![]() |
pot sa fac si eu un pos?? :)
|
Fa mah posturi cate vrei ca doar e moca, :) dar barem scrie si tu corect. Pune \"t\" la cuvantul post ;)
|
off topic!!!
|
Re:
Quote:
|
lolza :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
fratilor hai sa facem posturi!!! tng te rog sa iei masuri pt ca eu unu m-am saturat sa citesc posturi aiurea, fara nici un subiect ex: Quote:
|
KAMIKAZE te mai cultivi si tu daca citesti mai mult, cine te pune sa citesti apropo???? :lol:
|
WoW :shock: asta da situatie interesanta...
Mai ultimile posturi le citeau pe precedentele; ce dracu? hai sa tot citam pana facem un post pe 10 pagini.... pai mai momo, avei dreptate.... -> Diverse Discutii <- NU poate exista off topic aici... si pe urma hop sari ca ai boala pe astia care ar posta aiurea... io cred ca DIN CAND IN CAND e bine venita o astfel de \"dicutie\" ce dracu' doar nu vrei sa le dea adminu bann :) |
ce rele suntem.... :wink: :bat: :2gun: :peace:
|
ma manca-v-ar tata, vedeti ca-i un topic pe general in care povesteste despre limba romana.
|
Re:
Quote:
vor rog frumos |
Pai mai bine faceti un topic offtopic si sa postati acolo pana facti 10.000 de posturi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
e o idee buna!! :lol: macar acolo poate nu mai intra cei care sunt deranjati de aceste posturi inutile :wink:
|
Va rog sa terminati !!
Mai bine ganditi-va cum sa faceti ceva constructiv pt comunitate .. sau ce facem cu cursa de pe 4 dec..care posibil va fi pe 20 nov :roll: |
Ati vazut .. langa Balif e un tip care aduce masini tunate ,cu nr de italia (parca :roll: ) ... acu` patruleaza cu un BMW pisicutza galben-portocaliu cu flacari
Mai are inca una, albastra ...dar nush ce masina e :oops: .. tot tunata Care aveti poze ceva .. ? |
Te referi la masina aia albastra care are \"pictata\" pe spate aceeasi masina ?! :?
|
o parcheaza pe la ofelia ca si pe cea albastra care insa e cam hodorogita e un nissan :wink:
|
Re:
Quote:
Ce masina este?N-am apucat si nici nu am avut ocazia sa ma uit cu atentie la ea. Scama zici ca e nissan ? Esti sigur ? Proprietarul e acelasi cu cel al BMW`ului ? Nu cred ca mai poate circula mult cu ea / ele pt ca sunt mai vechi de `99 (euro 3 nu au ) |
cu tipul ala am facut cunostinta in disco the club, tng-ule daca n-ai stat pe langa mine... :lol:
sta plecat mai mult prin italia, unde are o firma de tuning... parca |
Mie de ce nu mi-ati zis mah de discoteca ca poate veneam si io 8)
|
POST! :lol:
|
POST TOO! :wink:
|
Ce mai faci mey taz????
|
la draq nu mie somn...tu ce mai zici?
|
Ce chestie nici mie nu mi-e somn!!! ce draq sa mai zic ma uitam pe net la teoria lu JOHN ION
|
azi mi-a sosit motorul de suzuky swift ala de 101 cai......zilele astea il pun ca vreau sa fie gata masina pana la urmatoarea cursa....o sa fie marea surpriza a cursei....ce zici ma ajutzi sa gasesc un mecanic bun sa faca transplantul?
|
bomba motorul ma,abia astept sa-l vad la treaba si satzi iei revansa de la momo :lol: , da sa stii ca stiu un mecanic care se pricepe sa fac transplantu asta :wink:
|
de maine ''bestia ''intra in operatzie......de unde va iesi complet refacuta la partea mecanica... :wink:
|
Poi te sun eu maine sa ne intalnim si dupa aia mergem la el sa vb cu el
|
k!jism! :wink:
|
way to go taz! contact me daca vrei un photo session for za bist. :D
|
k....10x...
|
transforming za bist 8) Taz sa ne tii la curent :D
|
stikeru cu godzila unde e?ca se potriveste al draqului de bine acum :lol:
deci la bucuresti te bagi la cursa? |
taz sa schimbi semnatura!!!
|
inca nu....traba e mai complicata decat pare.....mai am nevoie de ceva piese.....si nu stiu sigur daca va fi gata pana la cursa din bucuresti....mecanicul a zis ca nu tre sa ne grabim daca vrem sa iasa treaba bine.... :wink:
|
Daca iti va reusi transplantul si totul va decurge frumos .. vei da clasa .. nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi :twisted:
Multa bafta ! :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:55. |
- Copyright 2026 4Tuning