![]() |
Re: Ce animale de casa aveti?
eu ma mir ca inca se mai misca, apa le-am dat, si .. niste verdetzuri , ce *** ,stau sa prind muste ca sa le dau de mancare? in fine :)) ma descurc eu cumva, btw daca le vrea cineva, sa spuna , dak nu , le fac pozele apoi le arunc undeva, in iarba .. ceva de genu .. :)
|
ahahahha =)) acum am vazut, ca NU STIU CUM =)) au prins / omorat o musca =)) ahahhahha mor de ras, ce rele sunt =)) vad ca se descurca si singure =))
|
daca vrei,iti dau muste/tantari omorati de Bagheera..ca asta nu-i mananca,se respecta:-P
|
2 Attachment(s)
haha ,nu le mananca? doar are placerea de a le lua rasuflarea ..
habar n-am ce mananca, tre sa aflu si nush cum , 2 putori , le-am luat aseara la o sesiune foto ;)) ca de fapt d`asta le-am luat |
4 Attachment(s)
my ex spider& my cat. :lol:
|
Ia spune tu unde ai gasit paianjenul ala? :D
|
eu am intreb ce draq i=ai facut santos soparlei de a stat la sedinta foto... ca ele imediat fug
|
Nu e chiar asa tuning...ele reactioneaza in 2 feluri care se afla la extreme.
|
ideea e ca nu se miscau .. decat f putin , erau adormite, :) scumpe foc ..
|
Santos, sa nu le lasi in iarba ca mor ! :) Alea nu-s soparle, sunt iguane ! Da-mi un buzz diseara pe mess sa vb !
|
Le dai mancare o amestecatura de morcov cu pastarnac cu salata din branza de vaci dulce ! :) Le tii la caldura(23 grade minim) si cam atat :)
|
Quote:
|
santose mi-a venit mie o idee trasnita care ar da bine voua clubului... animalutze dinastea ciudate: soparle,paianjeni,ganganii plm... poze ...mascote pt fiecare masina ..ceva in genu asta .... .. mie unu imi place poza cu ea pe asfalt ..e beton
lool! eu zic ca-s soparle toata ziua..nici macar guster nu e ... iar iguana nici atat;) |
Quote:
P.S. are coada rupta cea din poza :( |
2 Attachment(s)
soparla si iguana..e diferenta destul de mare si la cate soparle am vazut eu crede-ma ca multe toate arata cu ce are santos ;) vino cu argumente ca e iguana ca sa ma lamuresc si eu .. iguana e mai mare altfel arata ..soparla mai micuta
|
Crezi ca am vreun motiv sa vin cu argumente ca sa ma crezi tu? :)
O fi si soparla cum spui tu ...dar ma indoiesc :) |
daca te-ai uita la unele aspecte cum ar fi cap si gat ti-ai da seama imediat ce animalutz este... si in plus de asta la noi nu cred ca se gasesc iguane libere;)
|
1 Attachment(s)
asa arata o iguana
|
Quote:
gaseste tu40 de animalutze din astea mici, diferite , ca fiecare sa ... cum ziceai tu ... |
Quote:
|
santose crede-ma ca daca eram in buc tu tine te-as fi ajutat
alex: intradevar aia e la maturitate,dar uitate cum arata un cap de iguana si unu de soparla... eu ti-am pus 2 poze dintre care una cu iguane cand sunt micutze si tot e diferenta! soparla are varful capului tare si in plus de asta iguane nu se gasesc la noi in romania in libertate din cate stiu eu ..corecteaza-ma daca gresesc |
2 Attachment(s)
Quote:
Uite cine-i jos ,aici ,in atasament:-p (mai sunt si albi si negru dar dormeau acum;) ) |
Yoo o caine!!! ce tare!!:clap:
|
Quote:
|
Binentzeles ca-i dau...n-am cum sa pastrez 9 bulterieri...:D. Vreo 4 sunt deja rezervati(pui sunt 8 ).
|
Ce pret? :rolleyes2
|
............................ ?
|
4 Attachment(s)
dak e iguana,desi ma indoiesc,vreau eu una,da zbor sigur din kasa :lol: niste poze cu putoarea mea..:-P
|
Quote:
Bagherra style :) |
Quote:
dc toate animalele ZAC in poze ? putori .. |
5 Attachment(s)
Santos,dovada ca pisica mea nu e chiar asa lenesa se vede in filmulete...am ras in ziua in care am facut filmuletele,nu mai puteam...prea simpatic era :)
Am mai avut si Bichon Maltez de talie mare dar nu a rezistat foarte mult...dar va arat 2 poze cu el...era scump si el Si o poza de putori la greu,mi-a placut contrastul dintre cele 2 :) Si cand te gandesti ca sunt mama si fica si anu trecut au facut si incest :lol: |
Quote:
daca da ,bravo ,esti zeu,doar daca stii ce sa faci in continuare cu filmele daca nu , vai .. n-ai pic de imaginatie , stii cum ? erai nr.1 cine dreaq ar mai fi avut site cu tenta sexuala , de fapt .. zoo ... si incest, zoo incest ! omfg ! sunt sigur ca .. chestiile astea ar fi .. turned on .. sute de mii de americani dereglati , care ti-ar fi platit dolarei frumosi sa vada asa ceva =)) partea proasta e ca .. desi .. postul asta pare a fi o caterinca, nu prea e =)) oamenii aia care sunt dereglati un pic ,si-ti multumesc ca ai incercat sa-mi demonstrezi ca nu toate zac, nici nush ce relevanta avea chestia asta, pana la urma, chiar nu-mi pasa daca alte animale sunt mai .. saritoare.. al meu zace, and that`s sad.. =)) not |
4 dogiez:D
|
Quote:
Superbi!!!!! :shock: :shock: :D |
1 Attachment(s)
Quote:
Pentru minori,fara suparare,dar nu vand DECAT daca vorbesc in prealabil cu parintii fata-n-fata,nu numai la telefon:) |
3 Attachment(s)
Quote:
vad k ai si u o putoare......... like me :D:D al meu e castrat si.... :D mai am o putoare in devenire :D:D:D:D |
4 Attachment(s)
Bai dar m-ati spart cu patrupedele...:lol: Na de aici ceva interesant. Pe langa planta mea carnivora care inca isi revine din hibernarea de peste iarna, m-=a mai lovit ceva...:rolleyes2
Ia uitati aici ce am amenajat zilele astea la mine in camera. Duminica abia bag pestii, ca trebuie sa se cicleze acvariul. O sa-l populez cu ciclide africane din lacul Malawi, niste pesti foarte inteligenti, teritoriali si organizati pe ierarhii. Dar care sunt si foarte ciudati, pentru ca isi cresc puii in cavitatea bucala. Cum vin pestii le fac poze si le pun aici. Care mai are pestiuci????:lol: |
4 Attachment(s)
catelul meu,doar 58 kg.
innebuneste in casa,l-am gasit sus pe pervazul de la balcon. cel mai docil animal, nu ataca decit la comanda. |
5 Attachment(s)
am mai avut un pui de ciobanesc mioritic,
belea mare cu el. nu vroia sa-si faca nevoile pe balcon,nici in casa. din 3 in 3 ore plingea de ti se rupea sufletul sa-l scoti afara. se usura si avea chef de joaca. pozele si filmele sint facute la 5 saptamini. |
ma.. scumpi sunt cat sunt mici , de ce naiba cresc ?
hondare .... ai peste ? =))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:18. |
- Copyright 2026 4Tuning