![]() |
Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin
sa nu se puna dodo in fata ta ca iti obtureaza ecranul cu fizicul lui impunator :lol:
|
dodo deja pusasi biletele in vanzare?..app vezi ma cat te-ai rugat u weekendu asta scapasi de mn poti sa duci fetele linistit:D
|
Quote:
iar imi aduci aminte ... iar te pedepsesc !!! vezi daca nu ai ce face si imi aduci mereu aminte ? :evil::evil::x:x:x biletele le vand...pun si pretu mare .. da ei nu stiu ca de fapt cinema o sa fie un monitor de 15" :lol: |
pentru ca ne intelegem asa bine am eu un monitor de 17" asta asa sa nu mai fi suparat
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
dodo... am o idee.
stii unde privim filmu...la mine la bloc...ca am proiector dinala....si proiectam pe blocul de vis avis....ca nu are geamuri deloc sa vedem bine acolo...si devin celebru in cartier:P da ce facem cu politia:)) ne-o coc aia:)) |
auzi da ptr astia care sunt in filmare:)) faci o reducere de pret la bilet:)))
|
Quote:
dupa ce facem filmu` vedem noi .. nu`i problema... spargem cinematografu` de pe strada mare si privim acolo :lol::lol::lol: oricum....mai e mult de munca :D |
Quote:
|
Quote:
daca umbli pe la Craiova ... a fost intalnire ;) |
1 Attachment(s)
a nice picture with NSL ....
more at www.nospeedlimit.ro/forum |
Re: NSL, filiala Drobeta Turnu Severin
cam pauza p'aici... nu mai se face nimic?! Cine se mai ocupa de angel-eyes? ca am pe cineva din DTS care are nevoie de un drosser.
|
nu`i nici o pauza dolb....
doar ca ne-am "cam mutat" pe site`u nostru... si na.... nu prea mai are lumea timp de net si alea alea...sarbatorile....pomana porcului...cadouri... incearca si trimite-l la www.carconcept.ro |
hhmmm....
nu sa postat de ceva vreme aici.. au fost schimbate cateva lucruri .. au mai disparut din membri...au aparut altii noi s-au ales noile mele "ajutoare" .. mainile mele drepte .. Lekio Bitzu ... incercam sa facem treaba multa , mai ales ca in ultima vreme .. au fost ceva conflicte si multe s-au schimbat .. |
poze..sa vedem poze cu noii membrii !!! la treaba baietii... ca nu stagnam anu asta!
|
pana o sa postez clipurile auto ...
ia priviti putin aici .. No SpeeD Limit Severin - Fun & Drift Session & Smoke Session & Spark Session !!! priviti pana la sfarsit .. nu e deloc plictisitor ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: <object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/dc0xD9nhypQ&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/dc0xD9nhypQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
foarte tare! super idee!
|
:lol::lol::lol:Super tare Dodo, cānd mai mai faceam īntalniri ...mai faceam şi noi nebuni dinaştea , bine nu de lungă durata ca la voi dar pe başcheţi (crampoane de la adidaşi :lol:) nu pe sanie ..
Aşteptăm clipurile auto ..:D Baftă maximă!! |
:lol: multumim de aprecieri ! :lol:
|
cateva cadre ...
in curand .... liniute cu saniaaa ... pe asfalt binenteles :)) <object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/t1evppY8RlM&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/t1evppY8RlM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> |
ASTAZI 06.03.2009 s-au intamplat urmatoarele lucruri in filiala Drobeta Turnu Severin a clubului No Speed Limit Romania :
- Eu , DoDo mi-am anuntat retragerea din functia de presedinte al filialei. - Lekio , unul din membrii din consiliul de admistratie si-a anuntat retragerea din functia pe care o detinea. - A fost ales noul presedinte , Bitzu DAX ( e36 / e39 ) si noul vicepresedinte VALI WAL (vectra / laguna). Motivele retragerii mele sunt motive personale , pe care prefer sa nu le discut. Atat eu cat si Lekio vom ramane ca membrii in continuare si vom ajuta clubul in orice minut ! |
pfoaiiiiiii...hai ma Dodo...ce s-a intamplat?
|
Quote:
doar ca asa am simtit ca este mai bine pentru club , cat si pentru mine. oricum trebuia sa renunt in vara ... asa .. am renuntat mai devreme :D |
e decizia ta..dar sa stii ca si eu am avut multe tentative asemanatoare si mereu am avut o strangere de inima si mi-a parut rau :) ... Bafta, si daca ai nevoie de ceva... buzz or smthn.
|
asta a fost a doua tentativa ... la prima am fost "amenintzat" cu plecari masive din club daca numai sunt eu..acum i`am convins ca clubul nu inseamna doar DoDo presedinte...ci...ceva mai mult...
