![]() |
Re: FOTO CU MASINI TUNATE DIN SUCEAVA(EXLUSIVITATE FOTO)
Maf ...dak u vezi Romania la inceput de tuning ..ia uitate de cand dateaza primul post de pe forumul 4 tuning ..si ...mai intreaba pe unul pe altul ...de cand e lumea cu tuningu ...nu asta e ideea ...sunt multi care baga multziiiiiii bani in masini .....dar....nu le fac extravagante la exterior ...din simplukl motiv k se deterioreaza ...cum asa ..uite ..lasin masina in parcare o seara ..poc vopseaua zgariata cu cheia ...stergatoru rupt ..antena varza ...eleronu crapat...si ce sa ii mai zici k tre sa dai ink 1000 de euro sa iti refaca aerografu ...meri 2 km pe drumurile din IS ..sau vrei sa meri pe undeva pe un drum mai rau ..Poc spoileru ..poc am agatzat toba ...hop am luat bordura cu pragu ..janta varza de la gropi ..suspensia nenorocita ...ce sa iti mai zic ...sunt multe ...lumea nu baga bani in exterioare extravagante din simplul fapt k e la fel k si cum iai arunca pe strada ....
A ...si sa nu uit .,.,.Domnu No Limitz....Astra , 307 , Golf ...se cheama hatchback ......Dar tie ce iti plac ...?? Saloon , SUV ,MPV , Supercar =)))) wake up ...nu iti plac Hatchbackurile ..f bine ..dar asta nu inseamna k dak nu iti plac tie ..sunt aiurea :) |
vai scuze domnu low ridah ..... a tot intelept ...........
nu stiu daca ai obs ca cele mai multe masini ,,tunate" in romania is dacii ...... si cum zic taranii ca le tuneaza? hop un eleron de avion , 100000 de stickere de nu mai stii ce e sub ele ...... beculete .......... volane, carpete, huse de scaune etc cumparate din bazar and so on sunt multi care practica tuning frumos.... ala costa .........multi romani nu stiu asta inca ............................ pana nu ne iese din cap idee ca mai ieftin e mai bun ......da......suntem la inceput .......... :P cand aproape toate masinile.......trecute de 6 ani varsta sa zicem ........ nu au cv mai special pe ele fata de surorile lor ...... atunci o sa fim o tara cu tuning serios ........ si nu chinezarii :| acum spune-mi ca nu e asa :D ......sunt sigur ca spui cv si raman :O |
sfat prietenesc... : incetati cu prostiile... nu aveti idee unde se poate ajunge..
tuning-ul exista inca de la inceput.. in romania.. mai mult sau mai putin.. daca erati informati... puteati afla de Legal Racing sau NSL care au fost primele cluburi in RO.. de masini tari.. si Legal Racing..a avut numai masini de masini.. inca de la inceput.. daca ai impresia k sunt numa dacii tunate..atunci traiesti .. fara suparare... in anul 2000.. si ala nu se cheama tuning ;) se cheama kitsch.. masini tunate la propriu...au fost din timpuri vechi...kiar si la noi in RO.. doar k nu le-ai vazut tu... nu stiu daca ai observat ... dar in ultima vreme.. daciile dispar usor usor...si apar masini.. daca nu ma crezi ..da-mi un PM si iti explic ce vrei tu.. si iti arat poze cu masini la care se lucreaza cu drag si spor.. si nu sunt dacii... bafta |
ok ........... daca ziceti ca romania e foarte evoluata cu tuningul :) .........
dati-mi unu o poza cu o masina romaneasca care a suferit chop ............. |
Quote:
daca iti arat chop.. ce imi dai? ca nu pot arat asa .. cu japca.. ;) si inca o treaba.. tokyo drift...2fast2furious.. si toate celelalte ... impreuna cu nfs most wanted.. si alte jocuri...sunt imaginatia voastra :D atat..in realitate..tre sa umbli k sa ai parte de asa ceva ;) bafta :lemon: |
uite :D http://forum.avtoindex.com/foto/data.../82/ot5965.jpg
ai uitat de underground 1 2 si carbon .........le-am vazut .... le-am jucat asta nu inseamna ca am iubit toate masinile sau ce aveau facut :| ms pt lamaie :D sorry de deranj tuturor care le-au sarit in sus casuta la mess de la email ca a fost postat aici sau ca au venit din greseala pe aici :D |
moama ...ce s-a intamplat aici????................km mult off topic....oricum nu-mi plac dubele sau suvurile alea americane........exact asta vroiam sa zic...
|
Quote:
intra putin aici https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=20861&page=2 |
vad ca nu merge incerca aici
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/20861-my-golf-4-a/page-2.html |
nu inteleg...ce sa vad acolo????
|
Quote:
-------------------------------------------------------------------------------- mam gandit...dar dak nu sunt finante ... __________________ ****cautam distribuitori piese si accesorii tuning originale**** chiptuning OBD by TCM Turbo Germania YM olariuandrei tel: 0744/103.197 email: [email protected] k sa intelegi banii, sunt in unele situatii chiar o problema ...... |
:))))))))))))))))))))))))) ce ma vrei sa ma laud k nu am sau am bani?? insa prima treaba care am pus pe masina a fost jante si suspensie...sa lasam banii deoparte...la voi nu e problema de bani...e k nu vreti sa puneti suspensie...
|
1 Attachment(s)
lasand deoparte problemele voastre cu suspensia aia :))
am vazut asta prin flt..... poate e de la voi ..... nu stiu :) |
Quote:
|
deci din cate am inteles e din sv, vecin cu andrei(golf2)
NU e cine stie ce, dar nu e stock tot ....... si nu mai vad pe nimeni sa posteze ......... daca nu e grozav dc nu pui tu un extraterestru din orasul tau :| |
Quote:
|
Arata ....arata bine :D...nam ce zice :D
|
Quote:
da o sa ii fac |
Quote:
|
2 Attachment(s)
in timp ce ma plimbam pe strazile sucevei am zarit o masina...
|
frumoasa majina... oare a cui poate fi???? app... cu aceasta cale vreau sa il felicit si pe heparu pt aparitia lui in revista cox ;) bv omule ;)
|
pai nu stiu... era in centru langa prefectura...
|
Dragutza masina ...dar pacat k nu are Xenoane ;)).....
Felicitari Heparu ;) |
aveai nevoie de un punct acolo... k teoretic e propozitie noua..:P asa cum ai scris acuma se intelege altceva:)
|
Re: foto
Quote:
|
10 Attachment(s)
Hop si yo...:D..
Sunte-ti rai mei mah.... Unii modifica ce pot si cum pot... de la vechea si batrana Dacie (care de ce sa nu recunoastem, ne-a tarat pe toti prin tara asta atata timp) pana la masini de ultima generatie la care multi din noi viseaza dar... datorita lipsei de bani... raman doar cu visele. Ar trebui incurajati... pentru ca trebuie sa ai curaj sa modifici o Dacie... tot dacie ramane...:sad: Prelucrate bielele, pistoanele, modificata carburatia... un motor de 1300 devine un "monstru" de 120 - 130 caiuti.... Intr-adevar tre` sa detii un peco, dar asta ce mai conteaza cand te "hranesti cu adrenalina" in momentul plecarii de pe loc! Unele sunt "spoite" naspa, e drept, dar sunt si dacii frumoase... Poate aici voi atrage critici dar tre` sa privim adevarul in fata... toti am avut dacii la inceput de drum. Ar trebuii facut un topic pentru cei care au dacii modificate si cu ajutorul celor de la C&O Tunning sa le dam sfaturi cum sa o faca sa fie cat mai cool! Cam atat cu palavrageala. Daca o sa criticati sau o sa ma criticati... asta e... parerea mea...8) Masina mea acum... |
12 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
pun si eu ceva poze...
|
3 Attachment(s)
alta masina ...
|
oppaaa... c vad eu acolo... cva modificari la g5 cumva? :) felicitari si tie andrei pt noua achizitie.. si felicitari si lui celalalt andrei pt modificari.. vrem mai multe detalii despre ambele masini :D :)
|
da da asteptam pozele cu gti-u cu ultimele modoficari. Probabil ca lsd-uri vor fi montate si pe 3 lui Andrei, nu?:D:D
|
deocamdata nu... toate la vremea lor...
|
2 Attachment(s)
poza de grup: X5 - G5 GTI - Cayenne Turbo
|
5 Attachment(s)
o alta masina super interesanta din Suceava
|
Masina mea,...nu e cine stie ce,....si in plus e si dacie.
6 Attachment(s)
masina mea o dacie berlina din 2004 nu prea are modificari,....poate doar stopurile semnalizarile grila plasa si angel eyes,...care akum sunt in stadiu de montare
|
dragut b4-ule ;)) l-am vazut prin oras.. are probleme cu garda la sol ca e cam joasa... dar mie unuia imi place la nebunie :D
|
7 Attachment(s)
am intalnit si eu o masina...nu stiu daca am nimerit sectiunea corecta.."FOTO CU MASINI TUNATE DIN SUCEAVA(EXLUSIVITATE FOTO)" ,...,...dar voi posta aici;cei din Iasi au o sectiune aparte..:)):lol:
|
era si la noi pe Suceava undeva categ k . . . . .
|
Quote:
|
e parerea la mai multi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning