![]() |
Re: Discutii despre masini
E in sange :D
|
si in motorina... :)
|
Quote:
Te tzine pedala??? |
nu... :(
ca am decat 2!! tu cu benzina, cu masina mai usoara decat a mea, vrei sa mi-o dai? mai bine nu merci. |
Cred ca vand masina asta!
Nu se mai da nimeni cu mine! :( Glumesc! N-o dau frate ca-mi place rau de totîîîîîîîî! |
treci mah la legale..sa vezi acolo se da lumea si cu tine.
|
Adik ce pana acum s-a dat la ilegale? :rolleyes2
|
I L E G A L E
Ce inseamna asta? N-am auzit cuvantul asta in viata mea! |
nu stiu..dar ce s-a dat pana acum vreodata?? pe undeva?
pai asta ziceam ca daca vrea sa se dea.. cum stie ca e corect, e momentul sa inceapa, sa inceapa cu legale. |
M-am mai dat mah...
Cu sania pe derdelus (la legale) :lol: |
Daca tot e topic de discutii despre masini... sa va pun si eu o intrebare:
Care masina credeti ca e mai tare si de ce : GOLF GTI... MEGANE RS... FOCUS ST sau OPEL ASTRA OPC.... daca se poate si o mica clasificare... P.S. nu intentionez sa-mi iau niciuna dintre masinile mai sus mentionate.. deocamdata sunt la stadiu de VIS.... deocamdata >:) |
stai asa...a mai fost un topic..pe la versus ceva asemanator. de fapt 2..ca GTi era vs OPC si GTI vs Focus.
am spus-o si acolo..OPC trebuie vs cu R32...si GTI cu opelul de 200 de cai... GTC nustiucum.. si dintre toate aleg GTI. din orice motiv vreti. poate RS e mai puternic, dar la Top Gear si nu numai i-a dat-o GTI de nu s-a vazut. la fel si Opelului. iar ST...cre'ca tot pe acolo sta. unde mai pui ca GTI e cel mai bine lucrat, e cel mai bine vandut (stiti si voi ce inasemna asta), si cel mai frumos, dupa mine. iar VW este peste restul la calitate si fiabilitate. iar la optionale , GTI iar sta in TOP> numai cu DSG ala si face ravagii. sper sa nu inceapa un versus aiurea aici, dar cititi si pe topicele respective de la versus sa vedeti ce zic si proprietarii, nu numai cei fara carnet... ;) , dar cu abonament la youtube.com. |
aaa.si clasificare:
1,2,3 GTI la distanta 4 opel 5.ST 6. megane |
o singura precizare... in episodul din topgear sa stii ca megane rs a castigat... si daca vrei vin si cu dovada... ;)... oricum il prea ridici in slavi... :) .. bine ma asteptam de la tine fiind posesor de VW ;)... asta e parerea ta si iti multumesc... altcineva??
|
http://www.km77.com/marcas/tabla.asp...2,12788&Titulo
Tabela comparativa |
il ridicam ca merita. am mers cu el.
la Top Gear a castigat poate la demaraj RS..ca per total...GTI.. a fost si masina anului la Top Gear. tu ridici in slavi RS? ca fiind posesor de Renault? serios... sunt posesor de VW si chiar de Golf, dar singur asemanare intre ce am eu si Golf GTI e stema si firma, in sine. ar mai fi si grupa din care face parta ca dimeniuni.. adica clasa compacta..dar cam atat. daca vrei, mergi cu un GTi sa vezi cum trage si ce pozitie de condus ai..ca si la asta sta peste celelelate. am mers si cu celellate, adevarat nu varianta despre care e vb aici, dar crede-ma ca poztia de condus la renault si vizibilitatea nu aveau cum schimba. opel ar fi a doua alegere, iar fordul sta prost la fiabilitate si la intretinere. deci, ar fi varianta a 3-a. ti-am zis..vezi, desi n e edificator si vesrsuruile alea.. si uita-te si ca nr de vanzari..sau mai exact pr strada! nu stiu daca am vazut 5 masini din celeelate prezentate aici, dar numai GTi sunt vreo 7-8 in Ploiesti. eu zic ca asta spune deja destule. ca nu vb de o masina oarecare, sa zici ca e vanduta sub forma de flote auto la companii. cauta pe youtube sa vezi diferite filmulete intre aceste masini. GTi e o istorie, in sine.. nu e aparuta peste noapte... ca "inamic" la altele masini, la nr de vanzari. timpul iti va demonstra ca am dreptate. daca tot comparam, hai sa comparam si motoarele.. un motor nou ca TFSI comparam cu batranle... 2.0 T ..si altele uzate deja moral. ;) |
aceeasi precizare si se pare ca ma faci sa caut emisiunea si o sa postez aici atasamentul cu partea respectiva din emisiune... nu ridic in slavi RS.. dar la performante mi se pare superior celor mai sus amintite.... poate si la design... nu am zis ca golfu ar fi naspa.. sau ceva... dar e in spatele rs-ului... si mai e si pretul .... la care tot rs castiga... in fine.. dupa mine topul ar fi
1. megane rs.(si pentru pret, design si ergonomie).. 2 dar la mica distanta golf gti 2 jumate :) focus st si 3 astra oricare ar fi ea e naspa :) parerea mea.. mai ales la ``handling`` ... P.S. batran batran 2.0 T dar are 225CP fata de 2.0 FSI care are 200CP si 0-100 in 7.1s fata de 6.5s la rs Oricum vw e net superior renault-ului la motoare... dar aici se pare ca e un pic in spate.. la performante ma refer... Nu comparam istoria VW Renault Ford Opel.. ci strict modele mai sus amintite. un alt P.S. : daca ai vazut ultima emisiune topgear ep6 ser8 ... au facut o precizare cum ca masinile mai putine ca numar pe sosea sunt mai exclusiviste... (e doar o constatare :) ) |
Eu as alege Opel Astra OPC....ca fiind cea mai puternica si cea mai frumoasa din cele enumerate :twisted: .....si pt. ca sunt posesor de Opel...:D
|
dj, ideea cu 25 de cai e din soft scoasa! uita-te la acelasi motor TFSI (nu FSI simplu) : are 185 pe leon, 200 pe GTI, 240 pe Cupra R. deci asta e o chestie de marketing. nu puteau scoate golful GTi mai sus ca deja intervenea peste altele. ;) si Golf IV GTI ultima editie are 180... ;)
legat de pret..ai auzit de zicala DAI UN BAN DAR STAI IN FATA? ai vazut materialele de pe Renault (fie el si standard, nu RS) si de pe Golf? legat de performante. e normal ca Renault sta mai bine la acc si vit maxima, doar are 25 de cai in plus si ATENTIE..Golful e cel mai greu dintre celelalte!!! dar sincer..alea 0,x secunde..cat dintre noi le folosesc? sa ne uitam la reprize si vezi ca dif nu e asa mare. iar daca iei DSG pe golf, desi...adio diferenta! adica dac ar fi 2-3-4 secunde..asa zice ca se vad la fiecare sofer.. dar daca pui 2 soferi apropiati si faci de 4 ori tetsul...fac pariu ca va castiga cand una cand cealalta! deci 0,x secunde e prea mica dif ca sa fac diferenta! vad ca RS are 6.5 de la 0-100 is GTI normal 7.2 si cu DSG 6.7. legat de exclusivism: da..dar decat sa imi iau o masina naspa, doar ca e rara, mai bine iau una des intalnita si cu siguranta mai fiabila!! ... ca doar nu s-or vinde mii de masini nefiabile, nu? de exemplu: stiu pe cineva care a dat 28.000 E pe o mazda 3 cu motor de 1.8. exclusivista...dar la banii astia luam un GTI..poa' sa fie plin orasul de ele. conteaza sa ma simt eu bine in ea. ca atare si eu am ales G4 desi e plin de ele..dar asta imi place ;) |
@dragos..degeaba e cea mai puternica, daca la Top gear nu s-a distantat de GTI, si nu a putut pune toti cei 40 de cai diferenta pe asfalt. decat 1000 pe o punte, mai bine stai cu 500-600 pe ambele..trust me!
|
Eu as alege Peugeot 406 coupe:lol:
|
pt bagare in seama iit iei warn...loool! frate, e cam obosit pejosul ala... mai bine 407 coupe
|
ce discutie aprinsa cu gti-u asta hmm ....e o masina buna nu am ce zice ......dar eu unu daca asa avea bani nu mi as lua gti mi as lua ceva care nu mai are nimeni nu neaparat scump dar cat de cat mai rara {cate megane rs ai vazut in ploiesti...in schimb gti-urile sau imultit}..
|
maine imi tineti si mie pumnii..ca ma apuc de montat la suspensii.. pls...am nevoie de tot ajutorul...I CAN GET :D
|
Mushca Din Ei :)
|
de maine pun semnatura:
get diesel and get rich! |
hmmm.. ai diesel esti bogat .. .;)
|
este? asa m-am gandit si eu..doar ca nu vrea consumu' asta sa scada deloc...sub 7.5 %...
|
daca vrei PUTERE... :) suporti consecintele... :)
|
Putere cu P mare... macar sper ca voi musca si din altceva decat din volan dupa ce imi pun suspensii!
|
Re: Masini tari de pe la noi
cam kitsch la exterior...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
spune-mi si mie ce anume nu itzi place si daca se poate sa argumentezi....facem un sondaj si vedem daca mai e cineva care e de parere cu tine....incep sa cred ca tzie itzi plac discutziile in contradictoriu...
|
De care din cele 2 bimmer-uri zice bogdan ca e kitch?
|
lool! daca voi credeti asa ceva... dragos, nu mai da idei in gluma ca unii te cred! vorbesc de E46 asta, ca sunt kituri de exterior care mie imi plac mai mult...
nu tre sa fie Vw ca sa imi placa. sunt multe BMW ca si cel de la inceputul paginii -ursuletzul -care imi plac. la fel si 206 RC. daca vrei sa evzi BMW care nu e ktich..cauta alpina..si alte firme renumite. am mai zis. si nu a mea e cea mai frumoasa. dar poate a ta e cea mai frumoasa! |
Dar kitul de pe E46-le ala e foarte frumos si mai e si de la Hamman.....adik tunerul oficial BMW....acum daca tie nu iti place acel kit.................
|
Quote:
|
de la hamann (pe asta nu il stiam, dar il caut sa vad) sunt destule kituri care imi plac. ala nu. a mai fost un BMW in Pl ceva asemanator si nu imi place. parerea mea. si tie/voua poate nu va place ceva care imi place mie. asta sunt parerile.
ca ma intrebai: imi plac jantele, fata , capota, etc nu imi plac: ca acest kit nu vine bine pe masina in 4 usi, eleron de la luneta, pragurile (sau cum se numesc ca nu sunt praguri, care vin peste usi) si faptul ca are 4 tevi. si ca nu are suspenie mai sport/mai lasata. in rest. e ok. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning