![]() |
Re: Masini de gagici
Blondy.. m-ai inteles gresit ! m-am referit la faptul ca nu ti-ar sta bine intr-un hilux !! tie nu ti-ar sta bine intr-o camioneta cum mie nu mi-ar sta bine intr-un 107 !
|
Quote:
|
Ursul nu mi se pare o masina prea masiva pt femei... adica e sport, e ok. Inspira putere si atrage atentia (asta daca arata bine). :cool:
Hiluxul e , intr-adevar, prea mare.... dar si ala merge de fun.... pe traseu off-road, nu in oras :p PS: acum sincer, nu e sexy sa vezi o tipa facand cerculete ? :D |
Quote:
barbie=blondy in concluzie ???????????????????????? |
Quote:
|
Quote:
Surprinzator - da. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mai, mai, mai.... ce rau esti tu! |
nu e vb de rautate..... dar chiar eram curios. ca o fata facand cercuri cu RWD nu e chiar sexy (bine, ma indoiesc ca si un baiat poate fi sexy facand asta...dar nah..poate i se vede duritatea asa....).
daca ducem mai sus intrebarea..o fata facand cercuri cu AWD e mai tare ca una care face cercuri cu RWD. deci....nu, facand cercuri cu masina nu mi se pare sexy. dar alte cercuri.... sau sa disuctam despre cifre pe perete? :))) ca in tabere? oricum, sa revenim la masini de fete. nu cred ca exista masini speciale pt fete si pt baieti,, doar ca unele pot fi utilizate la capaictatea maxima mai bine de baietzi decat de majoritatea fetelor. si ma gandesc la un EVo WRC sau un STI WRC, si sunt altele care pot fi solosite de fete mai bine ca de baietzii (nu vorbim de ghei aici), gen TT roz, sau 307 rosu, sau din astea cabrio asa...rosii, roz, galbene...culori mai specifice. |
sa va zic o faza tare.. exact acu s-a intamplat! ma duceam sa imi iau neste sandwich-uri si opresc la rosu, langa mine opreste o tipa cu un fiat albea , geamuri deschise si manele LA MAXXX mancatzash! dupa parerea mea asa i-ar sta bine unei femei .... moarte
|
De ce sa fim rai? daca ii place...tre sa existe si asa ceva. pt unii e f sexy asa ceva.
si daca tot vrei sa fii "rau" poti zice ca i-ar sta bine ca berea...rece si pe masa:) |
Quote:
|
calda,....niciodata :)
si berea nu e buna in pat. berea e buna la masa cu prietenii..in pat e buna sampania. hai ca am deviat grav. scuze. |
berea rece in pat e buna daca o bea barbatul la masa
|
Baietii ... gata cu berile ca imi faceti pofta - una la mana
Suntem offtopic grav - a doua la mana. :D Masina conceputa special pentru femei este un VOLVO, numai ca imi scapa modelul. |
|
Quote:
|
pe el nu stiu daca il deranjeaza, dar pe mine da.
te rog sa nu continui pe langa subiect, ca nu merita |
Quote:
de asta ziceam mai devreme |
1 Attachment(s)
pt. fetele astea innebunite dupa roz :lol:
|
Haaai frate!! ...inghit masinile roz ca pe alea cu floricele :chainsaw::flamed:
|
http://toyota.anunturi-auto.4tuning....6v-169706.html
Masina asta va multumeste? |
mai tare asta si mai ieftina :D
http://toyota.anunturi-auto.4tuning....30-168268.html |
Femeilor cel mai bine le sta un bucatarie !!! :lol:
Glumesc evident :P Pai... Mini Cooper, dar aici e relativ, pentru ca si unui baiat ii sta la fel de bine, fiat 500 asta nou, tico, matiz, micra si masinile mici in general :P |
http://toyota.anunturi-auto.4tuning....00-170102.html
Ar fi culmea sa vad o tipa intr-o supra, culmea de placut. Si in asta as vedea o gagicuta, draguta masina. |
Quote:
adica femeile sunt proaste si le trebuie masini mici...nu???si barbatii numa rolls royce phantom, mclaren F1, veyron.....get a life !!! |
eu zic ca iar sta mai bine unei fete intr-o celica indiferent de culoare! nu trebuie sa fie masina mica pentru a se "Asorta" cu o femeie
Spre exemplu unei femei ii sta mai bine intr-un Kyron :D |
dupa mine nimanui nu-i sta bine intr-un kyron...
proaste masini, sa traiasca producatorul lor "cu traditie"... |
depinde de gusturi !:D eu as vrea ca nevasta-mea sa umble intr-un kyron sa nu intoarca nimeni capu dupa ea si sa zica.. "oare cat o fi supt sa conduca masina asta"
|
|
eu zic ca in final, fiecare isi alege masina dupa gust si personalitate...nu conteaza ca e femeie sau barbat; esenta este ca necesitatile persoanei in cauza sa fie indeplinite de respectiva masina. nu importa ca masina costa 7000euro sau 50000euro,ca e mica sau ca e ditamai hardughia, ca e sport,limuzina sau suv...ideea e ca cel de la volan sa se simta comfortabil cu ce conduce. masinile sunt unisex,nu au fost create pentru femei sau pentru barbati. am vazut tipi la volanul unor masini gen tico sau matiz (masini mici, considerate pentru femei) si erau foarte ok. la fel am vazut si masini mari gen Land Rover sau X5 conduse de femei.
cred ca asta e o varianta care impaca pe toata lumea;) |
Orice masina e buna de o femeie atata timp cat stie sa conduca bine si sa fie disciplinata in trafic. Ba mai mult sa nu sufere ca are "tractor" si se poate urca mereu pe tine.
|
Quote:
|
Quote:
|
WW Beatle e o masina buna de gagica mai ales daca e si decapotabila
|
sau tigra asta noua cabrio, sau ford streetka ( in care vazusem un tip cu muzica tare :lol: )
|
1 Attachment(s)
swarovski:dribble:
|
Quote:
prea frumoasa...da nu mi-as face niciodata asa ceva la masina:lol: |
pai tu nu esti fata, si nici ghei, presupun, normal ca nu ti-ai face asa ceva :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning