![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
Lasa ma sa ghicesc cine s-a ocupat de el.... SYD ?:D :D :D
Bafta cu el :) PS: Am facut si cont deja :d |
ati omis sa scoateti cateva persoane de pe blog: Florin BOH si Ionut ROJ sunt membri SHADOWS
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Noiembrie Liniutze La Pitesti."Stadionul Nicolae Dobrin"..... =>>> kalule te astept:D
|
ce vorba e asta mo? :)) imi pregatesti vreo surpriza? :D
|
nu nu nu:P te astept la pit...la eveniment...ca nu sunt la aceeasi grupa :P
|
7 Attachment(s)
Nu ma gandeam, chiar a venit toamna...:poke::suspiciou NU CONTEAZA!!! MIDNIGHT RACERS merge mai departe!!!:pistoles::peace::2gun:
Attachment 1140477Attachment 1140478Attachment 1140479Attachment 1140480Attachment 1140481Attachment 1140482Attachment 1140483 |
foarte frumoase pozele. Unde sunt facute? :)
|
Imi place poza 4.
Quote:
|
f smechere pozele, bv syd
|
syd, nu uita ce ti am zis pe mess :P
poate data viitoare mergem cu 2 masini :> :D |
Quote:
Quote:
|
hai,cand?
|
Deci cand mergem? =))
|
poate ma anuntati si pe mine sa vin si eu :D
|
eu nu pot de maine dupa masa pana duminica pe la 2..sunt la sb:(
|
Quote:
|
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
:lol::lol::lol::lol::lol:cat de tare :lol::lol:
|
kalule intra si tu pe mess sa vorbim
|
3 Attachment(s)
Frumoasa ziua de astazi :) . Cu un asa grup poti sa treci peste mari si tari fara nici cea mai mica teama . Respect pentru baietii care au fost astazi la Craiova ;)
Pozele spun totul. Unii se axeaza pe vorbe, altii pe fapte. one dream, one love, MR 4 ever !!!;) |
si cei din valcea, au luat vreun premiu?
|
Felicitari ptr participare baietilor din MR.la mai multe(participari) ;)
|
Multumim Mitza :) nu am luat nici un premiu pt ca ne`am dat ca forlighter, adica in deschiderea de traseu, cronometrati dar nu am fost pusi pe lista de premiere. Cu toate astea imi pare rau ca nu m`am bagat in concurs pt ca am scos un timp foarte bun. Mansa 1: 1:18
Mansa 2: 1:20 Mansa 3: 1:16 Dupa calculele mele as fi luat un loc 3 sau posibil 2 avand in vedere ca a fost primul VTM la care am participat si sincer mi`a fost frica sa fortez masina dar sunt foarte multumit de rezultate. Il salut pe Dragos cu S3`u, nu esti sanatos frate, prima mansa s`a certat cu o duna de nisip :)) dar asta e s`au intamplat incidente neplacute dar astea sunt riscurile :D asteptam filmulete. Evenimentul a fost foarte bine organizat, ca la carte, chiar OLD SCHOOL RACING :) la mai multe evenimente de genul. Cucule data viitoare te iau copilot, chiar mi`au prins bine sfaturile tale :) |
Partea din final cu S3u' a fost bestiala cand isi saluta fanii :lol:.
|
Quote:
|
Pai hai cu ele.....ca sunt curios cum a fost p-acolo :chuckel:
|
sa`l pui si pe ala de i`a sarit roata :)) pt om nu a fost funny, bine ca nu s`a intamplat nimik rau dar a fost comica faza. :D
pana atunci niste filmulete puse deja de alti useri: https://www.youtube.com/watch?v=df_yWymEcaQ https://www.youtube.com/watch?v=dKuG5JDmU2U https://www.youtube.com/watch?v=KsrJPCThgZQ https://www.youtube.com/watch?v=6OnuXqey8IE |
oricum, e de apreciat gestul, de moment ce mai toti din valcea au masini pt liniute nu pt vtm-uri.
oricum, tare omu cu ursulet-ul cum s-a dus gorneta in sant; mare tupeu trebuie sa ai :D:D:D |
syd'ule pe cel cu roata il vreau si eu :D (sunt criss , baiatu cu care ai vorbit acolo cand a fost incidentul )
|
super treaba ai facut Kalu ...prima data venit la Craiova,fara sa cunosti traseul (Dragos cu S3-ul a facut cateva urcari de recunoastere cand am ajuns la Bucovat inainte sa ajungi tu) fara cauciucuri pentru asa ceva si cu asfaltul rece...ai scos un timp cel putin decent daca nu chiar bun.Ar trebui sa te gandesti serios sa continui pe la VTM-uri fiindca ai potential si nu e doar parerea mea ci si a catorva din pilotii "ai batrani" care te-au vazut si cei cu care m-am intalnit azi si am comentat evenimentul
una peste alta eu ca organizator cred ca ai facut o treaba buna,ai fost un bun pilot si vreau sa-ti multumesc pentru sprijinul pe care l-a dat filiala MR Valcea evenimentului organizat de MR Craiova.Ati venit si ati fost alaturi de noi,ai facut treaba,oameni de nota 10. |
Dap, nimic de reprosat lu' kalu. Am postat cateva poze cu masiniile pe celalat forum ( midnight ) , revin peste vreo 30-40 de minute si cu altele :).
|
chiar ma oftic ca nu am ajuns la craiova, sper ca data viitoare sa fiu prezent :d
felicitari calu app nu`ti place mai mult pe curbe ? |
Quote:
|
bv kalu, vezi aveai frica de viraje si tot facusi treaba
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning