![]() |
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Mi se pare cam kitch 850-ul ala...:?...
Varianta stock mi se pare mult mai tare...:) |
Quote:
|
Quote:
|
nu stiu de ce, dar toate modelele de serie 8 care le-am vazut au motor de 3000, si asta e la fel, cu toate k e 850ci...si nu a fost schimbat motorul, asa e din fabrica, si cu 850ci pe spate:(
|
Quote:
|
Bmw-ul 850 ( seria 8, ,motor de 5.0l). Intr-adevar masina este destul de rar si cam rupe. Cat despre cel din pozele de mai sus , sincer cam aduce a kitch mai ales cu M-urile care le are pe spate. Vb cineva ca mult mai bine i-ar sta stock.....soon poze cu un 850 negru stock, cine e de prin moldova banuiesc ca le stie pe cele 2 de la suceava
|
azi am vazut un spyker :D sambata viitoare pun poze ca azi nu aveam aparatul cu mine.
|
sorry de pfftopic dar vin cu date despre 850:
CARACTERISTIQUES Moteur: 12 cylindres en V à 60°, 24 soupapes Position Avant, longitudinale Alimentation Gestion électronique intégrale Cylindrée (cm3): 5 576 (80 x 86) Puissance maxi (ch à tr/min): 380 à 5 300 Couple maxi (Nmà tr/min): 550 à 4 000 Transmission : AR, BVM 6, autobloquant CHASSIS Cx: 0,31 Freins: Disques ventilés, antiblocage de série Pneumatiques: AV 235/45 ZR 17, AR 265/40 ZR 17 Poids constructeur: 1 975 kg Rapport poids/puissance (kg/ch): 5,2 PERFORMANCES Vitesse maxi (km/h): 250 (limitée) De 0 à 100 km/h (s): 6,0 De 0 à 1000 m (s): 25,5 Consommation Moyenne : 15 L/100 Km |
Caracteristici
Motor: 12 cilindri in V la 60°, 24 supape Pozitionat in fata,longitudinal Cilindree (cm3): 5 576 Putere maxima: 380 à 5 300 Cuplu maxim: 550 à 4 000 Transmisie : spate, Cx: 0,31 Frane: Disques ventilés, antiblocage de série Rotzi: AV 235/45 ZR 17, AR 265/40 ZR 17 Greutate: 1 975 kg (kg/cp): 5,2 PERFORMANTE Viteza maxima (km/h): 250 (limitée) De la 0 la 100 km/h (s): 6,0 De la 0 la 1000 m (s): 25,5 Consum mediu : 15 L/100 Km |
am uitat sa mentionez ca e traducerea^
si ca se mai numeste M8 |
M8 este o variana de motorizare si de optiuni...la fel k M3, M5 etc...este diferit de 850, M8-ul...cat despre kitch...fiecare cu gusturile lui
|
Nu a existat si nu exista M8. Masina despre care ai pus date se numeste 850CSI. Din pacate este ft grea masina. Un M3 E46 nu prea discuta cu ea. De-abia de la 230 in sus ar incepe sa recupereze CSI-ul intr-o cursa.
|
vai ce aerieni pe 4tuning...seria 8 cu motor de 3l? M8? wtf?
a fost 840i V8 (286cp) , 850i V12 (300cp si 320cp) si 850CSi ceva gen 380cp sau undeva pe acolo imi scapa acum |
2 Attachment(s)
masina asta am vazut-o prin buc mai demult ...am gasit poze cu ea ....
|
misto..simpla si finutza
|
asa am vazut pe net. tocmai de'aia am intrebat
|
continuati postul la
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...961#post347961 |
E tare de tot M3-ul ala albastru....finut..:)
|
Arata ca o **** IMO. Jante de SUV si pleoape de-ti vine sa plangi... mie cel putin :D
|
1 Attachment(s)
Dacie tunata :arrow:
scz de calitatea pozei si rezolutia dar la telu meu merge sa dau zoom numai la rezolutia asta :sad: |
baa... veniti-va in fire .. in sfarsit , ce drak ii fac la un logan de 1.6 sa sara si el de 230 km/h
Acum merge cu 190 cu omv super 100 Ca m-a umilit un Pasat V6 TDI , sunt numa spume |
Quote:
ce drq pot sa ii fac la o nubira 1.6 dohc sa sara de 250 baieti? |
Quote:
|
nush care e faza cu seria 8...ala avea motor de 3000 pe ea...cu toate k voi ziceti ca are numai motorizari mai mari de V8
|
Quote:
Dar bad boy look arata cam urat pe un e46....:) Poate noi credem ca tu ai gusturi rele....dar faza e ca gusturile nu se discuta...:P;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Something from oradea, fresh photos :
|
Quote:
auzi ma...cati ani ai??aaa...15 16? auzi ca ciocu mic....pfoaaa |
Quote:
|
100% off-topic :)
io zic sa reveniti la subiect : Masini tari vazute la noi ! :D ok, bine scuze da vedeti cine incepe discutii deastea(sa comentezi parerea altuia) ;) bafta |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sper sa se termine cu off-topicu |
Quote:
|
Quote:
oricum mai avem in oradea un murcielago , custom made, 700 cp , 500.000 $ deci... avem cu ce ne lauda :D |
mai usor cu sumele alea. Murcielago e 250.000$.
|
Quote:
|
Quote:
|
daca mai e vreun F430? mai sunt 4 de care stiu eu. dar la gruipa mai mare mai sunt 3 scaglietti in bucuresti si asa mai departe...
|
7 Attachment(s)
nu prea sunt tari ...dar motorul avea un sunet..
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning