![]() |
Re: Femeia .....
Quote:
|
=))) =))) =)))
sa mor eu ... ce mijto ... psycho ... de unde le mai scotzi ... :))) |
Un rau necesar!
|
tare imi plac astea cu motivele pt kre e bine sa fii femeie/ barbat...
kiar dak se repeta unele, sunt tari argumentele :) |
da de astea ?!?!
De ce computerele sunt mai bune decat femeile... Computerele sunt mai frumoase decat femeile Computerele sunt mai inteligente decat femeile Computerele nu sunt geloase Computerele nu au soti ascultatori si supusi Computerele sunt rationale Computerele sunt prietenoase Computerele sunt intotdeauna prietenoase Computerele nu cicalesc tot timpul Computerele asteapta linistite "Input"-ul Computerele au un intrerupator de curent si o tasta "Reset" Computerele nu au nimic impotriva sa fie legate intre ele Computerele nu vor sa se casatoreasca Computerele nu fac copii Computerele invechite le poti arunca sau face cadou Computere se pot vinde sau inchiria Computerele nu au zi de nastere Computerele nu te deranjeaza cand esti la televizor sau cand citesti Computerele nu au migrene Computerele nu intra in panica daca nu sunt folosite un timp mai lung de o saptamana Computerele te lasa sa bei cat vrei de mult Computerele nu au nevoie permanent de o cutie noua Computerele nu asculta telefoanele tale Computerele nu iti controleaza corespondenta Computerele nu iti cauta prin lucrurile personale Computerele nu vor sa stie de ce iti trebuie prezervative Computerele nu vor sa stie de unde au aparut fire de par blonde pe hainele tale Computerele nu vor sa stie cine a lasat urme de ruj pe ceasca din chiuveta Computerele nu intreaba unde ai stat atata Computerele nu intreaba de ce nu ai raspuns la telefon Computerele nu pot mirosi un parfum strain Computerele pot sa joace bine si foarte bine sah Computerele pot accepta faptul ca stai fara sa faci nimic Computerele nu iti impaturesc ziarul fara cap si coada Computerele nu iti manjesc noua camasa alba cu ruj, pudra sau tus de gene Computerele nu pateaza lucrurile cu oja Computerele nu spun chestii nemotivate si lipsite de sens Computerele nu contrazic Computerele fac ceea ce le spui Computerele nu pleaca la intalniri cu alte computere Computerele stiu ca nu pot juca fotbal si de aceea nici nu vor sa vina cu tine la stadion Computerele isi dau seama ca nu pot conduce automobile Computerele invata usor Computerele nu vorbesc tot timpul de emancipare si egalitate vrand sa spuna prin asta ca mai doresc o ciocolata din camara Computerele nu iti strica colectia de placi Computerele nu sparg vesela de portelan Computerele nu arunca la gunoi lucruri importante Computerele nu sustin ca tigarile si fumul lor miroase Computerele nu sunt deranjate de ferestre murdare Computerele nu sunt deranjate de perdelele ingalbenite Computerele nu sunt deranjate de scrumiere pline Computerele nu vor fi deranjate de pantofii tai uzati Computerele nu vor fi deranjate de blugii tai uzati si taiati la genunchi Computerele nu vor sa primeasca folori Computerele nu isi doresc haine de blana Computerele nu isi doresc genti de piele de crocodil Computerele nu sunt ofensate daca le pipai Computerele stiu exact ce pot si ce nu pot iar lucruri ce nu le pot face nu incearca sa le faca Computerele realizeaza ca operatorul e mai destept decat ele Computerele stiu ca numai operatorul si tasta "Reset" sta intre ele si Dumnezeu |
ultima e inkeierea apoteotica :D:D:D
|
lol,aia cu "...isi dau seama ca nu pot conduce masini" e cea mai tare.Am o vecina in bloc,in fiecare zi stau si ma uit pe geam cum face "n" miscari pt a-si scoate masina din parcare...lovindu-le si pe celelalte putin...e trist
|
Quote:
nici noi nu intelegem femeile ... nici ele masinile ... si utilizarea lor ;) ;) ;) |
misoginule :lol: :D
|
tare rau replik asta: "Computerele nu sunt ofensate daca le pipai "
|
Quote:
mie chiar imi plac fetele(femeile) ... da` ziceam si eu o chestie adevarata ... nu am zis ca toate ... ca sunt si exceptzii ... da` majoritatea asa sunt (dezastre la volan) ... |
Computerele realizeaza ca operatorul e mai destept decat ele...
Just frate...de cate ori nu s-a intamplat k femeia sa va zica k va credeti mai deshtept decat ea? (Neconstientizand k asa si este) :):):) |
haha,asta-i adevarat..:D
|
Psycho ... nu isi mai face simtzita prezentza cu niste chestii mijto scoase de pe net ? :-P :-P :-P
|
ihimz zilele ce urmeaza ... k deocamdata ma refac dupa bucureshti ;)
|
femeia... ce-i rau la ea?
ca eu nu inteleg de ce va tot luati de ele... eu dak n-am femei cateva zile ma urc pe pereti :D:D:D asa k pt mine femeia e cea mai buna inventie de pe planeta asta ;) |
nieh .. cred k cea mai buna inventzie e bateria duracell .. keep going .. and going . .and going .... :D ...
|
mda ... lumea ar fi mult mai putzin interesanta fara femei ... asa ca ;)
|
dupa o intamplare petrecuta in ziua de azi...
chiar pot spune asa: NU INTELEG FEMEILE DE NICIUN FEL ! |
Woman's mind...the final frontier
|
.......Womans mind---> a paradise for her and e hell for mens
|
Quote:
sunt multi care au vrut sa inteleaga unele principii de functionare ale naturii si cand au aflat cu adevarat cum functioneaza au murit dupa maxim 1-2 ani deci nu s-au bucurat foarte mult de constatarea facuta... de ce trebuie sa le intelegem?cum ele nu ne inteleg pe noi(in unele cazuri) asa nu le intelegem noi(in unele cazuri)... gandeste-te daca ai intelege o fata total si ea pe tine doar fa un exercitiu de imaginatie...cum ar fii...iti spun eu o relatie foarte monotona...ptr ca daca nu exista gaga intre cei doi parteneri asa mai rar inseamna ca e o relatie perfecta si orice e perfect pe lumea asta are si dezavantajele lui nu...deci eu zic sa ramana fetele cu ale lor noi cu ale noastre...si nu trebuie sa ne intelegem asa indeaproape...ptr ca daca ne-am intelege si ne-am copia nu ar mai fi diferenta intre sexe(la mentalitate) |
Quote:
Lasati femeii ce-i al femeii~misterul. Ca nu cred ca v-ar place sa stiti chiar totul despre partenera voastra (si trust me, ca e mai bine sa nu stiti cateodata cam ce se petrece in capul unei fumele...);) |
Quote:
ma rog...de azi incolo ... kiar nu mai vreau sa ma mai chinui cu ele sa le inteleg... |
Quote:
in primul rand iti obosesti neuroni degeaba...si cand incepi sa cunosti femeia si instinctele ei iti da papuci sau ceva de genu... deci nu merita efortul ca fata sa inteleaga baiatul si vice versa! in schimb aici este si o parte in care poti progresa sa iti fie bine intr-o relatie si anume Arta Convietuiri In Cuplu... straniu sau nu o relatie calumea este intre 2 oameni care stiu sa convietuiasca in cuplu!daca incerci sa faci ceva in directia asta sigur relatia merge asta daca si fata incearca sa invete aceasta arta! spun cu parere de rau ca multi nu stiu sa se poarte cu o fata si vice versa si deci implicit sa traiasca intr-un cuplu...si asta trebuie sa dea mult de gandit cum si mie mi-a dat treaba asta de gandit... |
dak va merge prost cu fumeia cica asa va prindetzi......
Top Ten Signs Your Relationship Is On The Rocks 10. Her term of affection for you is "You Bastard." 9. She shaves your eyebrows off while you are asleep. 8. She rushes to answer the phone each time it rings, and puts it down with a hushed, "I can't talk now... I'll call you later." 7. Your picture on her wall has darts in it. 6. She reads books like "Women are From Venus, Men Are Complete Assholes." 5. She falls asleep during sex. The oral kind. While she's giving it. 4. When you call her, she answers your voice with, "Oh. It's only you." 3. She cancels your date because she has to clean out the septic tank. 2. She makes inquiries about going on the Witness Protection Program. And the Number One Sign Your Relationship Is On The Rocks... 1. Her cat pees on you. And receives a reward. ...imi era lene sa traduk :lol: |
d3vilish lips, sa nu exageram... :))) da' e tare :P
|
......mah nu sti peste ani knd ajungi aks si iti vezi fumeia kum strange ceva din poza si observi k e plina de gaurele(poza :lol::lol:)http://www.abestweb.com/smilies/nuts.gif
|
Quote:
|
.......e lasa draga k sunt destui care au parte de dinastea trust me :twisted:...
|
Quote:
women are from venus , men are complete assholes=)) =)) tare RAU ! =)) congratz reihan |
......multzumim aprecierile :oops: .....mie miau plakut mult :lol::lol:
|
Quote:
da' aia cu oral sex e cireasa de pe tort :twisted::twisted: |
azi am vazut ceva ce m-a crizat la culme!! nu e ceva nou dar totusi, nu stiu dc, tura asta m-a deranjat rau de tot: la stop, un mertzan super pista(nici nu stiu exact ce era, pt ca pentru prima data nu m-am uitat calumea la o masina care imi placea) si in masina ghicitzi ce.... 1 bucat tip, care dc nu ar fi avut masina ar fi umblat cu pwoala goala pe strada si nu il baga in seama nimeni, si in masina langa el... 2 tipe....doamne bune erau, o blonda si o bruneta, si asta cu o mana pe volan cu una pe bruneta, si blonda din spate parca astepta la rand si se uita la tine din masina de ziki ca.............!!! plm de fufe!!!!!! si sa nu iti fie ciuda?? si sa nu le faci pe alea curve??
|
=)) banuiesc ca aveau si geamurile deschise...
era simplu .. se uita la tine ? blonda? 2 intrebari ii aruncai , **** i`o sugi acum ? sau mai incolo ? si .. unde ti-o da ... la cipcirip sau in gaura maro ? o atingeai un pic la corazon .. same thing happend to me 2day , doar ca.. intr-un clk ... 2 chulo ... smecheri rau .. ma. ... TARI RAU DE TOT.... glumesc, urati cu spume in gmlor... fiind aglomerat.. eu fiind pe jos , sa intamplat de mai multe ori ... sa.. trec pe langa ei , la volan un cordit de.. max. 19 ani , se vedea pe el ca e tanar.. si in dreapta.. si mai pilaf.. unu de vreo 16-17 .. ma urati rau .. da.. cu bani .. mami tati clar, ba si se uitau ... in asa fel .. incat .. te faceau sa te simti ca ultimu` om dp pamant.. ei .. smecheri rau .. la un mom. dat .. a 3-a oara sau a 4-a oara cand am trecut pe langa ei , ei stand p loc, nu m-am mai putut abtine , si i-am zis aluia din dreapta vazand ca se uita-n scarba .. smecher, d sus, mai tunde-te-n **** mea ca-ti iese paru din urechi .... pauza :) au ramas pa ... :) pishamash p ei d suferinzi .. cat nu pot sa-i inghit |
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
mai tunde-te-n plm ca-ti iese paru' din urechi... doamne ce om!:lol: :lol: :lol: :lol: |
Quote:
tare faza cu frayerii aia! asa impresari is bah ca ziki ca is mai oieri ca becali!! da sti bah, plm nu il acuz pe ala din mertzan, nu stiu cum ii tipu sau ceva, inca chiar il compatimesc, are bani, iti dai seama ca nici eu nu asi refuza 2 piste ca alea....poate saracu ii atata de copac ca nici nu isi da seama ca de fapt nu pwoala lui le atrage pe alea ca masina... :| eh asta este ori cum mai fain ii sa iti faki rost de o blonda pe muschiu tau.... |
eh , termina ma , ala e cantitatea neglijabila, chiar nu discutam despre ala, ala n-are treaba, anyway ... da mai mustangule .. erau d`aia chulo .. au vazut si ei ca se poarta in spania .. si .. copiaza si ei cum pot .. cu .. "stilistii" .. care-i avem si noi p`aci ...
singura diferenta fiind ca tunsorile astea se poarta in Spania prin .. Alaquas si Aldaia .. sate spaniolesti =)) in fine .. vorba aia .... ce zic ei .. " eh .. ce sa stie el de .. moda.. " shushamash pe moda lor de fatalai ... in ce fel arata... |
da-le in pana mea...
mie mi-e mila de ele, intr-un fel... din cate fitze au pe ele acum, si din cat de multe sunt, 95% vor ajunge si fara fitze si fara bani.... neveste cu x copii, printr-un cartier muncitoresc pe undeva... |
Vorba lu' Alex... lasati-le, ca numa' atat pot saracele... Stiti voi ca "Fast cars and fast women go together"~ vorba romanului ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning