![]() |
Re: Oltcit Club 11RL - BC 99 FNX - The Grimm Reaper
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
poze de sezon...cica8)
|
misto masinuta :D
cand ma uit pe la pozele voastre si cele mai vechi, regret ca nu am prins si eu masinuta mai devreme...dar daca-n 2007 eram eu copil tampit si vroiam servo, ac ...asta e |
Quote:
ca acu am si servo si ac... si nu ma mai incanta despre abs ..imi vine greata ...ca imi face masaj la picior si nu opreste masina asa cum vreau eu, asa ca am scos siguranta si merg fara ....:twisted: la oltcit am dat cu un ulei siliconic de la Wurtz(parca asa ii spune) pe bucsele de la volan si se misca super usor.. Am comandat niste garnitui pt turbo de pe ebay ..sper sa imi vina cat de curand ca sa le pot monta ca cele care le-am facut eu s-au ars deja si scapa gaze pe langa... |
Bai cred ca o sa-ti fac un cadou,si anume sistemul ala de acceleratie de gsa :P
|
nu zau.... stai ca m-am prins
nu imi spune ca deja te-ai apucat de ....stii tu ce...;) multumesc anticipat.... poate apuc sa pun si eu modina cu radiatoru anu asta...:rolleyes2 ca si asa le am cumparate de prin 2008 sau 2009:lol: |
2 Attachment(s)
azi am achizitionat ceva pt masina....:twisted:
|
probabil ca sti deja , dar iti spun si eu : incinta e inchisa , sa fie si difuzorul pentru incinta inchisa ca altfel nu va tine
|
Quote:
|
uitasem sa zic ca pe masina am un cd/mp3 player alpine ... care era "top of the line" acu vreo 5-6 ani ....
|
ala mi-ar trebui mie eu am statie alpine cu 6 canale , si al tau are 6 rca-uri in spate 2 redau frecvente joase iar celelalte 4 toate frecventele asa am eu pe sony dar decat 2 joase si 2 toate , iar la rca de la statie am adaptor care face dintr-un rca 2 si am legate 4 difuzoare pe statie si 4 pe sony , si o incinta identica cu a ta numai ca difuzorul este punch , rezultatul fiind putere si claritate daca mai bag si un nokia x-press music pe auxiliar e beton
|
3 Attachment(s)
adica astea
|
pai sa stii ca eu caut fidelitate ...nu putere...
si din cate am vazut/auzit ;) mnc-urile devil x sunt foarte bune... pe fata am pe 13 iar pe spate am ovale mari le-am testat pe civic si se aud nespus de bine la pretul lor...:shock: |
daca vrei fidelitate incearca difuzoare de 8 ohmi bineinteles cu twetere si legate pe statie, parerea mea e ca infinity sunt printre cei mai tari in hifi
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu, ca merg, nu zice nimeni ca nu sunt bune, dar sa nu ai asteptari de high-fidelity din partea lor. Si neaparat statie daca vrei sa faci treaba buna ;)
|
vom vedea...dar din experienta vorbesc...
crede-ma ca se aud mai bine decat sony , pioneer sau jvc... iar pretul e inbatabil...;) ca si pe alea le-am auzit :-) plus ca depinde foarte mult si head-unitul... asa ca chestie? ai ascultat vreodata cum se aude seria devil x de la mnc??? ps: la un moment dat am vrut sa merg pe difuri alpine ...dar is scuuuuumpe.. |
Devil X am eu pe masina, ca doar nu vorbeam din auzite ;) Pe un Kenwood 4 x 45 W se aud rezonabil, insa daca am sarit de 20 cu volumul, distorsioneaza ca un drac. De aceea am zis ca legate pe statie, este posibil sa se schimbe datele problemei ;)
|
Quote:
|
nu e chiar varza, tinand cont ca am dat vreo 120 de lire pe el, insa nici nu se poate compara cu alpine. ti-am zis, difuzoarele sunt chiar ok pentru pretul lor, eu le-am prins la oferta in dedeman la 90 de lei perechea parca si mai mult de aceea le-am luat. dar, cum spuneam, atata dai, atata face.
|
per total sunt multumit foarte de difuri ...iar acum am sa am si basssssss.... :twisted:
pe fata sunt pe 13 iar pe spate alea mari... |
1 Attachment(s)
mi-au sosit si garniturile pt turbo ....ca alea de clingherit s-au cam ars si scapau gaze pe langa ...
|
Ai scos masina de la hibernat?
|
dai banii pe prostii...le faceai din klingherit :P
|
la mine merge doar cu pasta pt etansat evacuare
|
Conteaza si grosimea flansei cred :D
|
Quote:
|
Quote:
|
in cazul in care te ajuta cu ceva....am aflat ca cica...avem un magazin / atelier specializat pe reparatii turbosuflante, motoare , etc .....dar care se ocupa si de partea asta de motoare (masini) mai in detaliu....cica piese comandate de afara daca vrei, montaje, etc.
ca si locatie ...cum te duci spre podari pe dreapta dupa benzinarie (petrom parca e)...in cazul in care poate cienva sa te ajute cu mai multe detalii. o sa intreb maine pe cel care mi-a zis asa in treacat la munca si revin cu detalii bineinteles. bafta. |
Quote:
|
E hai ca nu e chiar asa departe :D ...daca stateai in Iasi?
|
7 Attachment(s)
buuun.... mi-a sosit azi pachetul ...
|
Nu vinzi doua?:lol:
|
Quote:
|