Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Virtual tuning (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/7835-virtual-tuning.html)

Lukian_XXX 19-11-06 14:56

Re: Virtual tuning

:lol: :lol: am grsesit:lol:
oricum yo mai incerc dar nam gasit vreu spoilar care sai vina bine:rolleyes2
searching..................:-P

Yackone 23-11-06 00:03

2 Attachment(s)
bmw 3...;)

Yackone 27-11-06 01:54

2 Attachment(s)
clean design;)

Bigu 27-11-06 08:16

ai niste lufturi mari de tot!

Yackone 27-11-06 14:36

unde???:?: ;)

Bigu 27-11-06 19:45

la grila, la cauciucul fata jos, rotile sunt disproportionate, roata de pe spate este cam infipta spre interior jos, umbrele de la roti

Syc@ 28-11-06 22:36

Virtual tuning

Ma Yackone sa stii ca are dreptate Bigu daca vede vrunu de la subaru te baga la beci "foreveR" ai grija la ce masini dai cu mu..i in fasole

BMW-M-Power 30-11-06 17:13

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 640801)
Ma Yackone sa stii ca are dreptate Bigu daca vede vrunu de la subaru te baga la beci "foreveR" ai grija la ce masini dai cu mu..i in fasole

:lol:
Mie nu prea-mi place sa-mi dau ca parerea dc nu mi se cere dar de data asta ai cam sfeclit-o cu masina asta. sincer. ai luat un leu si l-ai facut pisica :(

Syc@ 01-12-06 05:42

Virtual tuning

Quote:

Originally Posted by BMW-M-Power (Post 643184)
:lol:
Mie nu prea-mi place sa-mi dau ca parerea dc nu mi se cere dar de data asta ai cam sfeclit-o cu masina asta. sincer. ai luat un leu si l-ai facut pisica :(

Mai domnu bmw power dak batzi apropouri :poke: prin postu asta probabil ca asteptzi replica urmatoare de la mine " nu stiu sa fac ce fac ei sa cel putin numi bat capu" da recunosc asa este nu stiu nu am incercat si numi bat capu dar sa stii ca de criticat pot sa critic cat vrea muskiu meu ... care este asta pentru ca poat sa fac o comparatzie intre ceva realizat frumos si o gafa.
Va multzumesc anticipat pentru urmatoarele gafe. :lol:

Lukian_XXX 01-12-06 09:39

am intrat si yo in lumea buna a VT-ului:lol: :lol:
sic@ * vesti bune* am gasit un spoiler f frumos care se asorteaza cu caroseria:lol:
sunt pe la 20 % din proiect

alfa33 01-12-06 10:33

yakone, subaru tau arata oarecum ok insa problema este urmatoarea. O masina care are antecedente foarte sportive nu prea se regaseste in linia ta de design cu atat mai mult cu cat niste jante pimpi il duc in cu totul alta zona decat cea a performantelor. Poate daca nu ar fi existat STI ar fi fost altceva dar asa e cam complicat sa faci oamenii sa se bucure. E ca si cum ai lua o delta integrale HF martini si ai scoate bosajele ca sa arate mai cuminte. Astea nu sunt masini frumoase oricum, sunt doar niste fiare turbate care oricum nu trebuie sa aiba neaparat legatura cu design-ul. Oricare dintre noi, daca vede pe strada un subaru impreza stock, nici macar wrx, nu da doi bani pe el pentru ca e foarte urat. Daca srie pe el WRX STI deja e cu totul alta masina insa nu datorita design-ului. Ia incearca sa cumintesti un TVR Sagaris sa vezi atunci cata ura iti iei :D

Yackone 01-12-06 17:31

vad ca a sarit lumea pe mine:D ...cu subaru am incercat sa fac "altceva"...s-o fac mai "cuminte"... ideea a fost cum ar arata un subaru coupe...;)

@alfa33: mie imi place si subarul impreza stock ...fara wrx sau sti...si imi place si versiunea break;)

p.s.: multumesc pentru comentarii;)

BMW-M-Power 03-12-06 10:28

Quote:

Originally Posted by Syc@ (Post 643940)
Mai domnu bmw power dak batzi apropouri :poke: prin postu asta probabil ca asteptzi replica urmatoare de la mine " nu stiu sa fac ce fac ei sa cel putin numi bat capu" da recunosc asa este nu stiu nu am incercat si numi bat capu dar sa stii ca de criticat pot sa critic cat vrea muskiu meu ... care este asta pentru ca poat sa fac o comparatzie intre ceva realizat frumos si o gafa.
Va multzumesc anticipat pentru urmatoarele gafe. :lol:

Nu sica, nu e nici un apropo sincer. deabia acum am realizat ca afirmatia mea poate fi interpretata si altfel. scuze pt asta.

Lukian_XXX 03-12-06 14:45

2 Attachment(s)
dupa cum ti-am zis Sic@ am terminat:rolleyes2
totusi nu cred ca o sati placa:rolleyes2
zi exact ce ai vrea sa ii fac?

blondu_glf 2 03-12-06 19:17

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:cu siguranta nu vroia sa arate in halul asta......

Bigu 03-12-06 19:30

:):):):):) i faina mah! =))

Syc@ 03-12-06 22:31

Despre furia galbena

oricum e mai bine
ami place spoileru, jantele, si ca iai scos bandourile,a si semnalizarile alea mici de pe aripa si ca miai scols lufturile la usa soferului DAR CE NUMI PLACE stergatoru central, ca iai skimbat grila si farurile(pentru mine asta e kici tuning skimbarea blocurilor optice) si ca nu iai dat jos eleronu da e mai bine decat primu facut in paint

blondu_glf 2 03-12-06 23:08

i foarte frumoasa baiatu'.....da cat baga?....aduce foarte mult cu rachetele alea de cielo....:lol: :lol: :lol:

Syc@ 03-12-06 23:13

Virtual tuning, baga 3 giga baiatu!!!

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 646756)
i foarte frumoasa baiatu'.....da cat baga?....aduce foarte mult cu rachetele alea de cielo....:lol: :lol: :lol:

ba acuma de cand am alte jante cu gume de iarna tu stii ce baga, rupe:lol:

blondu_glf 2 03-12-06 23:22

vezi cu burnout-urile ca iti aduc jentile patrate........:D:D:D

Syc@ 03-12-06 23:39

Virtual tuning

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX (Post 646032)
dupa cum ti-am zis Sic@ am terminat:rolleyes2
totusi nu cred ca o sati placa:rolleyes2
zi exact ce ai vrea sa ii fac?

aoleo ce tarziu am vazut miai astupat branhiile de pe aripa e grav asta ala era tot farmecu :burn:

blondu_glf 2 03-12-06 23:52

baiatu........cred ca nu te-ai uitat calumea la poza........ia uitate mai bine la poza si o sa iti dai seama de mai multe

Lukian_XXX 04-12-06 06:36

am inteles............:o
ii bag branhiile la loc.......ii pun farurile inaopi..........si parbrizu:!: :D
aaaaa........si eleronu:D

Yackone 05-12-06 09:56

2 Attachment(s)
40 de ani dacia;)

alex_S 06-12-06 14:14

2 Attachment(s)
vedeti ce puteti sa ii faceti si la a mea :D ...cine doreste..;)

alfa33 06-12-06 18:21

1 Attachment(s)
chiar asa, daca tot aveti chef de desenat sunt curios ce puteti scoate din a mea. Nu am o poza foarte potrivita pentru VT chiar cu a mea insa pun una identica rosie. Masina din poza este stock insa este varianta GTV CUP. Are in plus fata de a mea prizele de aer laterale, splitterul de pe spoiler, jantele teledial si eleron. Oricum o voi vopsi si pe a mea rosie sa fie in ton cu cealalta :D
PS. sa nu va treaca prin cap sa scoateti sigla alfa :D

Yackone 17-12-06 19:07

1 Attachment(s)
cu dedicatie;)

dagosh88 18-12-06 17:57

Yackone doamne cat de bine ti-a iesit masina....felicitari
Ai talent garla nu gluma.

Catalyn 18-12-06 21:03

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 664754)
cu dedicatie;)

ba e faina da ai schimbat modelul...da cum garla curge una peste alta e misto

alfa33 19-12-06 10:14

ba a iesit misto, imi place :D Multzam de dedicatie :D Vis a vis de GTV, daca deseneaza careva la el sa faca ceva realizabil :D

Yackone 19-12-06 11:55

cand o sa am ceva timp liber o sa desnez si gtv-ul;)

Lukian_XXX 19-12-06 19:27

12 Attachment(s)
:???: :???: :???:
m-am apucat de 3D.........:lol:
pareri??:rolleyes2 :?:

LKS 19-12-06 19:35

1 Attachment(s)
si versiunea mea de alfa 159 :))

yack ..ne vedem in finala ! ;)

alfa33 20-12-06 11:21

deci trebuie sa imi caut jante din alea :D arata mult prea bine jantele... multzam

alex_S 20-12-06 14:25

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX (Post 667729)
:???: :???: :???:
m-am apucat de 3D.........:lol:
pareri??:rolleyes2 :?:

hmmm....nice ;) imi place ce ai facut la astra-ul meu;)

BMW-M-Power 22-12-06 09:26

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 667736)
si versiunea mea de alfa 159 :))

yack ..ne vedem in finala ! ;)

E prea tare :shock:

IL Capo 26-12-06 00:23

Bha Yackone.....tre sa-ti aduc aminte pe net ca te-am rugat sa virtualuiesti ceva ? Sau ma ajuti la anu ? :D

Yackone 03-01-07 03:05

4 Attachment(s)
neste lucrari ... ;)

Lukian_XXX 10-01-07 14:33

2 Attachment(s)
O lucrare mai nereusita:cry:

Lukian_XXX 12-01-07 16:35

2 Attachment(s)
inca una:arrow:

All times are GMT +2. The time now is 05:37.

- Copyright 2026 4Tuning