![]() |
Re: Kitch tuning Baia Mare
4 Attachment(s)
NO COMENT
poate ca jeep-u nu se incadreaza..dar alea de pe partea laterala.... |
vitara nu kitch.era intr-o vreme a fetei lui hulbar de la carpati,si nici cielo nu mi se pare,iar golful nu are nimik tuning iar kitch sunt doar scrisurile aleea.
|
Vitara e chiar frumos.
Cielo nu imi prea place zici ca e avion :D golf-ul are scriisul kitch :) |
Daca cielo ala nu-i kitch imi tai Paula Jos!
|
Quote:
|
Quote:
Asteptam sa tai paula ...... :lol::lol::lol::lol::lol: |
1 Attachment(s)
Stiu ca am mai postat-o, dar am gasit-o pe o straduta si nu m-am putut abtine sa nu cobor si sa-i fac un close-up s-o putem admira mai bine:lol:
|
1 Attachment(s)
se clasifica aici sau nu ??? 2 Taurii Turbatii
|
nu merge , taurii aia specifica ceva , da tu mai cristi toata ziua stai pe forum? sau vrei sa-ti atingi si tu obiectivul de stage 5!
|
ce semnifica taurii aia :))) is cumparatii de la piese auto :)) din piata :) Stau pe forum cand am timp...si acuma cum a timp stau...:)
|
1 Attachment(s)
mig 21 lancer
|
Pe asta il stiu, trec in fiecare dimineata pe langa el cand ma duc la liceu, il stiu de cand era cu numere de Spania! Mi se pare uscator de rufe eleronul ala, probabil mai mult incetineste masina decat sa o faca mai rapida..App.: cate 15 kg are?
|
eleroanele oricum nu fac masina mai rapida, doar o apasa de spate la viteza mare, ca sa ramai pe drum si la 200 km/h...
dar asta in afara ca scoate un sunet din ala de avion turbat cum vajaie aerul pe langa el la viteza, nu cred ca are vreun rost :D apropo, ce semnifica taurii aia ca sunt curios?? :???: |
Taurii aia o sa-i vezi pe 95% din masinile aduse din Spania. In Spania acel taur se numeste "Toro de Osborne" si la inceput a fost simbolul regiunii Asturia. In timp a devenit un simbol neoficial in intregii Spanii. Se pun pe masini asa cum se pun/puneau la noi acele tickere cu RO.
|
asa stiam si eu, mersi ;) foarte detaliat si corect raspunsul !
doar ca mi se par kitch-oase, mai ales cand se pun cate 2-3 exemplare cromate :D |
Si, ati uitat sa mentionati, ofera masinii si 20 de cai..:lol:
|
poi 1 reprezinta spania si al 2-lea probabil e zodia taur domnu' :-P
|
1 Attachment(s)
Uscator de rufe
|
1 Attachment(s)
fii serios, ce'i kitch e kitch pt oricine, si ca sa ai dreptul la Opinie nu tre sa fii mare tuner sau etc etc
Si daca tot suntem la capitolul acesta (in acelasi timp mi se pare si funny) insa aparatorile din spate sunt iesite din grafic ;))) |
razvy cu mana pe inima SUV'u asta e de toata groaza scarry movie 8:))
|
Kitch tuning Baia Mare
Razvan la ala cu jeepul eu cred ca i-am vandut jumate din lampile care le are pe masina:lol:
|
Quote:
|
Quote:
mi vecin =)) |
Quote:
|
nu am vazut cum arata din fata, cum ziceam, intr'un fel mi se pare funny mesajul cu "drum bun taticule" :))
|
1 Attachment(s)
voi ce ziceti se incadreaza la kitch ?
Scrisu ` NEAMTU` e de cacao , are si parasolar cu Neamtu dar nu lam prins in poza:))))) |
Quote:
|
cristi.mk4 ar trebui sa pui poze cu toate masinile din clubul tau la aceasta sectiunev :)):))):))):))):))):))):))):))):))))
|
lasa-ti abureala, aici vorbim de kitch-uri nu de cluburi...asa ca` oricum noi nu am avut numele cu litere cromate:> numa neamtu poate face:)
nu zice de 2 ori, io pun toate masinile din dolar racer, care is kitch-uri :))....eventual contra cost de ceva suma:)):)) |
4 Attachment(s)
acuma sincer ce ti se pare mai kitch audi ala sau astea :?????
|
Quote:
Batrane ti se pare amuzante pozele :)):))? |
Re: Masini tari vazute in Baia Mare
1 Attachment(s)
nu ala cu cv scris pe spate? stai k pun o poza...just kidding :P :))
|
Re: Masini tari vazute in Baia Mare
Quote:
|
nu eu l-am pus la kitch, eu l-am pus in alta parte ca o gluma. nu stiu cine l-a mutat aicea. eu nu spun ca e kitch, doar ca e funny :D
|
3 Attachment(s)
ceva kitch Tuning
|
Quote:
off: poza 3 am observat cv:lol: atata e de mare parcarea aia si goala si u te urci pe bordura :D |
Quote:
sincer tu ar trebui sa te uiti la tine sa vezi ce om kitchios esti tu si apoi la masinile noastre,, ,, |
am facut ceva poze impreuna cu AUdi` si o dat un efect pozelor.......cu roata pe bordura` he he he
|
1 Attachment(s)
din categoria "M": wanna be, vreau sa fiu :shock::shock::shock:
:lol::lol::lol: ps. nu stiu sigur daca e din bm |
:):):):):):):):):):):):)
f tare :):):) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:05. |
- Copyright 2026 4Tuning