![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
Tine-o tot asa Ionutz. Poate intr-o zi vei reusi sa faci ceea ce ti-ai propus :). Numai Respect! :D
|
Avem mare noroc cu aplaudacii de pe forum.:lol:
|
dragii mei, vreau sa va spun si sa va fac public ca in urma unei provocari oficiale lansate posesorului unui frumos BMW 335 BI-turbo diesel. vreau sa va mai spun ca masinuta avea in jur de 350 CP si 700 NM, cutie automata cu padele la volan, etc etc etc. dupa ce s-au dat 4 starturi corecte , am contatat ca am fost M U C I F I C A T de fiecare data la o distanta considerabila.
Dupa care am si condus-o si inca sunt sub stare de sock. p.s masinuta este din satu mare. posesorul se numeste D. M si il felicit. |
niste poze ? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu te condamna nimeni pt ceea ce faci ci pt felul in care o faci, intelegi? La fel cum ai zis atunci ca tu ai adunat comunitatea din baia mare cand noi demult ne vedeam de treburile noastre, eu cel putin nu aveam permisul si ieseam cu Angelo la tot felul de chestii..prin 94-95... Doar mai tarziu prin 97 trageam cu 924-ul. Deci...Ar fi frumos sa nu ne mai batem cu caramida in piept pt ca nu am inventat nici unul dintre noi apa calda.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
O fac in felul in care pot , si eu sunt abia la inceput cu organizariile , etc ...Iti dau dreptate , nimeni nu a inceput nimic , totul a venit de la sine , ma refer la curse ...Mi'ar placea sa va am alaturi pe toti la cursele din 11 Mai , te rog si pe tine si pe Angi sa faceti tot posibilul sa fiti aici ...i got a surprize :) |
Quote:
Quote:
succes in afaceri ! |
:twisted:
Quote:
:twisted::twisted:poi fie vorba cam 10 -15 m. cam greu de recuperat. dar poate si din cauza ca este bolnav evo, i-am zis si lui Angi. nu mai urca presiunea mai mult de0,3 -0,4 bari poate si la asta am pierdut:twisted::twisted:. :twisted::twisted:iar pentru MarcCorneliu., ce ti se pare asa ciudat motor de 3.000, diesel, Bi-turbo 286 cp cand masina este Stock. deci cat dureaza si ce trebuie sa faci asa mare vrajala pana la 350cp, dar mai mult ma uimeste cuplul, 700 nm, masurat pe dyno. :twisted::twisted: |
https://www.youtube.com/watch?v=jKcxN...eature=related ...intradevar o masina puternica
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
p.s. verifica vacumi si tevaraia la coliere sau gauri prin intercooler |
Trebe ceva piesa cumva?? :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu am zis k te-o mintit....nu am citit eu atent si aveam impresia cum ca u crezi k masina e stoc....cunosc masina ink dinainte sa ajunga la el si....e crima !
|
Quote:
|
noo binee amuu mahh. normal ca astept revansa.
|
Re: Masini tari vazute in Baia Mare
Quote:
La un rotativ de exemplu sa refaci motorul te costa cateva sute de dolari. Ca fiabilitate orice motor impins la extrem are automat viata mai scurta ...dar eu sunt de parere ca un rotativ bine facut tine mult mai mult ca un otto ...sunt avantaje si dezavantaje in ambelel tabere ...eu aleg rota powah !;) P.S. am vazut rotativ care de 2 ani de zile baga drag-uri in fiecare weekend si in timpul saptamanii este masina de oras si nu are nici o problema . |
Quote:
|
Quote:
|
|
la fel si eu voi fi acolo cu toy prezent, underconstruction pus pe ea, dar voi fi acolo!!
|
Quote:
|
Quote:
si referitor la rota powah... sunt chiar zi shit ;-) deci zed sa stii ca ai o masina beton si nu ai de ce sa te plangi (eventual numai ca nu ai ales varianta de 231 hp) |
Quote:
|
domnilor! am o intr: ceva piese de golf 2?
multumesc id meu pe mess este danutz_dan87 |
Quote:
|
Cam slaba activitatea aici fratilor ...:(
|
Re: Intalnirea Baimarenilor !
Quote:
|
a mea si a partenerului meu. de ce?
|
Quote:
Cred ca o sa iasa ceva bun de acolo. Sub capota ce ai? Cat ai dat ca sa-ti dea numerele rosii? |
Cat ai dat ca sa-ti dea numerele rosii?[/QUOTE]
:))))) |
:shock:care stiti ce sa petrecut la cluj ?:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning