![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
da , e intreaga ...nu a luat foc....sa vedem daca ajunfge la tuning show :)
|
bravo, a ajuns la tuning show
omule, nu prea fac chestia asta pe forum, adica sa laud masinile, da la tine chiar se vad banii bagati in ea arata intr-un mare fel masina, felicitari, ca le meriti :) |
Eu nu stiu cum dreaq sa fac sa intru in posesia unei sume de bani sa ajunga masina la mine :)
|
despre ce suma discutam aici? :)
|
Quote:
|
sincer eu nu am fost si nu sunt curios, pur si simplu imi place cum este lucrat exteriorul, adica foarte frumos pentru un kadett, care in general nu prea iese bine...
nu are valuri, nu are rugina, are imbinarile impecabile, chestii de astea, care fura ochiul ;) daca rupe sau nu alte masini, proprietarul stie |
Quote:
nu trebuie sa vada toti (GTA- era scris mai urat, dar nu meriti nici macar atat) cum merge....trebuie sa l satisfaca pe proprietar ;) Quote:
iti multumesc, masina la exterior arata bine ! nu foarte bine , eu ii stiu defectele , poate asa la prima vedere ti se pare ok , dar nu e de nota 10 , e un 8, 5 asa ....adica ii trebuie reglabila , sa fie mai lasata pe spate , ii trebuie plafonul si capota fata revopsita , mici retusuri pe la bari ...chestii de genu . si sa nu fiu rautacios ptr GTA - masina fuge ca un Gti Rdition 30 cu soft , evacuare fara cat si admisie din mers....satisfacator ptr mine...poate pentru altii ....MULT MAI PARTICPANTI CURSE decat mine nu e...dar repet ..MASINA E FACUT PTR MINE ...nu ptr altii . Da masina e de vanzare, se vine pe 5500 asa cum e . |
Quote:
|
Doamne fereste ...:)) nu merita niciun lucru de pe planeta asta sanatatea ta...
|
|
5 Attachment(s)
si de la mine... 8):arrow:
|
Quote:
multumesc mult ptr poze , e cel mai frumos cadou pe care il poate primi cineva pe forum . iata la ce am muncit 3 zile : https://www.youtube.com/watch?v=HCXgMn2oAS0 |
:shock:
GERMANIA :D |
Da` becuri d`alea albastre de ce nu are nexia asta cu bord electronic? :)
Germania masina....drumurile nu prea ;) |
4 Attachment(s)
cateva poze de la mine, cu bestia :D
enjoy:arrow: |
Superbaciune !
|
Multumesc pentru poze, masina da e Germania , am si sticker pe luneta cu D :))
|
superba masinuta !!! :twisted::twisted::twisted:;) sa moara fetiliii !!:))):2gun:
|
....:shock: n-am cuvinte...
|
Quote:
Quote:
|
Chiar arata bine te tot masina si din clip si merge bine :twisted: "portocala"
|
nu merge fenomenal....adica merge in parametrii unui motor de genu la varsta lui....sa nu va inchipuiti ca bat Lamborghini sau ceva :) e ok..pentru mine e suficient.
masina NU e pentru curse , repet...e ptr mine , nu vreau sa demonstrez nimanui nimic , de aia masina nu a participat la nicio cursa legala si nici NU va participa ! am altele de facut , reglabila , alta culoare , interior ...mai sunt multe...dar printre offroad si moto ma ocup si de ea. Ma bucur ca va place . :oops::oops: |
Ca sa vezi................a iesti cotetzul pe strada....
hahahaaaaaaaaaaaaa Trebuie sa fac si un filmuletz cu troaca mea chinezeasca acum ca ai facut si tu:P:P:P |
frumos filmuletzu.........cat despre masina ce mai poti zice :shock: apropo la ce culoare te gandesti???
|
Quote:
Pai merge jafu tau ?!!?!? sau faci film STATIC ?! :))))))))))))))))) MA GANDEAM LA UN GRI ....NEMETALIZAT. .....ACUM SA VEDEM...ACUM MA APUC DE INTERIOR , SAPTAMANA VIITOARE POATE REUSESC SA DUC BORDUL LA PIELAR ...SA L FACA IN PIELICICA :) :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Fac un film din mai multe poze:))))))) |
Quote:
poate ca da, sau alcantara...problema e una singura ...NU SUPORT...AM ALERGIE LA PLUSH , PIELE INTOARSA, ALCANTARA SI ALTE CHESTII DE GENU...mi se face piele de gaina nu pot sa ating...iti dai seama cum ar fi sa am in masina asa ceva :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Sau poate o imbraci pe toata in piele ... (as seen on Worthersee) ;)
Bafta! |
:rolleyes2chiar i am zis aluia cu Audi ul ...ca are prea multe vaci acasa :)) da...
am nevoie de un tapiter bun si serios....STIE CINEVA !??!!? CA EU AM AJUNS LA AL 2 LEA NESERIOS .....:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
bafta cu masina si la multii ponei:evil:
ps: tapiter daca te ajuta: https://forum.4tuning.ro/466-tuning-i...ci/page-4.html |
multumesc mult , de saptamana viitoare masina intra in redecorari interioare :D , sper sa gasesc un tapiter serios , si sa mi fac si eu plafonul , si bordul , iar toate plasticele bordului le voi imbraca in folie de carbon ca nu am , nu imi vine in cap alta solutie ....sa speram ca totul o sa mearga cum trebuie....masina va intra si la electrician pentru a verifica toata instalatia electrica izola , si arunca din firele in plus ...trebuie sa fie totul TZIPLA !
va tin la curent . |
am facut revizia , astazi fac proba cu alte arcuri pe spate....sa speram ca sunt mai joase decat ce am eu acum -60 ....nu imi pun sperante dar aia e.
dupa ce termin cu probele masina pleaca la electrician. |
Am citit in alte parti ca tre sa dai motorul jos. Vechea problema la brat? sau in alta parte? Nu ai intarit si tu putin caroseria inainte de montarea noului motor?
|
Dani, am eu un set de arcuri -80 drop :) daca te pasioneaza dai un pm ceva.
|
Quote:
|
cumpar parasolare Kadett....pentru ca eu nu le mai am , nu ma intereseaza daca sunt murdare sau ceva ....ptr ca le duc la imbracat ...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:26. |
- Copyright 2026 4Tuning