![]() |
Re: Accidente īn Neamţ
Hai sa nu deviem de la subiect ...ok ? :) Va multumesc :) .
|
Quote:
Nici 2/10 accidente nu au reusit sa la aplaneze asa cum trebuie ...politisti. Ori trecea cu vederea ca avea protagonistu' pile , ori cascaval de dat , ori era dealu' nu stiu care. P.S: Nu uita ca in Neamt , Roman ... un POLITIST RUTIER , SEFUL de la POLITIA RUTIERA ROMAN , a dat amenda la un scuterist ca nu avea centura de siguranta... Iti dai seama ce greu ii sa ajungi in Politie ?!? Nici de alea 2 clase nu ai nevoie ! Scz de off. |
Imi cer scuze. Greseala mea...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Closca e sefu la rutiera in Roman. Si l-am intrebat odata pe Todireanu ce a fost cu amenda aia,si mi-a zis ca era in aceiasi lege cu centura la masina si din graba a scris centura,si de atunci i s-o pus pata pe scuteristi,ca pe ala cica l-a iertat de mai multe,si el l-a dat la televizor.
|
Closca e actualul sef la sectia rutiera , cand a dat amenda la scuteristu' ala ca nu avea centura(Acum 2 ani) , el era sef pe sectia rutiera de la politia roman.
|
Bun , haideti sa nu ma deviem...
|
era si cazul :))
numai horia, closca si crisan pe aici .. =)) |
Nu ati mai surprins nimic in ultima vreme?
|
A fost azi in fata la scoala de soferi Dialiv un accident soldat cu o victima .
|
Şi pe Fermelor a fost ceva că era coada pānă la girator MOL ... !
|
Accident in Roman, detalii si poze aici : http://ziarulderoman.ro/index.php/20...ada-cuza-voda/
|
azi accident intre un clio condus de un incepator si un astra. clio a pierdut controlul probabil din cauza vitezei, a intrat pe contrasens si a acrosat in spate o masina ce mergea spre tg neamt (in curba cu balaurul). polizia a dat vina pe ala cu clio. din fericire nu au fost victime, dar in fiecare masina erau vreo 7 persoane si in astra erau si 2 copii.
|
4 Attachment(s)
Grav accident Duminica seara in apropierea localitatii Baratca , soldat cu 5 victime. Cel cu Loganul s-a angajat in depasire pe linie continua si din cauza vitezei a parasit carosabilul intrand in coliziune cu un copac.
https://www.220.ro/o8ZDRE7SBx/Trist-Dar-Adevarat Attachment 1032076Attachment 1032077 Attachment 1032078Attachment 1032079 |
La cum arata loganul, soferul acestuia a cam apasat putin pedala de acceleratie..
Pacat. |
am inteles ca a fost azi un accident la spital?
|
Da, a fost azi un accident pe Orhei, la 100 m distanta de intersectie...
Un microbuz de transport persoane a lovit un Opel mai vechi, cu numar de SV. Opelul era lovit rau, microbuzl intrand in usa soferului...nu am poze... Sper ca soferul Opelului sa nu fi patit nimic, dar la cum era lovita masina...mi s-a parut destul de grav.. |
Am eu, dar tre sa descarc;)
|
naspa tare accidentul cu loganul....:(
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
urat si cu loganu si cu opel'ul
dar sa revin.. loganul, la cum arata, e clar ca era in blana serios cu el da na.. asta e... sa fereasca Dumnezeu |
Accident moto azi noapte la Viisoara. Un vecin de al meu a suferit rani destul de serioase dupa c eun dobitoc cu o dacie intorcea pe linia continua..... daca are cineva poze sa le puna:D
|
Inca un aciident urat in seara asta pe drumul Piatra Neamt- Girov. O baba beata mergea pe mijlocul strazi iar un baiat a luat-o pe capota.
.....Norocul babei a fost ca masina nu avea viteza mare si inca mai traieste |
Circulatia se desfasoara cu dificultate pe DN15 Piatra Neamt - Bicaz, in zona localitatii nemtene Pangarati, din cauza unui accident rutier.
Un autoturism a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autocamion. O persoana a decedat, informeaza centrul Politiei Romane Infotrafic. Politistii rutieri dirijeaza circulatia pe un fir, alternativ, in ambele sensuri. Sursa: www.ziare.com PS: Are careva poze??? Accidentu a avut loc azi, pe la pranz... |
Accident urat tare :( in zona Casa Cartii ..... un prieten de al meu in timp ce trecea accidental pe la Starea Civila s-a insurat si de la acest accident va trebui sa poarte verigheta toata viatza...... pacat de el era un baiat bun si promitea mult ...... :(
Aveti atentie la Satrea Civila copii.... nu e de joaca :( dupa un asemenea accident urmeaza o luna de coma de miere si cand va treziti din coma...o viatza intreaga veti plati neatentia :)) |
:)).....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.monitorulneamt.ro/stiri/?...&articol=22608 am eu aici ...doar una.. Il cunosteam pe om ....am mers cu el cu dacia de cateva ori ...era super de treaba numai ca neatentia si graba la ucis . pacat... care mai faceti rost de poze va rog sa mi le dati si mie.. |
Quote:
am fost la fata locului doar ca nu am mai putut sa fac poze... http://www.realitateamedia.ro/articol/Eveniment/6826/ :((:((:((:(( |
Nasol shmane :(:(
Let His Soul Rest In Peace! |
3 Attachment(s)
revin cu poze...
am si poze cu victima dar... nu imi permit sa le pun...:(:(:( |
Masina am vazut`o pe varianta acolo la RAR(fostu`)
Dumnezeu sa il ierte p baiat:sad: |
Pff....foarte nasol accidentu :( . Condoleante familiei :(.
|
Accidentul e cu atat mai grav cu cat a murit un tanar :( e mare pacat cand vad astfel de accident...R.I.P si condoleante celor apropiati sufletului lui.
|
Pfff....foarte urat accidentul,din pacate nici nu prea avea cum sa scape dupa cum arata masina . Dumnezeu sa-l ierte!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning