![]() |
Re: Dacia RFG
Deabia ce am terminat si am fost si in teste....pot sa zic ca sunt foarte multumit....trage fff bine ....maine mai urmeaza niste reglaje
|
Fă-ne şi un scor!...
Cāt cu treapta 1, treapta 2 ... etc!... |
pai tot atata merge in a 1 a si a 2 a numai ca acuma ajunge mai repede la viteza maxima in tr 1 si tr 2, nu ?
|
Trebuie sa o mai reglez pentru ca imi trage pana pe la 4500 si imi intrerupe....oricum pana la 4500 trage bine tare dar trebuie reglata platina,avansul,carburatorul si dupa aia o sa vedem ce si cum....
|
de ce nu iti cumperi o aprindere gotronica cu senzor sa scapi de problema cu platina???? eu zic ca este o buna investitie:)
|
Pai am o gaura in buzunar si de cate ori bag mana aproape ca pot sa imi ating degetele de la picioare :lol: :lol:
acum pe bune nu prea mai sunt fonduri momentan..chiar m-am gandit la asta si chiar o sa fac ceea ce mi-ai zis..pana atunci merg si asa..... |
hai frate e 50 una... dao in p..a mea daca si aia e scumpa... stai si tu 2 3 zile fara masina(adica sa nu consumi benzina) si iti eie:) si esti sef dupaia;)
|
stii cati bani mai am in buzunar??hai ca iti zic eu...20 ron si in plus mai si fumez....aia mai poate astepta 1 saptamana-2.....
|
Quote:
|
Quote:
|
As vrea eu sa ma las dar nu pot......asta este
acum mai am niste treaba la harb deci am plecat..... V-am salutat |
daca vrei poti. nu exista nu pot doar nu vreau.
|
sal. f bine RFG-ule;pacat ca nu ai maia gasit 1,6..eu inca mai astept;poate ,poate.....te caut cat de curand s ma duc sa usurez si eu volanta care sta si asteapata sa fie schimbata..bafta
|
Asta este ca nu am mai gasit 1.6....oricum sunt foarte multumit de cum trage 1.4 care il am....si iti zic sigur ca dupa ce o sa faci chiuloasa si volanta nu o sa iti mai trebuiasca 1.6
|
Te amagesti :)
|
Quote:
|
adica eu. daca usurez volanta, bielele, planez chiuloasa si un webber 32 dir. castig vre-o 2 3 cai ?:-/
|
Muttley nu ma amagesc...motorul chiar trage bine....
krf daca tu sau altcineva ar face ce am facut eu pe un 1.6 ar fi si mai multumit.... flocea dupa ce faci ce vrei sa ii faci du-l tata pe un dyno sa vezi cat ai |
cre-ca ii mai scump dyno ca masina.. si nu stiu daca esti in alba
|
6 Attachment(s)
Noi achizitii (proiectoarele) plus mini-sedinta foto:
|
numa de apreciat ce ai facut tu din daciuca ta!:) cum arata la inceputul topicului...:(( si cum arata acuma!!!:))FELICITARI!!!;)poate dai cu ochiul si pe la mine!:)
|
Multumesc Sorin de poze....
Iti multumesc de aprecieri sandor dar oricum mai am de munca la ea......(o sa trag un ochi la tine pe topic) |
Īmi place dăciuţa ta.... Dar vezi ce faci cu ştergătoarele că dau cam urāt aşa...
Pune-ţi stergătorul pe jumatatea geamului, ar da super! Baftă şi spor la treabă! |
Trebuie sa schimb bratul ala care vine in carosierie ca sa pot pune stergator si in partea soferului....Multumesc de aprecieri....
|
dar sterge indeajuns stergatorul ala? gen ai vizibilitate?
|
Da sterge....este ceva mai lung decat cel de dacie normal si sterge bine
|
cred ca ar fi o idee mia bine cu jantele negre
LE: vopseste-le tu negru mat ca o sa ma iau si eu dupa tine! 8) eu le am facute gri carbon ca masina!:rolleyes2 |
Bre cred ca tu mi-ai citit gandurile....jantele o sa fie vopsite cu un negru mat.....
|
toate stikerele cu diferite firme de uleiuri auto crezi ca isi au rostul pe masina
|
Relu sincer nu isi au rostul dar mie imi plac stickerele gen Castrol,Elg,Valvoline asa ca pana cand o sa o vopsesc o sa ramana acolo sau daca e sa ma plictisesc de ele o sa zboare
|
saluty.f bine RFG-ule,f bine.Cate putin si incet se fac toate...arata f bine cu proiectoarele..bafta si numai bine
|
Bafta si tie neamtule.....nu am mai vorbit de mult....poate ne intalnim sambata asta.....sa vedem ce si cum
|
doar seara sau maibine dum ca sambata asta am ceva treaba multa si termin tarliu..bafta
|
rfg-ule renunta la negru mat ca pute braila de negru mat cauta altceva
parerea mea...;) |
pai ce???:rolleyes2
|
rfg-ule renunta la negru mat ca pute braila de negru mat cauta altceva
parerea mea... Pai au cumparat un spray si l-au pasat de la unu la altu' Vopsestele cum veneau de fabrica, asta daca ai ceva indemanare |
Vali eu zic sa iti masori vorbele....nu ma lua pe mine cu cacaturi dinastea(Pai au cumparat un spray si l-au pasat de la unu la altu').....tu mai bine vedeti de masina ta care promite ca revine in forta de vreo 2 ani....
hai mai bine sa fim oameni si sa nu intepam aiurea....... |
Bine naibii ca nu ai avut spray albastru sau gri ca ti-l lua nesatulul asta pe tot sa isi vopseasca frumusetea aia parasita plina de promisiuni.
|
=))) lol
|
Quote:
ON: la interior ai mai facut ceva? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning