![]() |
Re: Tipe la volan...
5 Attachment(s)
A venit si ziua asta mult asteptata!!!(cel putin ptr mine:D )...v-am promis eu,demult niste poze cu mine si cu masina mea.So ladies and gentleman,let me introduce you Suzie!!!!Nascuta 31 Mai,2006,motor 1300,92 CP...fetita mea :D !!!!Si pentru ca am venit atat d tirziu cu pozele,mai pun si un bonus ;)
|
she loves her ride!
sa o folosesti cu grija, multi ani de acum inainte! (pana la pensie :):);) ) fain...misto...nice... i want tooo |
Nice car!!!sa o folosesti sanatoasa fara evenimente!!!:)
|
nice ride...sa o foloseshti cu bine....spor la tunat :)
|
ms ms :D ...doar miine merge la rar,dar culoarea foliei e stabilita :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
..:) :) :) nu spun....dar te rog nu uita k sunt femeie,si nu e totuna ptr mine cit d inchisa va fi....
|
vineri sunt prezenta cu ea!ms mult...
|
Quote:
see ya vineri |
Quote:
|
felicitari pt noua ta mashina...super!!!are linii super pt tuning!!!;)...am vazut p 4t o data un bodykit pt swift d am ramas cu gura cascata!!!:)spor la tunat shi speram sa aiba parte d kt mai multe modificari!!!!:)
|
Tarzii felicitari si de la mine!
Arata baietzilor adevaratul sens al "tipelor la volan" ! ;) |
Back on stage pe-aici si eu...
|
La Diverse>> Femei, am gasit un topic "Femeile la volan", foarte misogin de altfel. Vai ce m-am turrrrat !!!
https://forum.4tuning.ro/28-femei/19714-femeile-volan/page-3.html Trixi, imi place ce ai argumentat. Ma bucur k existi. |
Ar trebui sa facem un topic despre barbati in reply.
Doar k noi nu le scoatem ochii cu "specimenele" lor care conduc k pasta, sau k cizma, cum m-am exprimat acolo, si manevrele lor de tot hazul uneori, sau de speriat alteori. |
Ariana imi place k eshti asa revoltata contra barbatzilor la volan :)
|
Quote:
Arianaaaaaaaaaa!!!!!!!Ce bine k ai revenit!!!!!!:D Si imi pare f rau,k imediat te-ai turat...:sad: ,dar lasa k unde-s doi ;) Ne vedem vineri????? |
Quote:
bulan, parca ziceai ca nu vii vineri...hmmm |
Deci ne vedem vineri. :D
Intr-un final apar si eu la intalnire. Oricum am promis k dupa sesiune vin. Dar dak nu era Trixi poate m-as mai fi lasat asteptata :P . |
Da de ce ARIANA caci sa stii ca nu mincam pe nimeni si intreaba de TRIXI de cite ori a fost singura a ramas intreaga !!!!!!!!!!!!!!!
|
Te cred :)
|
....venim,sigur!!!!O iau cu japca! :D :D :D
|
Si m-o luat :D :P.
Ms Trixi. :) |
Toata lumea are nevoie prima data d un mic "ajutor" ;) !
|
Quote:
|
:D :D :D ...da bine zici!!!Si p tine tre sa te iau cu japca,sau te lashi....:D :D :D :D
|
vii cu suzie sa ma iei...ca altfel nu merge!!!
:D :):) |
Vali, dak p mine nu m-o papat nimeni cred k o sa scapi si tu teafar ;) !!
|
io vreau cu suzieeeeeeeeeeeeee
de fapt cu trixiiiiiiiiiii ba nu:):) io de'a adevaratelea amu...vreau cu oltcitu` meu, restu` nu conteaza:):):) ia...nu mai lungiti vorbaria...vreau o poza cu Trixi la volanu` masinii, la fel si cu tanti Ariana...si atunci ma duc si eu la intalnire daca as vedea mai multe poze cu gajici la volan...poate poate reusiti sa ma corupeti sa dau pe la intalniri, ca mereu intervine ceva. Dar stiti cum e...o soferitza nu ai voie sa refuzi:) (nici macar cand iese din parcare cu rabla) |
Tanti Ariana nu prea are cu ce sa isi faca poze - no camera, no car =)), numa cu celu si nu ii grozava calitatea, da poate vrajesc p careva. :D
Kiddin... Da intr-un viitor oarecare poate o sa am si eu poze mai recente (poate dupa ce spal loganelu lu mami :)) ). |
Quote:
|
Mai vezi k esti minor...deci las-o balta....:):):):D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
...si,Ariana,daca vrei poze si cu Suzie...doar anunta-ma!!!!;)
|
Trixi si eu vreau poze.....daca trebuie platesc;)...hmmm...ti-ai putea deschide o afacere;):P
|
...hmmm...:D ...stai sa vad...k Suzie e minora si nu o las cu oricine:D ...sa se pozeze:D :D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning