![]() |
Re:
Quote:
|
ocupati-va si de mine... :( preparati-mi si mie solenza cum stiti voi plsss :roll:
|
Salutare domnilor,
va rog sa incercati (daca vreti bineinteles) sa cosmetizati putin Alfa mea, dar sa fie ceva lights, adica realizabil. https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=30210 |
Re: Cat ma pricep
Quote:
copile, de ce sa trimita adresa pe email? poate vrem si noi sa vedem si nu mai scrie asa urias si cu rosu ca nu prea sunt fete pe aici la care sa le atragi atentia. te rog sa incetezi cu genul asta de atitudine ca ne parasesti |
piry:
nu mai da te rog adresa de poze, fii atat de politicos si pune-le tu tu le pui o data si gata... asa tre sa se chinuie zeci de oameni sa le dea jos de acolo... |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
sper sa fie realizabil :wink: sa-mi zici dak iti place
Bafta :wave: |
1 Attachment(s)
:)) stiu ca e tunata, dar vreau sa o vad mai ceva
|
Re:
Quote:
|
Hai sa va explic ceva.
Oameni buni, nu ne mai aglomerati cu masini aleatorii sau gasite pe nush ce site numa` pt a face ceva. Dupa cum vedeti, nu pre` mai sunt multi ce se baga la \"preparat\". Suntem deja in urma cu masinile. Daca intradevar aveti masina personala sau una care vreti neaparat sa vedeti cu i-ar sta cu un spoiler/prag/eleron... atunci asteptati sa mai se rezolve din \"temele precedente\" si apoi postati. Numa` bine. |
Ce din MASINILE VOASTREnu intelegeti?
|
3 Attachment(s)
aveti mana libera, nu trebuie sa fie realizabil doar frumos, ii masina lui fratemio numai ca ce rost are sa ii fac eu poze cand sunt poze frumoase pe net si arata exact la fel.
singura pretentie care o am ii sa ramana culoarea aia verde (daca modificati careva masina maro, o faceti verde) am pus 4 poze, sa aveti de unde alege unghiul care va place. sa redimensionati pozele din Image > Image Size la ce marime vreti voi, minim 640. Na.... :P |
Si acum ce sa inteleg ca nu ma mai bagati in seama???? :cry: :cry: :cry:
|
Ne-ai dat trabantul ,ti l-am facut.Ce vrei acum?Nu vezi ca avem treaba.
Oricum s-a facut o coloana de masini in spate care trb \"preparate\" |
Pt. Maskt si Hori_cutz tuning
Salutare, in primul rand vreau sa va multumesc pt modificarile facute,dar vreau sa fac unele precizari: -Va rog sa scoateti eleronul pt ca arata ciudat si incercati sa puneti in fata un spoiler tip Lamborghini. -Rotile sa ramana cele de acum -lasati-o putin mai jos -geamurile va rog sa le faceti negre -eliminati plasticurile de pe usi Merci anticipat |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
care plastice ???? nu ai shi alte poze?? k ptr. asta se gasesc destul de greu materiale Piry ...yote |
Re:
Quote:
|
hori_cutz_tuning bine lucrat.
altcineva? |
eu .. maine .. ca nu am rami acuma.. shi nu pot
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
pe langa astea am mai marit spoilerele si pragul,am scos manerul de la usa din spate si modificari minore la capota... :arrow: sa-mi zici dak mai vrei ceva la ea |
ocupati-va si de solenza mea va rog eu mult .. :( plsss
|
Re:
Quote:
i`m on it :D shi on a ta AR120CP |
1 Attachment(s)
i`a d`aki sandrine ...nu a ieshit cum trebe
|
what about me :( ...
|
imi cer iertare daca am deranjat pe cineva
|
Daca vreti sa imi faceti si mie o poza numai cu Vinilinuri va rog si totusi daca nu va deranjati puteti sa mai imi faceti o poza cu jante. :lol: :oops:
|
Re:
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
what about you ?? :D jentzi nu`i :(( era roata din fatza intoarsa |
1 Attachment(s)
for piry and his brother :wink:
sper sa va placa :arrow: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
PIRY spune`mi daca iti place !
astept pareri! Pt cei interesati ce scrie pe aripa va spun akusa :D ANGEL |
4 Attachment(s)
oho scuze de intarziere :D
|
nice
ce e culoarea aia pe trabant? :lol: fi mai atent la selectat ca se vede patratos in anumite zone(de ex pe dacia decapotabila),mergi in aproape in aproape cu selectia. Numa` bine ! |
1 Attachment(s)
multzam allz care mi-ati preparat masina... :wink: incercati si din spate? ..scuze ptr. poza putzin cam stramba .. :?
|
Re:
Quote:
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite si varianta mea :?
|
multzam tng si maskt pentru tuning... :wink: arata bine..multzam