![]() |
Re: Golf 5 GTI 2008
Superb :shock:
|
wow.....and she was low low low low .......
foarte tare....felicitarile mele man!!!!!! |
din pacate in spate freaca cauciucul ... sa vedem ce solutie gasesc
|
Poti sa o mai ridici linistit 5-10mm ca oricum va arata bine
E ciudat sa zici ca o masina e prea lasata :lol: |
ori evazezi...ori schimbi gumele de la (ex.) 225/40/18 la 205/45/18
sau cat ai tu...ca nu stiu exact |
as evaza/rolui :) in fine vedem ... oricum daca o ridic 0,5 cm nu cred ca e foarte sesizabila diferenta :)
|
ar da frumos.....ia o bata de baseball si vezi tu :lol::lol::lol::lol::lol:
|
am una prin casa :P
|
perfect...mai ai nevoie de 2-3 tovarasi cu greutate ca sa ii pui in spate :lol::lol::lol::lol::lol:
te-as fi ajutat cu cea mai mare placere dar am 60Kg fleasca si cu un televizor in brate:lol::lol::lol: |
Superb!! Cel mai Low GTI care il stiu. Spor inainte Alex!!! Esti pe drumul cel bun! La capitolul tovarasi cu greutate, cred ca Nadir e bun.:D Sa auzim de bine! Cu respect, Soso!
|
foarte frumoasa masian.. felicitari.. e pacat sa o dai:)
|
pai cine a zis ca o mai dau ?:)
maine cred ca se fac cateva noi modificari |
Quote:
|
Asa vrei s-o lasi,mai ridicata de fata si mai jos de spate,sau astepti sa se aseze suspensia si apoi o reglezi din nou(asta daca ai coilvers)?
|
Am D2 coilover.
Cu distantierii pe fata mai astept ... sa vad ce fac cu jantele |
Now the news
a VW Golf 5 GTI was seen on Pt. Victory last night ... the car was low low low and shows pussy!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
app. ai D2-urile full reglabile ( inaltime , duritate si latime) ???
|
da, au vreo 36 de reglaje ...
tu pe unde erai ?:) in alt ordine de idei, eu l-am vazut ieri pe RoSonic ... era pe Kiseleff venea dinspre DN :P |
Alex daca ridici masina o sa ai probleme:D cand termini programu o gasesti blana jos ma pun cu iulian pe ea si o lasam pe burta...:)
|
Quote:
|
eu am vazut masina de mai multe ori si pot spune ca arata intr-un mare fel.
felicitari alex! |
multumesc orlando :)
|
stie cineva unde pot sa fac si eu numere mici pt fata ?
imi trebuie din alea cu banda securizanta de la politie ... :) |
Re: Golf 5 - GTI 2008
ai putea incerca la politie si spui ca ai model de america si pe spate ai nr mic...sau la dastia cu numere personalizate....cum vrei
|
o sa incerc la politie :)
|
da-mi un telefon inainte sa te duci incolo si vedem.
0767 713 139 sau 0724 543 001 daffy sal |
Imi place de baiatul asta daffy se pricepe el la toate.
1Model de america se cunoaste dupa seria de caroserie sunt diferite de restul lumii. 2Model de america are numar mai mare decat ce vrea Alex sunt gen de remorca la cel de america. 3La politie nu iti face asa ceva alex vrea numar mic mic cum am eu de motocicleta |
pai daca ai tu ... zi-mi si mie de unde fac rost :P
|
lasa-ma sa ma interesez unde l-am facut eu sa vad daca mai poate daca nu vb cu altcineva si speram sa o rezolvam.
|
Quote:
|
Ba daffy numai vorbi aiurea asa doar sa te dai cunoscator pentru ca iar nu ai drepate.
Masinile de america au semnalul pe rosu stopul de ceata daca nu ma insel nu l are sau nu este codat computerul sa-l aprinda farurile difera au lumini de gabarit pe bari.Lucrezi din pacate cu ele si acum ceva luni a venit un Passat CC de america ca nu vroiau sa-l inscrie ca nu aveau ce ti-am spus eu mai sus iti trebuie o foaie de la rar ca este in regula nu e chiar asa prosta politia cum o credem noi. |
nu te contrazic..io am zis ca am luat de la politie 1 nr mare si 1 nr mic....nimeni nu s-a uitat pe vreo foaie sau la masina...am stat 2 ore ca sa il faca pe ala mic si pe urma am plecat....atat
|
Vreau si eu numar mic :)
|
Bogdy vreo veste cu nr de moto ?:)
In curand niste updateuri mici ... |
Da am vobit cu persoana care m-a rezolvat si pe mine si a spus ca numai poate...exista inca o variata daca nici la el nu merge...nasol.
Si eu vreau sa schimb numerele si imi este frica de numarul de spate ca daca numai pot face mic ce fac:| |
bogdy, suna-ma maine pe la 12 asa te rog si o sa iti dau un raspuns si un pret...si vorbesc si pentru alex daca vrea
|
da, normal ca vreau :)
|
cam intr-o ora ma duc sa vorbesc si sa rezolv....
|
2 Attachment(s)
offtopic : o intamplare haioasa dintr-un club ... weekendul trecut
in timp ce ambala motocicleta sa scoata flacari pe evacuare, motorul s-a incins si a luat foc (chiar langa mine) :)) a fost funny sa vezi cum lumea arunca gheata, whiskey, apa, suc ... sa stinga "focul" si cum altii panicati ieseau ca cica explodeaza :P ontopic : masina este in cautare de jante |
Cu nr-ul mic ai rezolvat?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning