Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

quick_5hifter 08-06-06 14:27

Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta

10x!
ieri am asistat la desfiintarea manerelor de pe spate (cu tabla sudata pe locul unde erau manerele), azi sper sa asist la finisarea lor cu chit...de asemenea, s-au facut niste mici modificari la aripile pe spate si urmeaza si la cele de pe fata, sper sa iasa frumos...oricum pe spate nu mai ating rotile nicaieri, am montat si distantiere de 5 mm.
astept sa fac niste poze cu instalatia audio in forma actuala (difuzoarele si amplificatoarele sunt prin casa, iar head-unit s-ar putea sa nu mai am, o perioada). mi-am luat 2 tweetere de 38 cm, sper sa va placa ;)

NightClubRacer 08-06-06 14:38

asteptam pozele, dar sa zici si pretu la ele. :D

quick_5hifter 08-06-06 16:45

7 Attachment(s)
ok, au venit pozele (john le-a facut, evident :D )
preturi:
>subwooferele albastre - nu pot da preturi, nu se gasesc la noi, eu le-am comandat de afara printr-un prieten (m-au costat ~ 120$ bucata)
>difuzoarele JBL de 16,5 cm 60w rms (cele mai mici din poze) - 2,2 mil
>difuzoarele pioneer ovale 6'x9' 80w rms - 2 mil (ocazie)
>difuzoarele pioneer rotunde 20 cm 90 w rms - 3,8 mil
>amplificator jbl gto 75.2 (2x100w sau 1x200 w rms) - 3,5 mil (ocazie)
>amplificator jbl gto 301.1 (1x200w rms sau 1x300w rms, in functie de impedanta), 2 bucati, preturi diferite - unul 7,2 mil, celalalt 5,5 mil, ambele luate din magazin
>head-unit marquant dvd, 5x50w, pret 6,5 mil (apropo, e de vanzare)

CT99WUW 08-06-06 18:15

PS pantofii sunt 43:| si parul ...nu se pune:))) FRATiLOR BEWARE CPF it's on the house:D

topser 08-06-06 21:09

bha voi ma omorati pe mine :D

frozzen 08-06-06 23:59

marfa...am vazut toate pozele cu evolutia!! multa munca...si se pare ca a iesit ceva super!! bafta in continuare! R3spect

topser 09-06-06 09:05

1 Attachment(s)
aseara am gasit poza asta , si am ajuns la concluzia ca nu numa alex e nebun ...mai sunt si altii ...

NightClubRacer 09-06-06 15:53

ce sistem audio ai. Cum so auzi? Bafta la montarea lor. :D

quick_5hifter 09-06-06 17:39

Quote:

Originally Posted by topser
aseara am gasit poza asta , si am ajuns la concluzia ca nu numa alex e nebun ...mai sunt si altii ...

HOLLY SH!T !!! alea sunt de 16 inci !!! (de fapt ce ma mai mir...azi, cand s-au mai conturat evazarile de la aripile mele, am observat ca ramane spatiu destul atat deasupra rotii - ceea ce se rezolva odata cu coborarea garzii la sol, cat si in lateralele rotii, singura problema fiind ca rotile fata ating putin in lonjeroane...cautam solutii in continuare :lol: >>>concluzia: intra si jante de 17, dar cu cauciuc de 2 cm inaltime :shock:
-topserelu, daca poti afla mai multe despre masina respectiva, sunt foarte curios cum naiba franeaza masina aia...stiu ca nu e din RO, dar poate gasesti un link, ceva pls!
-nightclubracer, sistemul suna bine (sa tinem cont ca nu e de competitie), dar nu l-am probat inca in masina si cu incintele de rigoare...sunt convins insa ca va fi suficient pentru mine si exagerat pentru alimentare si tabla, e vorba totusi de cateva sute de wati acolo (peste o mie in total)
-initial voi monta doar un subwoofer cu incinta provizorie si amplificatorul lui, dupa care voi apela si la celalalt subwoofer+amp.; trebuie mai intai sa-mi revin cu banii, sa-mi achit datoriile si sa pun la punct alimentarea sistemului audio si nu numai.
-exteriorul e aproape gata :lol: :D :-) :rolleyes2 :sad: :cry: dar mai dureaza vreo saptamana

NightClubRacer 10-06-06 00:12

deabia astept so vad gata pe toata, oricum va iesi ceva super tare... :D

Slim29 10-06-06 00:14

misto tico!! eshti "tampit" rau de tot! asa imi plac mie oameni bafta si vreau sa vad proiectu terminat!!! :)) hehe cand vi prin sa ma dai si pe mine o tura!!

B-69-TAU 10-06-06 03:04

Quote:

Originally Posted by slim4r5
misto tico!! eshti "tampit" rau de tot! asa imi plac mie oameni bafta si vreau sa vad proiectu terminat!!! :)) hehe cand vi prin sa ma dai si pe mine o tura!!

incearca sa te abtii putin mai mult la cuvinte din astea, nu-l cunosti pe alex si nu cred ca ii pica bine, sfatul meu!;)

topser 10-06-06 08:22

dak vezi bine a pus "tampit" in ghilimele , cu toate ca putea sa foloseasca o alta exprimare !

topser 10-06-06 08:22

dak vezi bine a pus "tampit" in ghilimele , cu toate ca putea sa foloseasca o alta exprimare !

quick_5hifter 11-06-06 21:35

8 Attachment(s)
hai ca nu m-am suparat, am inteles ideea lui :idea:

poze de azi, cu manerele astupate si cu modificarile la aripi, bari si praguri (nu sunt gata)

NightClubRacer 11-06-06 22:28

super tare a iesit, sa vedem cum va arata dupa vopsire. ;)

Leutzu_ 11-06-06 22:38

beeeton...

george GMN 12-06-06 10:56

n-am avut timp sa citesc tot ce era scris (30pag)...ci mai p sårite, am vazut toata evolutia masinii tale si pot sa zic k am ramas impresionat de tot ce-ai facut si ce mai ai de gand sa faci.
Ambitie, talent...bravo.
Succes in continuare, in tot ceea ce-ti doresti sa realizezi!

quick_5hifter 13-06-06 13:46

Quote:

Originally Posted by george GMN
n-am avut timp sa citesc tot ce era scris (30pag)...ci mai p sårite, am vazut toata evolutia masinii tale si pot sa zic k am ramas impresionat de tot ce-ai facut si ce mai ai de gand sa faci.
Ambitie, talent...bravo.
Succes in continuare, in tot ceea ce-ti doresti sa realizezi!

multumesc, multumesc! nu-mi mai doresc decat sa o vad terminata si sa arate cum vreau eu, ca restul (montajul instalatiei audio, evacuarea inox, filtrul sport, inlocuirea alternatorului etc) depind numai de bani, si in masura in care fac rost de bani, le voi face pe rand...la fel si vopseaua, cand ma voi hotari sa schimb culoarea (si talonul) si de asemenea si micile detalii (neoane exterioare, lumini in amplificatoare si in jurul difuzoarelor, fete de usi interioare customizate - de mine, evident!)
...mai am multe de facut, dar deocamdata vreau doar sa pot merge cu ea in mod decent.
cred ca dvd-ul nu-l mai vand, si daca tot il pastrez o sa-mi cumpar si un ecran pentru el (pe la toamna-iarna)

Slim29 13-06-06 23:06

alex imi cer mii de scuze dak te0am jiknit eu te=am facut "tampit" in sensul bun .. nu rau adik nu te-am injurat ..

graty 17 14-06-06 19:11

te rog inceraca sa nu mai fii off-topic si sa ne arati alte masini in topicul asta! te rog

b-69-tau

quick_5hifter 14-06-06 19:19

-slim, stai linistit ca nu m-am suparat, am dedus eu ce-ai vrut sa zici si eu nu ma supar asa repede :D
-back on topic: ziceam mai demult de un proiect de-al meu, in acelasi timp practic si estetic - m-am gandit sa il dezvalui si sa cer cateva pareri, desi eu oricum o sa o fac si pe-asta cand fac rost de timp liber.
>>>am facut rost de 2 lupe de skoda octavia rs - primul model - ele erau destinate becurilor de faza lunga, dar daca gasesc niste becuri bifazice (sau bizonice :twisted: :lol: ..dar vai! audi a seiz...) care sa intre acolo, le pot folosi pe post de faza scurta / faza lunga;
>>>fac rost de niste faruri de tico sparte, rupte, de la care sa iau numai sistemul de prindere, fara geam, fara oglinda (are cineva de vanzare?);
>>>montez lupele undeva in centrul "farului", iar spre grila radiator mai adaug niste lupe mai mici (daca gasesc) in care sa montez becuri de pozitie;
>>>daca reusesc sa le asez/fixez/reglez cum trebuie, pun fibra de sticla in jurul lupelor, astfel incat sa iasa niste faruri mai atragatoare decat cele de tico...si sper ca voi putea sa le si omologhez, daca vor fi corespunzatoare dpdv tehnic
>>>la final, fibra de sticla din jurul lupelor va fi neagra sau alba (pana atunci mai incerc un virtual tuning prin prieteni :lol: ca sa ma hotarasc)
>>>daca reusesc sa fac montajul respectiv si totul e ok, ma voi apuca sa confectionez si niste stopuri cu led, in aceeasi maniera...cercuri cu leduri, iar in jurul lor fibra alba/neagra...dupa asta va fi un pic mai speciala masina :-)
>>>revin cu poze cu lupele de care ziceam, poate sugereaza cineva o varianta mai buna
>>>masina prinde contur pe zi ce trece (legat de tinichigerie si chituiala), dar nu pot face poze de fiecare data....si cu siguranta nu sunt multumit de rezultate, dar asta este, cat dai atata face :cry:
>>>asa cum obisnuiesc de ceva timp, va voi tine la curent cu tot ce e nou.
numai bine!

quick_5hifter 14-06-06 19:29

graty_17, nu "ne" suparam, e frumos tico, unii dintre noi il stim deja de prin saloane&shit, dar e cam devreme sa facem comparatie; pe langa asta, bugetul meu e mai restrans decat al proprietarului celeilalte masini, el reusind sa-si termine masina in scurt timp ca sa arate asa.
in plus, presupun ca dry-shot-ul ala de nitrous express este pus acolo numai pentru poze...daca ma insel, revino cu detalii pls - thanks

graty 17 14-06-06 21:32

Intradevar ai avut dreptate cu acel stingator!

SaLLa 14-06-06 23:26

BV iti apreciez munk f mult ai ambitie mare!si proiectul tau cu farurile suna bine dak o sa il realizezi s ne pui si noua poze!multa bafta in continuare;)

quick_5hifter 15-06-06 21:18

4 Attachment(s)
ok, merci!
am mai tras azi 2-3 poze ->
cam asa tre' sa iasa toate aripile, cum e asta de pe spate....nu va luati dupa culorile diverse (toate culorile de fapt :rolleyes2 ) de pe bara spate, intr-un final tot alba va fi :lol:

hu guta 16-06-06 13:13

tu la tico ai usile glisante in sus ca in semnatura?

NightClubRacer 16-06-06 13:35

nu cred, dar o sa urmeze, nu? :lol: ar fi ceva sa pui usi de lambo pe tico. :D

topser 16-06-06 14:42

nu gutza , poza aia e virtual tuning facuta de mine , dar cred ca peste ceva timp o sa arate mai bine ca in poza

cielo wrc 16-06-06 15:59

ii da bine rau cu plafonu negru mat arata bela spor la treaba CPF-le

cielo wrc 16-06-06 16:00

am uitat am o instalatie xenon merge si pe tico daca te intereseaza brb :D

quick_5hifter 16-06-06 22:14

m-ar interesa xenon, si pe noile faruri pe care o sa le confectionez o sa mearga sigur....dar deocamdata am datorii, nu ma mai incurc cu alte cheltuieli
zi totusi un pret, poate nu le dai pana cand ies eu din "gaura"

quick_5hifter 17-06-06 22:21

8 Attachment(s)
poze de azi...

NightClubRacer 17-06-06 22:58

nice ticozaur u have. dar bara spate? ;)

Leutzu_ 17-06-06 23:50

Mann ce e cu chitul ala la roata din fata...nu imi dau sincer seama ce i-ai facut...

Eugen_TL 18-06-06 00:01

frate sper sa nu te superi pe mine dar continuarea de la aripi pe bara e cam aiurea...se vede diferenta prea mutl intre bara propriu zisa si acea continuare..poate daca ai face o arcada frumoasa la coltul barilor ar da mai bine cu restul liniei... daca nu ai inteles ce rveau sa spun spune-mi si iti arat pe o poza la ce ma refer...

Leutzu_ 18-06-06 00:04

Cred ca am inteles din mesajul lu tunning ce ai facut. :D

tico_rs 18-06-06 00:59

daca la incepu credeam ca esti nebun, acum vad ca incepe sa prinda o forma f frumoasa, si evazarile sunt facute frumos, o sa fie foarte interesanta cand o sa o termini, daca nu o sa te caute camatarii pana atunci la cati bani ai bagat :)) spor la treaba !

CT99WUW 18-06-06 09:22

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
frate sper sa nu te superi pe mine dar continuarea de la aripi pe bara e cam aiurea...se vede diferenta prea mutl intre bara propriu zisa si acea continuare..poate daca ai face o arcada frumoasa la coltul barilor ar da mai bine cu restul liniei... daca nu ai inteles ce rveau sa spun spune-mi si iti arat pe o poza la ce ma refer...

mai bine mai stateai cateva zile pana scriai asta...acolo mai este de munca mult....iar "diferenta" de care zici tu ..o sa dispara si o sa fie pierduta ......cand o sa apara produsul finit...chiar sunt curios ce parere o sa ai

Eugen_TL 18-06-06 10:47

sincer m-am gandit ca nu va ramane asa si stiu ca nu e terminata treaba... oricum am urmarit tot si pot spune ca imi place mult dinozaurul si imi voi spune parerea si la final , una foarte sincera ca asa trebuie!;)

edit:sper ca diferenta aia sa nu dispara de tot cum fac altii! ma refer ca multi nu continua lunia aripii si bara e dreapta brusc in aripa !

All times are GMT +2. The time now is 15:44.

- Copyright 2026 4Tuning