![]() |
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
Tudor------Golf 4, 1.6 FSI
Laurentiu-----Inca nu se stie sigur Ionut ------ Passat 1.8T Bogdant------ Passat 1.9TDI Claudiu -------- Golf 4 1.9TDI Zozo --------- Golf 2 GTI Alex-------Ope Vectra 2.0DTI Alex--------- Nissan 350Z Sebastian------- Golf 3 GTI..asta cred ca ramane :)Incerc sa nu le schimb ca si Lau` |
Quote:
|
si putea sal pui zi pe zux......TOYOTA MR 2... plm ...!!!
sa vine situuu.....cu un pic de ajutor !!!! hai noroc... ! |
4 Attachment(s)
Passat 1.8 T
faruri angel eyes sonar,instalatie xenon,pleoape pe faruri,masca fara sigla,spoiler fata umplut,gen cleanlook,semnalizari laterale LED,stopuri LED FK,de pe portbagaj am scos scos toate inscriptionarile,inclusiv sigla,toba finala FK japan style,filtru de aer sport K&N,cip tuning,arcuri sport KW,coborata 3.5 cm,flanse de 2 cm pe fata si 3 cm spate.legat de sunet...este si sunet;)..nedeclarat=)).pe viitor as vrea sa ii faci un bad boy look drept,sa fac si spoileru spate clean look,vopsote bandourile si pragurile in culoarea masinii,si eventual niste suspensii sport,sa o mai trantesc putin..sper:) pozeeeeeeee passat |
frumos :D
|
:lol:
auzi la el... si eventual niste suspensii sport ...cam cate asa??? :lol: |
Are careva mufa "VAG COM"?
|
Quote:
|
maine...cei care nau venit duminca la tudor....musai azi !!!
|
eu voi fi prezent maine :D ..sper sa ne strangem multi :)) ...da ma..bagal si pe zux in lista :D
1.Tudor------Golf 4, 1.6 FSI 2.aurentiu-----Inca nu se stie sigur 3.Ionut ------ Passat 1.8T 4.Bogdant------ Passat 1.9TDI 5.Claudiu -------- Golf 4 1.9TDI 6.Zozo --------- Golf 2 GTI 7.Alex-------Ope Vectra 2.0DTI 8.Alex--------- Nissan 350Z 9.Sebastian------- Golf 3 GTI 10.Zux-------------Toyota MR2 .... ..... ...... 35 =)) |
Quote:
|
mai bine al 33-lea :D
|
Quote:
====================== putina atentie la scris, te rog-aleks |
ditamai clubu si nu aveti 50 euro sa cumparati un domeniu.ro ?faceti forumul pe de alea gratuite...
sa vezi ce distractiv o sa fie cand o sa realizati asta si o sa vreti sa va mutati pe un domeniu.ro si nu o sa va dea nimeni baza de date. |
ditamai clubul?:)) hai pe la noi pe la intalnire sa vezi cati ne strangem si dupaia mai vb
|
poti sa cumperi domeniu de la myx cu 3$ pe luna si cand ai 50 euro il iei pe viata .Daca tot se face ceva,de ce sa nu se faca ca lumea?:p
|
Hai la noi la intalnire si vb;)
Acuma la 5 jumate .......0766675262 daca vrei sa vi:d |
Quote:
niste suspensii... = ...7 arcuri + 5 telescoape? :lol: |
SUSPÉNSIE, suspensii, s.f. [...] 4. Legătură elastică sau flexibilă între un sistem tehnic şi elementele pe care se sprijină. ♦ Spec. Legătură elastică dintre şasiul unui vehicul şi osiile lui, care amortizează şocurile puternice şi asigură mobilitatea şi stabilitatea vehiculului.
se refera la intregul sistem sau la fiecare componenta a lui? |
Eu zic totusi sa puneti mana de la mana si sa cumparati un domeniu.ro
|
si eu zic la fel:) O sa urmeze si un domeniu .ro cat de curand;)
|
numa sa nu il rezerve vreun "prieten" pana atunci
|
nu cred ca avem "prieteni":)
|
Quote:
|
Costul pentru un domeniu .ro este 51,26 USD + TVA (19%).
Eu ma refeream la faptu ca oricine poate sa il inregistreze,si sa ramaneti fara... |
Quote:
|
Quote:
http://rohost.com/ofertawh.php |
laur avem un fond deja, sau nu l mai avem ? :)
|
Quote:
|
Hai Claudiu...ajuta-ne tu..daca tot te ocupi cu asta hai sa facem odata
|
Quote:
Plus un sfat,sa se renunte la skinul ala rosu cu negru,sau cel putin sa poti selecta alt skin,eu am renuntat sa intru ca ma dor ochii de mor. |
si intru pe forum cu okelari de soare :))
|
mna l-am cumparat. suma totala care include si abonament pt un an este: TOTAL lei (RON): 277,44
|
Uraaaaaa.... :D
|
Quote:
|
din pacate la noi se vorbeste mult si se face putin, eu nu am timp sa fac mai multe dar chestia cu domeniu si hostingu chiar era 10 minute si vor mai fii 10 instalatu de forum pe server
daca persoanele care au timp nu fac nimic de ce as face eu mai multe? |
Quote:
|
bineinteles
|
te pomeni ca vroiai sa cumpar eu domeniu si abonamentu......si sa fac si siteu daca se poate....am vb cu adi care o zis ca stie sa faca siteuri si am fost toti de acord sa nu dam bani la inceput.Stii foarte bine ca unii vor si altii nu, nu ai cum sa ii impaci pe toti.Ms ca ai luat domeniu si abonamentu dar nu trebuie sa scotii ochii la toata lumea.Te-am inteles ca ai mult de lucru, de aia nu s=a suparat nimeni ca nu vi la intalniri
|
Bah Claudiu...dar nu tre sa ne certam.. Crede-ma ca daca as sti..l-as face cu cea mai mare placere. Am vorbit cu un prieten din Oravita...poate o sa ne ajute el... Ce sa zic. Acum e rezervat www.shadowcrew.ro sau???
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning