![]() |
Re: B 28 N U T
Şi când ai de gând să ne arăti şi noua noile jante???
p.s. foarte frumoasă maşina |
Quote:
mersi dar nu inteleg ,de ce se tot sterg posturi:sad: pe mai multe topicuri la masina mea dacia am vazut asta. e vreun moderator de se plictiseste oare.... |
cred ca se sterg alea care sunt mai mult offtopic...sau cine stie poate e asa cum zici tu, se plictiseste vreun moderator:)
|
Am citit posturile şterse de moderator şi nu mi se pare că a greşit. Vreau să înţelegeţi că vedeta topicului de prezentare e chiar maşina, despre ea se vorbeşte, pentru ea se postează, iar pe de altă parte conţinutul posturilor nu trebuie să fie banal, ca la o discuţie la o bere, ele trebuiesc puse doar în cazul în care contin informaţii utile, sfaturi concrete, comparaţii cu alte maşini etc. Nu spune nimeni că posturile de felicitare pentru anumite rezultate nu sunt ok, sau criticile pentru anumite modificări nereuşite, dimpotrivă, dar ele nu trebuie să fie majoritare şi mai ales nu trebuie să fie cel mai des postate răspunsuri de către unii useri. Probabil ştiţi şi voi destui care nu fac decât să ia la rând secţiunile şi să scrie: ce tare, ce mişto, najpa frate, etc. Ei bine, astea sunt posturile care dispar primele, fără drept de apel...
|
4 Attachment(s)
Quote:
azi am schimbat uleiul si filtrele am spalato, un pic de polish colo colo,i-am pus capace:D.etc... e gata de drum.;) |
eleganta si asa fara jante.
drum bun sa ai. |
Super tare! e superba ,dar si e30-ul din spate e crima!!! Bafta cu masina!
|
va multumesc
e30 e a lu nasu,ma chinui sa tot ai spun sa nul vanda.s-a saturat de el,de bagat bani in el,e superb oricum. ce sa va zic wekend placut ,ne reauzim luni. |
24 Attachment(s)
am ajuns cu bine acasa.nb
|
Urât acel 350z ,body kitt de prost gust,jante chrome ...jalnic,:D în rest super tare DOGG ;) de surpriza aia ce drq se mai aude?sau te-ai dat la fund :lol: ?
|
Acel Nissan 350 cred ca este de la mine din Calarasi...vazusem un astfel de exemplar la mine in oras.
Vad ca i-ai dat goarna la Berlina:D. |
Quote:
Quote:
ce sa va zic,am fost super multumit de cazan,m-a purtat 900 km wekendul asta cu 65 de litri,si i-am dat goarna n-am mers la consum. am fost foarte surprins in vargas si varna,se uitau bulgari pe noi de mama mama,si toti aratau cu mana,eu unu ma gandesc ca,ori nau vazut dacie ori se mirau ca mam dus acolo cu,cazanul ori nu stiu. in fine,am ramas impresionat de coasta bulgareasca.merita vizitata. am ajuns si la curse ieri in constanta,dar un gabor a zis sa nu ma mai duc,ca nu se mai tin,ori ma mintit:x |
Quote:
|
Quote:
multumesc |
este un obicei la noi in romania joaca de`a cursele...ba se tin ba nu se tin
|
Quote:
|
cam nasol incarcarea la baterie
|
cand pleci la brasov? samnata dimineata? intreb ca vreau sa mergem coloana motorizata pana acolo, am mai vb noi acum 2 luni:D ce zici tiar surade? vezi ca ai si PM dar nu miai raspuns:-P
|
Suntem si noi 4-5 care mergem putem sa vb si ne intalnim undeva sambata dimineata sa plecam impreuna Mai sta cineva cu cortu daca este vreme buna?
|
frumoase pozele...
cam multe turatii pt 150.....4.500:-?? io la (nova) gti la 160-spre 170 aveam cam 4.200 oricum ai mers bine cred..:) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
DOG unde e folia de pe geamuri?... In rest... numai bine, se tine tare Daciutza... Bafta in continuare!....
|
oricum imi place masinutza....e injectata:) merge a naibii ;)
|
Quote:
Quote:
|
ma sunat vopsitorul,sa ma duc maine sa-mi iau jantele de la vopsit:)
iupiii |
hai dog pozele
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Dar vad ca se duce Berlina, nu glumeste. E bine, inseamna ca e in mintile lui motorul. Cat despre turatie, nu mi se pare mult, vorbim totusi de motorul de Dacie, nu ii e asa usor sa ajunga la 140-150. Eu daca as fi in locul tau as tine detectorul putin mai sus, deasupra stergatoarelor. Asteptam pozele cu jantele :D
|
ce cauciucuri iti trebuiesc ....dimensiunile??????????
|
Quote:
|
te sun cand aflu niste preturi....
|
sunt foarte dezamagit in privinta rotilor.le-a vopsit ca p..a
halal vopsitor. asta e,o sa incerc sa le slefuiesc si sa le dau un lac,poate le scot mai bine. am schimbat si luneta aseara,am pus una noua. |
de ce nu miai zis mie le faceam noi ca are fana tot ce ne trebuie
|
Quote:
|
Pune şi tu poze aşa cum sunt ,că de 5 pagini tot aşa ne ţiiiii:lol:
|
Quote:
|