![]() |
Re: Cocktail tuning va prezinta
Stai linistit ca sunt f obisnuit, cu motorul in oras trebuie sa fii putin paranoic ca sa scapi intreg. Multumesc oricum pt scuze, mai rar, de obicei tot cei vinovati fac scandal ca nu m-au vazut si nostim e ca se intampla si cand am max 50km/h
|
johnson niste echipament pt moto impreuna cu pret unde pot vedea si eu? Sau nu comercializezi asa ceva?
|
Miercuri bag masina nefastei la infoliat (un Sandero). Am sa revin cu poze.
|
nefastei? :D
NEFÁST, -Ă, nefaști, -ste, adj. Care aduce nenorocire, necaz, supărare; dăunător, fatal. :lol: |
Quote:
|
Ironie care isi pierde parfumul cand se apuca cate unul sa o scoata din dex ca sa o mai si puna in evidenta...
|
Asta era... :)
|
Era cealalta...
|
buna asta cu nefasta, eu chiar nu am auzit pana acum folosit in conjunctura asta
|
cumpar Seat Leon Cupra R Front Bumper Splitter Spoiler MG ZR ( pentru un fiat grande punto).
|
Sandero a iesit excelent, Johnson merita felicitari. Fotografiile in curand...
|
Multumesc inca odata, de data asta chiar e meritul meu 100%, avand in vedere ca am colegii in concediu pana la sfarsitul saptamanii.
|
stikere 4 tuning se gasesc la tine la firma?ms
|
am avut doar pt uz propriu, in schimb daca vad ca mai sunt interesati, as putea sa comand cateva si sa le dau la clienti, for free.
|
Quote:
|
nu e nevoie sa platesti, se vor gasi la mine saptamana viitoare, singura grija pe care o voi avea, e sa nu ajunga pe orice kitch de masina
|
sa spui cand ai adus, poate trec sa-mi dai 1 de rezerva:lol:
|
Quote:
|
Am dat comanda pt stickere, asteptam sa vina. Functie de costul lor, o sa vad si cum le distribui, sigur vor fi cadou pt clientii interesati.
|
Sandero soției, înfoliat la Cocktail tuning. Mie îmi place cum a ieșit... de altfel consider Dacia Sandero ca fiind o mașina foarte drăguță, numai bună pentru a fi folosită ca mașină de oraș de către o doamnă.
[IMG]http://farm3.static.***********/2530/3926766902_30c1746dce_b.jpg[/IMG] [IMG]http://farm4.static.***********/3507/3926770718_6a0f898c35_b.jpg[/IMG] [IMG]http://farm3.static.***********/2530/3925989719_dd89eeea01_b.jpg[/IMG] |
Frumos Sandero, foarte ingrijit, si arata criminal cu geamurile fumurii :D
|
Merci. Mai nou a primit o dotare noua, pentru "siguranta" activa: un spray paralizant... :P Strazile au inceput sa fie din ce in ce mai nesigure, lumea din ce in ce mai nervoasa si mai agresiva (verbal si nu numai)...
|
Quote:
pe viitor : un shpray cu jet si un teaser ! :D scuza`ma johnsone de off topic!:D |
Nu e cazul, pe mine ma bucura sa vad activitate la rubricutza mea si daca cineva are ceva de invatat din ce se discuta, cu atat mai bine
|
Felicitari Jonson pt munca depusa ,se pare ca sandero a iesit excelent !
App,ce e cu aparatul ala nou pt infoliat automat :D:D,ne poti da niste detalii? |
Inca e in probe, dar functioneaza fara gres pana acuma, cand o sa fie momentul, veti afla
|
Despre ce aparat este vorba? L-ai folosit si la Sandero?
|
da, a fost in priza toata ziua
|
boxe jbl pe 17 ai pe stock?
ms |
Am un set, dar e pe 13 si il dau cu 80 de lei, dar nu e ce te intereseaza oricum. La comanda daca vrei pot aduce
|
Sandero ca sandero .. da mie-mi plac pozele! Cu ce aparat le faci? :D Ies criminal :>
|
timp de livrare si pret.ms
|
Quote:
Uite doua foto in care am incercat sa pun in evidenta masina, fara prelucrari: [IMG]http://farm4.static.***********/3603/3394922814_becb67d249_o.jpg[/IMG] [IMG]http://farm4.static.***********/3036/3394115263_f70a0b4b75_o.jpg[/IMG] |
Quote:
|
Folie pe luneta si geamurile din spate pt un Cielo la ce pret ar ajunge?
|
O intrebare... stie careva ce jante se pot pune la un golf 4 ? Adica dimensiunile maxime ... si eventual si distanta dintre prezoane sau eu stiu ... vrea un prieten sa achizitioneze niste jante ptr golf 4 si nu stie la ce sa se uite
|
Am vazut ca s-a raspuns deja pe alt topic, asta e motivul pt care nu am dat nici un semn, cat si faptul ca nu am nimic nou de scos in evidenta
|
Quote:
aduci kit xenon cu lupa...? sau macar ai poze cu ele?:) ms |
Am de unde sa aduc, dar sincer sa fiu nu m-as baga sa desfac faruri pt montat, din motive suficiente
|
Nu uitati ca la Cocktail Tuning gasiti si anvelope de iarna, la preturi cat se poate de bune. Va astept cu intrebari legate de oferta
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:03. |
- Copyright 2026 4Tuning