![]() |
Re: My KYS !!
daca voi gasi vreun model care intra unde trebuie..cu mare placere :)
|
Quote:
|
de scos in nici un caz. Chiar nu vreau sa revopsesc din nou aripile. La tine, dog, trebuie revopsita toata masina si de aceea merge sa-i faci orice modificare de genul.. Vom vedea ce si cum !
|
pai practic asta ne omoara:D...vopsitul...
asa ar fi foarte usor..sa facem peste tot shaved...clean si asa mai departe:lol: |
da..iar partea naspa e ca vopseaua are deja 4 ani pe masina si orice interventie se va cunoaste ( vezi usa stanga fata) :( ca altfel..cate planuri nu am cu ea ... :)
In plus nu doresc sa o vopsesc in totalitate niciodata ptr ca voi pierde f mult la vanzare cand o sa creada eventualii clienti ca am facut-o praf in urma cine stie a cator accidente ( doamne fereste ). Dar pana la urma nu e masina de show... :) |
sa zicem...ca nu vanzarea este problema...eu unul as cumpara o masina care a fost revopsita...dar numai daca a fost facuta calumea...
Eu cred ca asta te-ar omori...o vopsea profesionista...fara 800-1000 de euro nu scapi... |
800-1000 cred ca glumesti si-a vopsit un prieten un 206(care intra mult mai putina vopsea decat la un logan) si la costat undeva la 60 de mil
|
deci..clar nu se merita oricum ai da-o :)
|
La reprezentanta dacia afumati costa 450 lei ori ce piesa( bara, aripa, portbagaj, plafon, capota, etc,) te costa 5850 de lei!
|
Un golan f.finut care atrage priviri prin stilul clean!Interesant chestia cu eleronul integrat!Bafta pe viitor!
|
Nu mai zici nimic KYS-ule,nicio modificare ???
|
4 Attachment(s)
se lucreaza...usor usor :) am redemontat farurile cu angel ptr ai da si pleoapele jos si de a repara unele zgarieturi..
Ce sa va zic..multa munca si sper sa o scot la capat..dar mi-e ca deja le-am stricat :) Vedem maine . Poze : |
mi se pare mie sau in ultimele 2 poze...farurile par matuite??? sau e mizeria de pe ele ?? :rolleyes2
|
farurile sunt matuite.... :) am folosit ptr curatare smirghel de 1500 si de 2500. Urmeaza sa aplic o solutie de "reparare". Sper sa si functioneze..daca nu...le arunc :)
|
Nu le arunca, damile mie :)
|
1 Attachment(s)
se pare ca nu ai avut noroc quick :)...tocmai ce am terminat un far ( e ora 01.20 - sunt normal?? :) nu cred )
|
la ora asta "faci" faruri ... posibil sa nu fii normal ...
I-ai desfacut pleoapele ca sa ii faci capota bad boy look ??? |
vedem ce planuri o sa fie..ce bani.... :)
|
exista multe solutii de polisare, nu e capat de lume ce-ai patit tu acolo. rabdare sa ai
|
4 Attachment(s)
ma declar multumit ca mi-a iesit din prima ! azi se vor remonta farurile pe masina ! :)
|
Frumos au iesit:-)
Imi zici si mie ce solutie ai folosit ca si farurile mele au niste zgarieturi si poate as scapa de ele:cry: |
da,chiar au iesit bine ...
|
frumos frumos, imi place!:-P
|
Cata rabdare...:D
|
7 Attachment(s)
dupa o baie...
|
Mare inspiratie ai avut cu baia asta:D
|
vorbesc cu tine pe messenger vb de gume da intre timp is mai atent la masina ta
frumos ceea ce faci , se vede ca iti place si iti dedici mult timp masinii toate cele bune cosmine , bafta si nu uita ca ai o masina foarte frumoasa care atrage priviri |
nu aveam ce sa fac...trebuia sa ii fac baie sa o trag in poze ptr casco....!
Mersi Radu..sper sa mai pot face una-alta pe la ea... :) |
Mi se pare si normal sa iasa bine ... azi la 12 l`am vazut cat de intens lucra la masina ... felicitarile mele
|
in fata blocului si pe sub ea :))) halal "tiuning" nene...!
Mersi ptr claxon Ja-rule ! data viitoare poate schimbam si 2-3 cuvinte :) |
cu cea mai mare placere
|
Arata super bine imi palce ca nu l-ai facut kitck ,bun gustu bafta in continuare
|
6 Attachment(s)
asa...azi masina a primit un alt bord .
Printre lucrurile marfa la el pot enumera : - ace de prestige - inele cromate - bece ros-albastre - display intors - Computer bord activat - imi mai trebuie doar maneta - si-mi plac kilometrii de acum :) |
foarte frumos...
dar de ce ai spus display intors? cum vine asta?:D |
Quote:
KYS corecteaza-ma daca gresesc:) |
2 Attachment(s)
dreptate dvl-ule ! :) uite un display normal..
Am pus una -langa alta sa vezi diferenta ! |
salut kys-ule frumoasa masina...pot spune superba..am o intrebare ultima poza e facuta la statia d itp d la gugesti?:):)
|
Quote:
Quote:
|
wgf :) da..acolo a avut loc "transplantul " de bord :)
|
Frumos, vad ca ai luat pauza la exterior, si te-ai apucat de interior. :) Ca idee, ai putea sa tai schimbatorul :) sa-l faci mai mic :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning