Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   AMALGAM (https://forum.4tuning.ro/85-arad/5202-amalgam.html)

TEKIN 11-07-05 13:13

bluedana ai dreptate eu fara femei nu pot sa traiesc da nici ele fara noi nu cred ca nu au sanse :wink:

RCS; se vede bine si acolo mah ai vazut ca are cos pe fata :lol: nu cred ca nici 1.75 poate 1.60 asa se vede dupa poza

RCS. 11-07-05 13:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlueDana\"
RCS. esti tare glumetz :lol: :lol:

Seniorita..mai vrem o poza...doar pt a ne convinge mai bine de calitatile tale de ,,liceeana''.... :lol: :lol: ...eu nu am vazut nimic in poza..adica ,,aproape nimic''....!!!!! :lol: :lol: :lol:

BlueDana 11-07-05 13:23

Tekin iti dau fok la honda !!! Cand ai fost ultima data la control oftalmologik ?? :lol: :lol: :lol:

Rcs... nu stiu ce mai vrei sa vezi... ai vazut tot ce puteai ... 8)

RCS. 11-07-05 13:24

INTREBARE PT BLUEDANA: BLUEDANA ESTI CUMVA EU, ADICA RCS, ADICA ESTI CUMVA CLONA MEA...ZI MAH KAMIKAZE !!!! :lol: :lol: :lol: ...SA NU MINTI SI SA SPUI ADEVARUL...AI CUVANTUL !!!! :lol: :lol: :lol:

RCS. 11-07-05 13:26

Re:

Quote:

Tekin iti dau fok la honda !!! Cand ai fost ultima data la control oftalmologik ?? :lol: :lol: :lol:

Rcs... nu stiu ce mai vrei sa vezi... ai vazut tot ce puteai ... 8)

...era nopte..ploua torential..blitzul nu prea a mers...asa ca !!! :roll:

BlueDana 11-07-05 13:27

Pe cuvantu meu de mincinioasa k is clona lui RCS. :lol: :lol: :lol:

RCS. 11-07-05 13:31

Re:

Quote:

Pe cuvantu meu de mincinioasa k is clona lui RCS. :lol: :lol: :lol:

...deci...cine are ochi sa citeasca..cine nu..sa-i fie de bine !!!! Multumesc pt con(I)firmare stimabila dsoara... :wink: !!!!! RESPEKT KAMIKAZE...!!!

BlueDana 11-07-05 13:37

ai zis bine Rcs. Cine are ochi sa citeasca :) ...

NEo007RX4 11-07-05 13:51

sper ca nu am facut de ras clubu...am luat doar 9.78... :oops: :twisted: :D

RCS. 11-07-05 14:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NEo007RX4\"

...felicitari....e bine...ffff bine mah... :wink: ...astept sucul..redulcubule....!!! :lol:

aR99bMw 11-07-05 14:30

felicitari pt nota de la bac........cam mare...... :D

NEo007RX4 11-07-05 14:34

MULTUMESC MULTUMESC:) iesim zilele urmatoare la un succubule..numa sa fie frumos afara :wink:

tristan 11-07-05 14:54

Faina nota...... dar cred ca se putea si mai mult..... :lol: :lol: :lol:

TEKIN 11-07-05 14:57

bravo mah felicitari... 8)
bluedana cei cu poza aia parca esti robocop :lol: deci vrei sa dai foc la honda daca vrei ceva ajutor suna-ma 898989 hehehe

NEo007RX4 11-07-05 15:02

8) multumesc... vam zis... mergem la un suc ceva... numa sa fie soare.. 8)

valib 11-07-05 15:04

bluedana: hmmm...poza cu mine...am o gramada:))da nu le dau pe forumuri(no offence).
daca vrei...vb pe mess....si facem schimb de poze :lol: :lol: :lol:

BlueDana 11-07-05 15:11

:( se pare k nu va place poza mea modificata...
Tekin Are u HOT? :lol: :lol: :lol:
pt valib : sau mai bine nu ... :)

valib 11-07-05 15:20

cum doresti tu

criss 11-07-05 15:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"NEo007RX4\"

felicitari bebe!!!!!!!!!! :peace: :lol: :lol: :lol:

tristan 11-07-05 15:24

de ce nu facetzi conferintza pe messenger... umplezi prea multe pagini

TEKIN 11-07-05 15:29

trsitan are dreptate nu mai scrieti aiurea mah daca aveti ceva de vorbit intilniti va pe la mirc :) oare cand ajungem la pagina 32 sunt curios

bluedana daaa imi place tare poza aia imi aminteste de serialu ala robocop

criss 11-07-05 15:54

Luati o pauza TOPIC INCHIS

Eu inteleg ca e amalgam,dar amalgam care sa aibe totusi o legatura cu specificul forumului.

Distractia e distractie dar deja discutile de genu' le puteti continua linistiti pe ym,mirc etc.

RCS. 11-07-05 17:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"criss\"
Luati o pauza TOPIC INCHIS

Eu inteleg ca e amalgam,dar amalgam care sa aibe totusi o legatura cu specificul forumului.

Distractia e distractie dar deja discutile de genu' le puteti continua linistiti pe ym,mirc etc.

TOPIC DESCHIS...URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...JOS CU DICTATURA !!!! :lol: :lol: ..Cu stima si respect domn moderator...dar nu eram pe langa sb forumului....!!!! :twisted: :twisted:

criss 11-07-05 17:25

ok, l-am deschis din nou dar -bludana incearca sa animezi topicul cu subiecte care au legatura cu masinile

si apropo am vz ca deja dai aprobari pe cine primesti sau nu aici,valib nu e chiar asa nou pe aici ,deci :chillpill :paper:

criss 11-07-05 17:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RCS.\"
[]
TOPIC DESCHIS...URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...JOS CU DICTATURA !!!! :lol: :lol: ..Cu stima si respect domn moderator...dar nu eram pe langa sb forumului....!!!! :twisted: :twisted:

:poke: :raving: :lol:

AR120CP 11-07-05 17:40

Noroc oameni buni :!: Ce subiecte interesante se discuta aici :!: :roll: Pot sa ma introduc si eu in discutia inteligenta care o purtati :?: :blahblah: :blahblah:

P.S. Vreau sa-mi cresc nr. de posturi :D :D :D

RCS. 11-07-05 17:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AR120CP\"
Noroc oameni buni :!: Ce subiecte interesante se discuta aici :!: :roll: Pot sa ma introduc si eu in discutia inteligenta care o purtati :?: :blahblah: :blahblah:

P.S. Vreau sa-mi cresc nr. de posturi :D :D :D

Alo domnu...aveti ceva de discutat sau de spus..stati la coada va rog frumos...!!! :twisted: Alo domnu..de ce faceti bascalie de noi ?? :twisted: Alo domnu...nu-i frumos ce faceti dvs...!!! :twisted: Alo domnu...fara apropouri de genul asta ca ,,fac urat dupa aia''...!!! :twisted: La revedere domnu...!!! :twisted: :twisted: ...Cu stima si respect ,,un tip destept, pardon inteligent'' !!! :evil:

BlueDana 11-07-05 18:01

criss.. nu eu am inceput ku intrebarile inafara topicului (respectiv a temei)
si oricum nu ma interesa poza lui valib.. era doar o gluma
Ps. : it`s BluEDana ...

criss:ok am receptionat deci BluE cu e mare si cu Bl nu cu M,am inteles tnx :wink:

RCS. 11-07-05 18:09

Pt AR120CP...... Amalgam inseamna amestec de elemente disparate talmeş-balmeş...asa ca ...atacul tau ,,acid si dur la adresa noastra '' nu-si are nici un temei....!!! :lol: ..logic...!!!! :lol: Si da postez sa ajung la 1.000 de posturi ca sa ajung....,,in casa''..nu doar de-al casei.... :lol: :lol: !!! RESPEKT ARAD.... :dance: !!!

criss 11-07-05 18:11

:idea: :arrow:
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=9021

criss 11-07-05 18:13

:idea: :arrow:
Quote:

Originally Posted by \"Gratzian\"
am facut schimbari majore in site, dar e doar inceputul
o sa facem si in forum, unde o sa delimitam mai clar sectiunile in care sa fim mai rigurosi cu offtopicul...
si asta acum chiar

AR120CP 11-07-05 18:23

Re:

Quote:

Pt AR120CP...... Amalgam inseamna amestec de elemente disparate talmeş-balmeş...asa ca ...atacul tau ,,acid si dur la adresa noastra '' nu-si are nici un temei....!!! :lol: ..logic...!!!! :lol: Si da postez sa ajung la 1.000 de posturi ca sa ajung....,,in casa''..nu doar de-al casei.... :lol: :lol: !!! RESPEKT ARAD.... :dance: !!!

:blahblah: :blahblah: :blahblah:

EU VREAU SA_MI CRESC NUMARUL DE POSTURI :D

aR99bMw 11-07-05 18:24

bagatorilor de seama ce sunteti :punch:

AR120CP 11-07-05 18:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
bagatorilor de seama ce sunteti :punch:

Mda, ai dreptate :D

RCS. 11-07-05 18:27

Mda...AR120CP este pila moderatorului..interventia lui fiind urmata imediat de o luare de pozitie ,,tare '' din partea moderatorului acestei sectiuni din cadrul forumului...!!! :? Asta e..ne asteapta vremuri grele...!!! Dar important este ca ,,speranta sa moara ultima''..!!! Oare ce presiune trebuie sa bag in rotile mele de la masina...sunt 245/50 R 17...??? 8)

AR120CP 11-07-05 18:29

Re:

Quote:

Mda...AR120CP este pila moderatorului..interventia lui fiind urmata imediat de o luare de pozitie ,,tare '' din partea moderatorului acestei sectiuni din cadrul forumului...!!! :? Asta e..ne asteapta vremuri grele...!!! Dar important este ca ,,speranta sa moara ultima''..!!! Oare ce presiune trebuie sa bag in rotile mele de la masina...sunt 245/50 R 17...??? 8)

In sfarsit ti-ai dat seama :yes: :peace:

criss 11-07-05 18:39

Apropo de pile(relatii nu??? :lol: ),care pe unde mai aveti?...pile care sa aiba legatura cu specificu' forumului mah 8)

RCS,daca sunt pe '17 si mai ales 245 cre' ca tre sa aduni si sa inmultesti ceva coeficienti,au astia ceva soft pe la vulcanizari(este oare ceva topic cu gume?)

morghen 11-07-05 21:48

AMALGAM....salvarea forumului...daca nu era chestia asta...sau nu era voie...era pustiu forumul....a fost distractiv o vreme..dar deja e o hora a.....aaa..aaaa **** mea stie ce e...da e o hora in care jucam totzi. :(

Aiurea....ma *** in ea de treaba..nu mai intru !

NEo007RX4 11-07-05 22:03

cum sa imi maresc numarul de topicuri?

ca vrea sa fiu injector, acum is nush ce...carburator... anyway... numa cric sa nu fiu.. :oops:

NEo007RX4 11-07-05 22:04

am fost carburator...acum sunt tachet... poate o sa ajung climatronic :wink:

All times are GMT +2. The time now is 16:07.

- Copyright 2026 4Tuning