectiv Sonic :D:D
|
a castigat kedy ca eu aveam copiloata si trage la cantar :lol:
Ba fabia aia o stiu si eu din vedere dar nu-l cunosc pe proprietar..tot o vad prin oras |
Fabia e a unui baiat din HD pasionat de masini care mai statea demult cu noi la teatru. Nu e frate cu CBY, sunt prieteni.
|
sincer la volan o vedeam pe o tipa...:shock:
|
Quote:
|
Mai exista si neveste.
|
in fine... nu avea tot sticker-ul ci doar partea de jos unde scrie 4tuning.ro.... plasat sub FABIA.
|
1 Attachment(s)
burning hot my friends
|
Ce ma,ai Audi automat?
|
era vorba de temperatura de afara 42 grade :D:D
|