oricum, e decizia corecta si nu o regret ! |
cum adica....te-au amenintat membrii?.... pai in locul tau ii dadeam afara din start ! sunt satul si eu de d'astia de vor sa faca revolutie sa dea presedinti jos ca nu le convine lor ceva.
|
Quote:
ai inteles total gresit !!! m`au "amenintat" ca daca renunt eu , renunta si ei !!! pana acum in filiala nu a fost nici un scandal mare ... sper ca nu o sa fie nici de acum inainte ;)) |
aha..my bad. Si eu sper sa nu mai fie scandaluri nicaieri!!! nici macar la tradati in dragoste :) Life goes on. Bafta si daca ai nevoie de ceva....just call or buzz ! :D
|
Mai exista cineva la Turnu Severin?
|
au ramas membrii adevarati , care platesc cotizatiile si respecta absolut toate regulile ...
se pregatesc masinile ... dar incet incet ... momentan : *e36 2.5 ( a participat la curse la craiova ) care urmeaza sa fie transformat complet doar pt 402 *audi 2.2T quattro , la pregatiri la fel pt 402 *urmeaza vopsirea si montarea interiorului la calibra v6 care v-a fi pregatita doar pt expo. *urmeaza montarea bodykitului Je Design + vopsit Leon 1m *pregatirea altor masini ... cum am spus mai demult , acum se ocupa altcineva de club ... Bitzu (e36`le de mai sus + e39 ) ... pentru 4tuning days ma tem ca nu este absolut pregatit de la Severin , m3`u fiind vandut.... la craiova sa vazut ca au mers cativa membrii , dar a fost o harababura toatala acolo ... |
Ok macar tine ne si pe noi la curent sau in curent......cu ce se mai intampla pe la voi. Baieti mentionatin de tine nu sunt si ei pe aici....macar fi tu purtatorul de cuvant. Am vazut multa energie si implicare din partea ta.
|
pai ce`i care chiar se ocupa .. lucreaza foarte mult ... iar atunci cand scapa de la job`uri .. incep sa lucreze la masini ... oricum ... au sosit si parasolarele ( multumim filialei Craiova ca ne`au ajutat sa le facem la ei ) si acum au aparut adevaratii membri ... sper ca in weekend sa pot urca aici cate o poza cu fiecare masina care a ramas in club ....
la ultima intalnire ... au fost : Rolly VRL - Accent Bitzu DAX - e36 DoDo LXH - Leon Taz TAZ - Laguna Vlad - Brachetta Lekio CSW - Astra Cosmin WST - Astra Cristi WAL - Vectra A Vali WAL - Vectra B Cipry - Hyundai Coupe MGY - Passat SGM - Prelude EDH - e36 Ramona SXY - e46 + .... care au intrat in club dupa ce am plecat eu si nu am apucat sa le retin numerele de inmatriculare sau numele :D e36 compact octavia 2 golf 3 gt vectra a |
2 Attachment(s)
dupa inca o pauza destul de mare ...
revin cu ceva noutati ... + 2 poze ... -in maxim 2 luni de zile v-a fi gata masina 402m , reprezentativa pentru NSL Severin ... masina (speram) sub 10s pe 402m ... -in filiala a aparut o pisicutza coupe , castigatoare a 5 cupe la concursuri in Austria si Ungaria. -pisicutza 2.5 despre care ziceam in posturile anterioare , a suferit un mic accident care a scos`o din functiune , astfel ca proprietarul a hotarat sa inceapa un nou proiect cu un e30 , pentru unii cunoscut :P cum am spus-o de la inceputul filialei , nu o sa dezamagim , desi noi aici nu am aratat niciodata ce putem face sau ce am facut pana acum ... dar odata cu vara asta , trebuie sa ne facem cunoscuti si noi ... sa speram ca veti fi mandri de filiala Dr.Tr.Severin a CLUB NO SPEED LIMIT ROMANIA ! |
Quote:
|
Quote:
inca este la stadiul de TOP SECRET ... inca nu s`a intors de peste hotare de la "tratament" ... pot spune doar ca sunt minim 650 cp pe 4x4 ... detalii in curand :twisted: |
Felicitari NSL Drobeta Turnu Severin.....ne bucuram si va sustinem in ceea ce vreti sa faceti si sa aratati ca indiferent de colt al tari tuningul nu are limite.
Inca odata felicitari si success la modificari |
7 Attachment(s)
n`am mai postat de mult pe aici ... si nu vreau sa se zica ca am "murit"
o sa postez cateva poze scapate de la filmarile de saptamana asta ... |
Mamă cātă lumeeeeeeeeee
|
daca te uiti in penultima poza...in spate...se vede cum erau masinile parcate chiar si printre pompe...numai era absolut nici un loc de parcare...din ce mi`au zis baietii .. au fost undeva la 50-60 de masini ... :shock:
|
Dodo de ce nu ai pus o poza cu masinile knd erau aliniate toate....:shock::idea:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:39. |
- Copyright 2026 4Tuning