![]() |
Re: Discutii si taclale
stam geana, daca vedem vreun eleron-luneta rosu, sarim pe el `ta`l dumnezoo :))
la modu serios, imi pare rau pt tine Laci :| |
imi pare rau de eleronul tau laci dar eu am patit ca m-am trezit cu un boschetar in spate in duba ca dormea cand am mers intro dimineata iarna la servici .....deci nu stiu ce sa mai zic de scumpa noastra tara
|
si eu am fost ionut mai si intreabal pe hori cum am tinut ocupata canapeaua in lion pana la 2 dimineata8)
PS. scuze ca am scris de 2 ori |
daaa Moshu, si mai intreaba`ma si pe CINE am tinut ocupata cu furnizarea de Dr.Pepper :))
|
Stiu, stiu....Alexandra?!:dance:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ajutati-ma si pe mine cu o informatie: unde gasesc in Oradea masina de gaurit in coordonate? Trebuie sa dau niste gauri in fuzetele spate pentru prinderea discurilor de frana si parca nu ma incanta ideea clasica.
|
Quote:
|
Quote:
|
baietii, aveti idee unde pot reconditiona un set de telscoape? eventual intari...?
|
in curtea scolii de soferi Sao. este un strungar. dl csatvary.el face meserie.:D
|
Stie cineva de unde as putea face rost de o serie de sasiu de Golf 4 R32?
|
Dyno Test in Oradea ?!!
Am auzit ceva discutii in legatura cu cei de la superchips'' ;) ca urmau sa-si monteze un stand dyno la ei la sediu pe la sfarsitul anului.ce se mai aude?s-a montat pana la urma?este dyno la noi in oras :?::!: :???:
|
Re: Dyno Test in Oradea ?!!
este :D
|
Re: Dyno Test in Oradea ?!!
Da este,
daca esti interesat, contacteaza-l pe vladpvs mutat la discutii/taclale. |
Completez si eu cu ceva , standul este doar pentru 1 punte , deci ptr tractiune integrala nu exista solutii :)
|
2 Attachment(s)
Exista solutii doar pentru masinile integrale cu transmisie Haldex ( se poate decupla diferentialul )
|
Domnilor, dati-mi un sfat pertinent: cum fac sa desfac/scot 48 de suruburi de la niste jante modulare. Am folosit WD40 si am reusit sa scot piulitele, dar suruburile nu se misca nicicum. Ce variante mai exista?
|
uneltele romanului: dalta + ciocan :))
|
Pe niste jante clasice care au rezistat 35-40 de ani aproape neatinse... nici nu ma gandesc. Caut solutii mai putin invazive :) .
|
ma gandesc ca le reconditionezi...... deci cred ca se poate daca le incalzesti si poate atunci sa le extragi.....daca nu " dalta si ciocanu" si cumperi suruburi noi ( in cazul in care ai bbs rs , daca sunt gordini mai slabe sanse la gasit suruburi)
|
FIF, vezi ca si popasan o avut ceva probleme de genu la Gotti`urile lui, si o gasit suruburi in comert...despre ce jante ii vorba daca tot le`ai adus in discutie? ;;)
|
plm ca m-am incurcat in stiintza :lol::lol: m-o desteptat hori..... gotti nu gordini :oops:
|
Nu inlocuitul suruburilor e problema, ca alea se gasesc. Problema consta in faptul ca sunt intepenite (am inteles ca sifuzia materialelor solide s-ar numi fenomenul :) ). Jantele nu sunt de-alea spectaculoase, sunt Gotti-uri de 5,5J, dar vin perfect pe Dacie fara umflarea pasajelor. Problema cea mai mare e ca pana cand nu rezolv cu suruburile astea nu pot monta puntea spate pe masina (stiu ca aparent nu are sens dar credeti-ma, se leaga intre ele).
|
trimite-mi o poza pe mess si vedem ce putem face
|
"Astfel de suruburi, daca nu cedeaza la primele incecari, se desfac la cald, incalzind piesele moderat cu o lampa de benzina sau arzator de gaz. Aluminiul se dilata mai mult si diametrul gaurii creste mai mult decat diametrul surubului de fier, iar surubul se va roti in mod sigur "
am gasit asta pe un forum de motociclism, poate te ajuta :D |
stiti care este situatia cu spalatoriile momentan in oras?
care,la ce pret spala?cum se spala?ce recomandati? |
in iosia langa hotel corola recomand spala bine pretul nu mai stiu sincer ca demult nu am scos masina din garaj...:lol:
|
:lol: mnah...aia si io stiu ce o fo' acum juma' de an!dar eu macar am o scuza :nu am fost acasa.
ceva date mai recente?:-):-):-) |
unde pot instala sistem de geamuri electrice pe un e36? nu vreau sa ajung sa dau nush cate milioane la ceva "mesteri din spatele blocului".
|
La Domy.
|
sau daca vrei electrician, cauta-l pe Marius 074495395
|
multumesc!
|
Quote:
|
eventual sa le dea jos :))
|
My bad:no:
Dar daca e E36 chiar Dafly ti-l poate monta :lol::lol:. Acum vre-o 2 ani studia de zor niste scheme electrice si isi monta pe al lui si a reusit sa ridice cam de jumatate geamuile :lol::lol: |
Atat a vrut el sa le ridice.
|
adevarul este ca de cand le-am montat, nu am mai avut probleme...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning