![]() |
Re: Noi si masinile noastre
pejo-ul e japoneza?
|
Quote:
aaaa... nu... de ce intrebi? :rolleyes2 |
este mey.....Pe Jo....:))))))))))))))))
|
probabil intreba legat de semnatura cu JapanTeam
japan`u e pt Mazda..:) |
Quote:
|
da tre. pai oriucm daca o iau o sa o vezi parcata prin zona noastra.
sper sa te vad cat mai repede cu CTR ala sa te alerg bine de tot. dupa cip, voi avea 265 de cai. dupa cip, CTR cat? :PPPPPPPP pana acum totul a mers f bine cu masina. mai am de facut luni un test si sa dau raspunsul final. |
vreau sa mi-o arati tu nu sa ma uit pe geam "cat prinde fratie?", ma-ntelegi?
ctr-u' va fi chipuit abia dupa 10k km (ma gandesc daca iau varianta cu a/c sau nu :D ). cate kg are s3? |
Quote:
|
tre, are tot cam 13xx kg. pai normal ca ti-o arat bine. astazi incep operatiunea de achizitie :D
|
2 Attachment(s)
lets talk dirty.
|
Quote:
P.S Sa o stapanesti sanatos,cati mai multi km fara probleme...si la mai multe sute de cai....;) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ce zici de asta Bogdane? :lol:
|
sa o stapanesti sanatos si fara incidente ;)
asteptam niste poze k-lumea ps: daca vrei, poti apela la echipa ptr o galerie foto :-) |
ahaaaa, deci ai luat-o! bravo, s-o stapanesti sanatos si s-o vedem!
|
Quote:
|
iar incepi? stiu ce-am gresit stai linistit, lipsa de antrenament...
|
Quote:
|
Quote:
|
Bey .. aici e cam mult offtopic
|
Si tu te mai crezi moderator:lol:
|
Si voi mai aveti masini!? Nu am vazut nici o masina pana acum! Numai masini bune de remat! Nu de alta , am intrat aici pe la voi ca va dati mai race-ri din cate am citit eu pe aici! si nu prea vad care-s aici cu catarctele astea ale voastre!
|
cred ca sunt ultimele tale posturi cu nikul asta......esti un carnat pansat deghizat in......da-la de miroase urat ca me-i rusine sa vb prostii....
hai du-te la tine la tzara si lasa-ne.. |
Quote:
oricum eu nici cu asta nu o sa ma dau la curse. serpentine..mereu. si vezi ca dupa cip ajung la 265 cai :) dar si 1420kg in talon :( oricum, cauta pe youtube, am pus link acum cateva zile, turbodreams S3 vs R32. sa vezic e nanan isi ia R32 de la S3. Quote:
|
Quote:
Pai exista deja un R32 in Ploiesti care se alearga prin oras cu tot ce prinde....nush daca e ala care s-a dat cu Vectra..... Quote:
|
Quote:
|
adica doar din cip de la 204 la 300? geu de crezut chiar si cu varianta race a softului.
da, stiam ca vine acle R32 doar ca nu il vazusem, pt ca propr, desi prieten, nu a dat un telef.... sa vezi ce ti-l urechez! si mai astept sa pun masina la punct, sa o invat, sa invat sa plec..si sa mai invat cateva trips&tricks. oricum, in acets moment o spun fara rusine, ca ma bate r32, desi nu f usor. |
oricum, mai ma voi duce la Buc, mai invat, faca ntrenamente de la cei mai mari, mai ma masor cu masini sa vad ce tre sa mai invat.
avand in vedere ca si fusco are peste 250 de cai, o sa facem intr-o zi ceva frumos pe langa oras.... si deja au aparut masini potente prin oras, ii lansez provocarea lui tre sa scape de chinezaria asta si sa ia alta....stie el... tot chinezarie, dar mai de sus. si oricum sper pana o ia sa ii fac cip la mine, ca sa il oftic. :) tre, ur next vecine! |
A aparut noul model TOYOTA TRIGUN ? :lol: :lol: :lol:
|
bogdane stai linistit ca nu ma oftic, oricum are shiftlight type-r-ul deci o sa ma bati greu. si nu-mi mai jigni gazeluta, daaa? e mai buna ca orice vw echivalent!
|
da....da te las pe tine sa crezi aia cu mai buna....
hai mah ca daca te oftici poate te ambitionez sa te misti mai repede cu masina aia cu shift light.... si alte 126749340378454 de beculete in bord!! |
mie-mi plac asiaticele asa cum tie-ti plac nemtoaicele la care mai mult platesti marca.
...si alea 12345566708 de beculete din bord la ctr sunt stinse in general. :D |
mai putin cand acceleerzi sau cand emrgi economic...zi de ledurile ala...hai zi!
|
pai da ma, se aprind doar 1293 becuri, nu ca la tine unde sunt aprinse toate.
|
pana una alta nu va mai datzi rotunzi ca va face o masina de 7000 de euro!!!si o sa va faca in continuare si dupa ce facetzi cipuri si paracipuri .....[mi-a zis mie o ''pasarica''];)
|
taz ai montat motorul ala nou? ca eu nu stiu amanunte... sau ce motor ai?
asa, si pe tine daca e, te poate face un Renault 5 de 2000 euro :) nu pretul masinii conteaza. |
eh, nu e chiar asa, unele masini sunt bune la ceva, altele la altceva...
|
Quote:
|
Doamne ajuta !
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:44. |
- Copyright 2026 4Tuning