![]() |
Re: Club MATIZ
Timpul ramas pana la urmatorul eveniment 4tuning (80% :???:)
|
MAI EXISTA ACEST CLUB???????????????
|
Adica? :lol: Ce ar trebui sa facem? :lol:
|
E ca pana acum. :lol:
Daca facem intruniri ... vin 3-4 masini. :) Au devenit rare Matizurile. :lol: |
E masina de fite! :lol:
|
fratilor....ma bag si eu dar sunt din galati:D
|
Quote:
|
Quote:
Poate imi ia vreunul ideea si o pune in aplicare inaintea mea ca va dau in judecata. :D |
3 Attachment(s)
Care model? :lol:
|
Quote:
|
E la polonezi ... "rar-ul" la ei nu e ca la noi... :)
Si ... prin decapotabil nu ma refeream la hidoseniile astea 2. Scuze, dar mie nu imi plac... Un Soft-top ca un roadster veritabil. :lol: |
Ce gume se potrivesc bine la jante 13' inafara de 155
|
Quote:
"xx" e balonul la guma... si este de la 45 la 50, 55, 60, 65 si 70... cred ca o fi si 75... dar in mare...cam astea sunt gumele de 13... ultimele 2 modele... taie-le de pe lista ca sunt scumpe si rare :shock: |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Chiar imi place bara fata de pe el:shock:arata super bine
|
Bara fata e ok... Restul masinii... sucks.
Si jantele sunt dragute. :) |
salut baietiii :lol: Gabi cf tati ? :)
|
Te injur. :D
|
dc?:( :sad: frumoase pozele felicitari baietii
|
Te injuram ca ai tras chiul. :)
|
Ce parere aveti? intre gumele 175 si 165 si ce talon sa adopt pt ele,oricum nu a-si vrea talon de 65 70 imi par prea mari MULTUMESC
|
Ce baieti buni pe aici, am intrebat si eu ceva si TOTI au raspuns MULTUMESC
|
Quote:
|
Vezi ca daca sunt PREA late, o sa iti frece cauciucul.
Nu stiu sa zic o dimensiune exacta la care incepe sa faca "freaka-da-disk". :lol: |
Quote:
|
Cred ca i-a facut ceva pentru ca pe 185 am vazut si eu, dar gumele erau super roase pe dinauntru...
Sau poate ala pe care l-am vazut eu a avut un prorpietar care a luat sh-uri. Tot ce este posibil. |
Quote:
|
salutare ma puteji ajuta si pe mine , si-a modoficat cineva suspensiile sa puna ceva mai soft, pt mai mult confort, dak stiti ceva ajutatima si pe mine cu o parere ceva , vreau sa schimb arcurile la matiz si ce sar potrivi sa aibe mai putine spire si cam la fekl de lung, sau eventulal sa aibe marginile arcurilor mici a mearga pe talerele amortizaorelor, va multumesc
|
Orice pui, tot ca dracu' joci tzuntzuroiu prin masina. Nu prea ai ce sa ii faci pt mai mult confort din punctul asta de vedere. Eu din contra ma gandesc sa am suspensii intarite sa am mai multa stabilitate la viteze ametitoare de peste 100km/h :D. E inalta masina, are rotile apropiate, e scurta, oricum o sa te zgaltaie orice ii pui. E posibil insa sa te zgaltaie mai placut... daca rezolvi ceva, te rugam sa ne anunti si pe noi :)
|
Ne mai intalnim si noi?
Daca da, veniti cu propuneri! |
Quote:
|
Quote:
|
Pai ziceam ca stock e inalta. Bineinteles ca sa o vreau mai joasa vreau si sa ii intaresc un pic suspensia. Se pierde din confort, dar se castiga la capitolul performanta...sper... :)
|
chiar nu a incercat nimeni sa o faca mai confortabila nu cred:)
|
Eu as incerca, dar nu stiu de unde piese, si sa fiu eu tocmai original... Poate si din cauza ca e o masina low-budget si nu multi o privesc ca si noi ca pe o pasiune.
|
MA GANDESC LA CEVA LA PUTIN MAI INAT CA ARCUL DE MATIZ CHIAR MAI MARE IN DIAMETRU SI CU MAI PUTINE SPIRE GEN OPEL ASTRA, ARE MARGINILE MICI SI AR MERGE PE TALERU DE MATIZ SAU EVENTUAL CONSTRUITE TALERELE:) O SA INCERC ASA CEVA SI O SA VA SPUN REZULTATU
|
1 Attachment(s)
prieteni matiz'ari... fac un apel la cei care mai stiu cat de cat mecanica... am o curiozitate... ce are asta din poza pus la motor ? :rolleyes2 multam,
|
are turbo si intercooler radiatorul ala este intercooler. raceste aerul impins de turbina si cu cat aerul e mai rece cu atat trage mai bine. si pt cei care vor sa "lase" matizul mai jos am arcuri sport h&r de vanzare.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning