![]() |
Re: FETELE DIN ARAD CU SAU FARA MASINA :)
2 Attachment(s)
ooooOOOOOOoooohohohooo :P
|
Quote:
akum ai inteles? si pentru penultimu post al tau am un mesaj... doar blondele au centura neagra. Stay chill ..scopu scuza mijloacele tot timpul. be cool and don`t worry i`m relax. |
Quote:
faptu ca nu esti blonda nu ajuta cu nimic IQ-ul tau cu centura neagra sau fara nu te vad prea relaxata,asa ca mai insista sa gasesti de lucru degetzelelor si poate gasesti si tu o sticla de whisky sa lingi;) si iti scutesti degetzelele cam atat nu vreau sa va mai retin de la alte "treburi" succes in a ajunge unde tzintitzi "bumblebee girls" :-P |
Preteno ce IQ iti trebe sa aberezi in halu asta... ? pe langa ca esti tupeista mai esti si o inculta.
In speranta ca ceilalti de pe forum nu ti`au citit posturile si se uita doar la poza ta :) eu iti urez toate cele bune ... |
[QUOTE=adela_gti:tine degetzelele unde le aveai si pana acum
poate in final te relaxezi:-P[/QUOTE] hehehhehehehehe fain fain :) |
morghen trebuia sa pui 3 matze acuma nu stiu carei bluedana dari si adela
|
Quote:
|
jil cred ca esti cel mai intro dunga de pe forumu asta :)))
ai tinut salvat special pozele pt situatii dinastea ?? mi-a placut coloristica din prima poza in mod special :)))))) |
adela gti : ai intrat pe forum sa ne ataci? sau consideri ca tu esti de ajuns pe forumu asta si numai ce spui tu conteaza? asa mai bine deschide-ti un blog in speranta sa ti-l si citeasca cineva.
blonda/neblonda,cu/fara mashina nu conteaza...dar fara impresii te rugam,ok? |
unde-i ambra? somebody pls call ambra, adela gti is about to be exorcised :))
|
oooooooooo ce distractieeeee... hai bagati mare...
|
Ca sa nu mai punem paie pe foc si sa terminam elegant o discutie cu scantei, eu propun sa nu mai continuam, pt ca topicul nu se numeste "Cearta fetelor din arad cu sau fara masina :)".
Si... ca sa fim toti si toate nice little friendly kittycats, eu propun sa mai profitam de zilele calde astfel ca... in numele unor fete din arad va invit pe cei care doriti sa veniti la piscina de langa terenurile de tenis de vis a vis de intrarea principala de la strand. Astept doritorii sa scrie aici ca sa stabilim o zi si ora. Kisses... |
duminica is ok :D
|
Quote:
|
undei piscina acolo ca eu nu stiu ????? sau doar fetele au voie sa intre acolo ??
|
loool tekin :P nici eu nu shtiu exact unde e,dar shtie Dari ;) acuma ma gandesc ca e piscina unisex :)
|
looll ayran....
|
Draga Tekin... mai citeste odata ce am scris.
Piscina e chiar inainte de terenurile de tenis. Terenurile de tenis sunt vis a vis de strand. Intrarea la piscina se face din parcarea aceea aflata mai jos de sosea. Piscina e chiar acolo, langa casuta aceea de lemn. Si..repet...nu doar fetele pot sa intre acolo, ciiiii ... fetele invita lumea de pe forum acolo? S-a inteles?:-) |
Quote:
Te lasa Abel sa te balacesti? |
Quote:
|
dari vad ca tia placut akolo data trecuta cand am fost :P
eu merg aproape zilnik akolo.. nu e problema... logik ca ma lasa abel. Duminica va fi cam full pe akolo dar ne putem incerca norocu. Ar fi nice sa mergem toti pe acolo |
se vede ca va roade rau invidia , fetelor:lol: :lol: :lol:
Dari, ti-ai chemat intariri?nu-i mai faceai fatza singura Adelei???:lol: :lol: :lol: |
Au venit intaririle singure.
E bine cand vine cineva. Dc te roade si pe tine invidia? Cheama si tu...ca tu ai intariri la nivel mai inalt ;-) |
Quote:
iar de invidie nici nu poate fi vorba , chiar nu am pe cine sa fiu invidioasa, :rolleyes2 pe tine cumva???:lol: |
Quote:
ai un ursus de la mine mai ai unu ,ca ti-am mai promis ptr nush ce...si iti mai dau unu de ziua ta ca ai promis ca ma duci o tura cu porcu 8) deci de la mine ai 3 ursi mai un pic si ai de o lada.....cine mai sare cu un urs???haideti nu va zgarciti ,ca merita morghen ;) 8) |
Am mentionat eu cumva asa ceva?
Oricum nu era vorba de tine in "discutia" cu adela de mai inainte, sau? Si cum spuneam...sunt de principiul ca cel mai destept lasa de la sine pt ca nu inteleg rostul acestor discutii. Revin la invitatia facuta. Duminica se pare ca v-a fi vreme bunicica, in jur de 26 de grade. |
Quote:
doar ptr ca e blonda , arata bine si are o masina tare???:rolleyes2 daca gasim locatia :lol: ,s-ar putea sa ne vedem duminica , tnx ptr invitatie ;) |
Fetele din ARAD, aici moderatoru' , dupa cum vedeti si voi deja e debandada pe toata sectiunea prin urmare in weekend voi face niste schimbari.
Thread-ul vostru e pe cale sa-l inchid pt ca pana acum nu-i vad rostul dar m-am gandit sa va ofer posibilitatea de al salva prin participarea voastra la un joc virtual prin care sa demonstrati ca aveti pasiune pt masini si viteza. Jocul e in felul urmator: Fiecare aveti la dispozitie un buget de 15.000 euro Din banii astia trebuie sa va cumparati si sa preparati o masina pt a participa la curse Prezentati fiecare : -masinile cumparate (date tehnice si pret) -modificarile aduse si scopul lor (+pretul produselor) - grupa de concurs in care va incadrati la cursele de accelerare din RO -locul estimat de voi care il veti ocupa cu masina respectiva la curse La sfarsit se va face un clasament teoretic care masina e mai rapida Daca veti participa la acest joc inseamna ca totusi va mai ganditi si la masini,e alegerea voastra.Succes ;) PS: Exitu'-poti participa si tu ca vad ca-ti place sa te bagi in seama cu muierile ;) |
In sfarsit ceva constructiv dar nu cred ca le pasioneaza pe fete.... :lol:
|
1 Attachment(s)
Andrey o sa posteze in curand niste poze cu "locatia".
Ca sa gasiti mai usor: |
Quote:
I'm in. |
Daca creez impresia asta nu inseamna ca si cred... tu ar trebui sa stii mai bine :wink: si acuma treci la treaba repede ca termina fetele inaintea ta
|
me too, me too,:chick: :joy: :wave:
oare ce masina sa aleg?:rolleyes2 morghen , daca dai un suc , aleg porc;) :lol: |
Inseamna ca nici tu nu stii ce crezi sau ce vrei sa crezi draga Tristan.
Intrebare pt moderator: Durata jocului? |
Quote:
|
Quote:
|
criss, ms de invitatie. o sa ma gandesc dk particip sau nu, avand in vedere k e optionala treaba pt me :)
|
Sper sa nu ma dezamageasca Dari:D
Gooooo Dari |
si totusi care-i premiu? :D
|
m-am decis: nu particip
motivatia: jocul e adresat fetelor, pt me fiind optionala treaba. le las pe ele sa se "intreaca". totusi, va pot spune la ce ma gandeam in timp ce am mancat....desi e vb de 15 miare eu ma gandeam la cva masina pe carburator, care sa fie stoc 75 de cai k sa pot intra la grupa A/A1, tractiune spate la care sa ii aduc urmatoarele modificari: cate un carburator pe fiecare piston. usorarea volantei, schimbarea chiulasei, ambreaj sport, suspensii si arcuri sport, galerie cap-finala inox si cu cat mai putine curbe. cva jante pe 15 cu sleekuri. deci cei mai multi bani i-as cheltui pe un mecanic care sa stie sa faca modificarile mentionate. sau poate la cva 1.4 la care sa-i pun turbo si nos...neah, nu-mi plac astea :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning