Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Masinile noastre, modificari, poze, detalii (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/7297-masinile-noastre-modificari-poze-detalii.html)

MIRCAT 30-06-09 18:26

Re: Masinile noastre, modificari, poze, detalii

Quote:

Originally Posted by coni (Post 2448276)
donez 2 poze sa mi creasca nr la post

frumoasa masinuta!!!!sa ai parte de ea!!!!

VWluci 30-06-09 20:22

Sef ,cu cat dai ursu si niste detalii te rog...

gabitza121 31-08-09 14:55

Quote:

Originally Posted by coni (Post 2448276)
donez 2 poze sa mi creasca nr la post

frate foarte frumos 3arul asta,adik sa il facem pe om sa ii creasca inima pot zice ca e cel mai frumos 3ar si al doilea ca frumusete din brasov la seria 3 ca primul e m3 cls g-power ala cu BV XX WGT (stiti voi care)

dexter_20 03-09-09 19:44

6 Attachment(s)
A mea asa arata momentan. Dupa cum se vede, e nevoie de o vopsea, un motor (este,dar trebuie asamblat si montat la locul sau) si mici chestii... Practic, sportiva trebuie adusa la viata.

Flow 03-09-09 22:06

Spor la treba
Sa ne ti la curent cu evolutia eventual si poze de pe parcurs
Ce motor pui ? cel original ? sau .. ?

silviu_dodo 04-09-09 01:26

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 2608918)
A mea asa arata momentan. Dupa cum se vede, e nevoie de o vopsea, un motor (este,dar trebuie asamblat si montat la locul sau) si mici chestii... Practic, sportiva trebuie adusa la viata.

ai ceva de lucru la ea. sunt curios cum va arata pe parcurs si la sfarsit ! bafta in continuare ca .....ai nevoie la ce este acolo!;):lol:

dexter_20 04-09-09 21:42

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Flow (Post 2609314)
Spor la treba
Sa ne ti la curent cu evolutia eventual si poze de pe parcurs
Ce motor pui ? cel original ? sau .. ?

In prima faza vreau sa fie stock (deci va fi motorul original cu care a iesit ea din fabrica:1298cc), sa vad ce poate...sa fie partea tehnica OK dupa care ma gandeam la 1.6 de Nova cu ceva webber sau DHLA 40, evacuare, usurare... Partea rea e ca procesul de resuscitare este unul destul de anevoios (masina o am in Onesti, iar eu stau in Brasov).
Quote:

Originally Posted by silviu_dodo (Post 2609741)
ai ceva de lucru la ea. sunt curios cum va arata pe parcurs si la sfarsit ! bafta in continuare ca .....ai nevoie la ce este acolo!;):lol:

Multumesc de incurajari! Pun doua poze VT cam ce as vrea sa iasa din ea.

gabitza121 05-09-09 04:40

Quote:

Originally Posted by dexter_20 (Post 2611955)
In prima faza vreau sa fie stock (deci va fi motorul original cu care a iesit ea din fabrica:1298cc), sa vad ce poate...sa fie partea tehnica OK dupa care ma gandeam la 1.6 de Nova cu ceva webber sau DHLA 40, evacuare, usurare... Partea rea e ca procesul de resuscitare este unul destul de anevoios (masina o am in Onesti, iar eu stau in Brasov).

Multumesc de incurajari! Pun doua poze VT cam ce as vrea sa iasa din ea.

foarte tare dacia vreau si eu

silviu_dodo 05-09-09 10:41

arata bine VT-urile alea 2, tu le-ai facut? ce sa zic man? astept sa vad evolutia si poze in timp ce lucrezi la ea, bafta multa.
:-):-):-)

dexter_20 05-09-09 13:53

VT-urile sunt facute de mine. Ma bucur ca sunt pe placul vostru si abia astept sa ma apuc de treaba!

silviu_dodo 08-09-09 19:18

POATE CAND VEI AVEA TIMP TE VOI RUGA SA IMI FACI SI MIE UN VT LA A MEA.:rolleyes2

dexter_20 08-09-09 22:58

Chiar vreau si eu sa mai am timp liber...

George RHD 07-10-09 22:06

5 Attachment(s)
pun si eu poze cu batrana mea.....dacia 1310 din 1988 tlx :rolleyes2:rolleyes2

albatros 01-11-09 12:13

4 Attachment(s)
Hai sami prezint si eu Ursluetzu de plus :
este un BMW e30 (ursuletz) din 87" 2,4 D stok la inceput il am de vro 2 luni e primu meu bmw.
eee acuma , ajuns pe maini bune (eu cu fratele am 2 mecanici eu de moment mai incepator in ale mecanici eu is mai mult cu estetica :D)nem apuct de el a primit totu electric pompa de injectie depe un urs de 90" litrometru (ca nu avea)totu la motor elctric reglaje tot calculator etc alerga ff bine fatza de cum lam luat a primit geamuri electrice oglinzi elctrice tapitzerie de piele volan //M3 ces (cel care indica ora ) //M-3 arcuri sport eleron sport dinacela micutz nam apuct sai fac poza :D. jante pe 15" super faine si sa vad ce mai urmeaza pe vitor :D...hai sa va arat cateva poze nus ff clare cas cu telefonu osa ii fac cand e gata cu camera .. :D (in pozele puse inca nu era gata osai fac cand e totu pus pe ia e inca in lucru ).sunt bucuros pentru ori ce sfat

spahiudrifter19 01-11-09 21:31

Quote:

Originally Posted by albatros (Post 2769441)
este un BMW e30 (ursuletz) din 87" 2,4 D stok la inceput il am de vro 2 luni e primu meu bmw.
eee acuma , ajuns pe maini bune (eu cu fratele am 2 mecanici eu de moment mai incepator in ale mecanici eu is mai mult cu estetica :D)nem apuct de el a primit totu electric pompa de injectie depe un urs de 90" litrometru (ca nu avea)totu la motor elctric reglaje tot calculator etc alerga ff bine fatza de cum lam luat a primit geamuri electrice oglinzi elctrice tapitzerie de piele volan //M3 ces (cel care indica ora ) //M-3 arcuri sport eleron sport dinacela micutz nam apuct sai fac poza :D. jante pe 15" super faine si sa vad ce mai urmeaza pe vitor :D...hai sa va arat cateva poze nus ff clare cas cu telefonu osa ii fac cand e gata cu camera .. :D (in pozele puse inca nu era gata osai fac cand e totu pus pe ia e inca in lucru ).sunt bucuros pentru ori ce sfat

un singur sfat am pentru tine:schimba dieselul ala,pune-i un 2.5 12v m20b25(la fel ca al meu,uitete la poze la mn);)

albatros 05-11-09 21:09

Quote:

am facut aicia o prezentare a masini ..cine vrea sa vada clik ....multumesc!
https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...-ursuletz.html

celino 13-11-09 15:06

Așa da albatros , frumos! ămi place mașina ta!

albatros 13-11-09 18:11

Quote:

Originally Posted by celino (Post 2804278)
Așa da albatros , frumos! ămi place mașina ta!

multumesc frumos .. :D:D...da ai vazut jos linku acolo is mai multe poze si e si masina cum arata gata :D

ervinbv 18-12-09 21:41

4 Attachment(s)
Cateva poze cu masina mea:

cmasaiu 21-12-09 15:22

https://www.youtube.com/watch?v=3IuMyLSap38 pun si eu un filmulet cu bestia mea air suspension :))

albatros 21-12-09 15:29

Quote:

Originally Posted by cmasaiu (Post 2911249)
https://www.youtube.com/watch?v=3IuMyLSap38 pun si eu un filmulet cu bestia mea air suspension :))

faina masina ;)....mai ales kitu exterior .. am vazut-o des prin brasov ...bafta!

cmasaiu 21-12-09 20:32

mersi mersi de aprecieri mai urmeaza la primavara cateva modificari vopsit integral lambo dors , si intram la interior

albatros 21-12-09 20:48

6 Attachment(s)
Quote:

HAI SA MAI BAG NISTE POZE CU MASINA GATA .:D..

George RHD 21-12-09 22:53

bai albatros sa stiii ca ai un urs fff frumos ..sunt multe chestiii la el care mi-au atras atentia ..sa ai bafta8)8)

albatros 21-12-09 22:56

Quote:

Originally Posted by George RHD (Post 2912669)
bai albatros sa stiii ca ai un urs fff frumos ..sunt multe chestiii la el care mi-au atras atentia ..sa ai bafta8)8)

mersi mersi ... si a ta e piesa ..;)....:twisted::twisted::twisted::twisted::twist ed::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::t wisted::twisted::twisted::twisted: cu gume de vara :))

coman razvan 23-12-09 00:31

Quote:

Originally Posted by albatros (Post 2912140)
HAI SA MAI BAG NISTE POZE CU MASINA GATA .:D..

Superba masinuta ta, doar stii ca m-am uitat pe toate partile la ea! Felicitari si fara nici un fel de incident! ;)

albatros 23-12-09 06:56

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2915744)
Superba masinuta ta, doar stii ca m-am uitat pe toate partile la ea! Felicitari si fara nici un fel de incident! ;)

multzumesc ....!!sper pe vitor sa fie si mai frumoasa ... :oops:

xedos6 15-01-10 22:13

10 Attachment(s)
masinile mele

coni 15-01-10 23:06

da balabane dar mai lipsesc multe exemplare care le ai avut,mazda forever

xedos6 17-01-10 08:07

mazda visinie e a tatalui meu, cele verzi ale mele, fiesta e a logodnicei mele. eu am avut 3 mazda , tatal meu 3..desi prima lui masina a fost o skoda...nu octavia, ci 1000mb din 68:).vorba lui coni, mazda forever!
modificari inca nu prea avem...doar gpl pe xedos-ul tatalui meu. urmeaza alte jante de vara. nu stiu daca intre timp au mai aparut si alte xedos 6 dar din cele 3 de care stiu, doua sunt ale noastre:)

xedos6 17-01-10 09:05

1. xedos 6 date tehnice:
model 1997
V6 2000cc 140 cp 24 valve 1190 kg 0-100 km/h 8.4 secunde.
pilot automat, tapiterie alcantara , trapa, geamuri, oglinzi electrice , climatronic , carlig de remorcare care arata naspa dar il tin iarna de protectie:) si pe post de senzori de parcare(glumesc), folie omologata lumar, mp3 blaubunkt seatle, difuzoare pioneer 80 w rms.
xedos-ul tatalui meu are in plus scaune electrice, esp si instalatie gpl(60 bulioane a costat).aceleasi date tehnice.
2. ford fiesta mk6 model 2007 1300cc 70 cp geamuri electrice fata si aer conditionat din fabrica(prea multe dotari strica:)
mici modificari: folie omologata lumar toate geamurile, cotiera reglabila , aparatori noroi si fluturasi:)
3. mazda 626 model 1987. geamuri , oglinzi, trapa electrice , instalatie gpl motor de 2000 cc , 101 cp.

xedos6 17-01-10 09:12

6 Attachment(s)
am uitat sa scriu ca xedos-urile au toate cele 5 jante originale de aluminiu pe 15...desi visez la unele pe 18. folie imitatie carbon pe stalpi .

xedos6 17-01-10 14:02

am uitat sa va spun ca are bare stabilizatoare si in fata si in spate din fabrica si cu suspensia independenta are o stabilitate excelenta desi inca nu am montat suspensii sport.

George RHD 06-02-10 19:40

5 Attachment(s)
si din nou a mea masina ...

albatros 06-02-10 20:14

7 Attachment(s)
HAI sa mai bag si eu poze cu a mea :lol:
itp 2012 4 gume noi DUNLOP :twisted: grila negra (sport) baie de ulei noua :twisted: + un scut foarte rezistent cadou de iepurasi :lol::lol:

albatros 06-02-10 20:16

Quote:

Originally Posted by George RHD (Post 3058227)
si din nou a mea masina ...

geo ce bine da cu jantele alea pe spate...;)

xedos6 07-02-10 17:50

foarte misto pozele cu bmw

albatros 07-02-10 18:32

Quote:

Originally Posted by xedos6 (Post 3061584)
foarte misto pozele cu bmw

mersi mersi :-)

bogdan1991s 07-02-10 18:40

7 Attachment(s)
my car :-) 1.6 td sb 81 cp stock

alex racer 07-02-10 19:03

o masina reusitaa la care se mai lucreaza ...cu siguranta va iesii ok

All times are GMT +2. The time now is 15:29.

- Copyright 2026 4Tuning