![]() |
Re: Sa ne cunoastem...
Quote:
DECIT SA VORBESC PROSTII MAI BINE TAC. INTREABA-L PE ZOZO POATE STIE EL MAI MULTE. |
pe 21 mai e mai mult show de motociclete
|
nu merita...sincer ii kam mult intrarea...da ma rog...
|
Cat e intrarea acum in 21, pls let me know.... Ca nu stau bine la cap finatze deloc zilele astea, si in 4 musai sa merg.
|
Quote:
|
cam nimic interesant pe 21, ca am fi mers si noi...
mai bine pastrati-va finantele pt benzina, pe 4iunie, ca nu stiu daca o sa ajunga cea pe care o aducem pe aeroport sa o daruim celor care se vor da. noi am inteles niste chestii neplacute in legatura cu ce fac aia cu motocicletele... asa ca pas... sa-i lasam cu ale lor in pace... ne vedem pe 4 unde o sa avem niste premiere culmea de tot... se pare ca se da dezlegare la drift in Romania, oficial, profesionist, inainte chiar de lansarea Fast&Furios 3... asa ca, pe langa profesionistii care vor face demonstratii, va fi si un mare concurs oficial pentru amatori asta pe langa liniute, normal... deci... pe 4 iunie intalnire generala... nu mai devreme, si nici mai tarziu.... |
merci pt. info gratzian!
|
noi iubim toate showurile din romania...................si eu nu voi lipsi cat de cat de la niciunu!!!!mai ales in oradea!!!!
|
Si eu mersi de info, Gratzian! Deci ramane pe 4. Ms again.
|
|
Quote:
|
Mai avem un pic si vine ziua cea mare ...............
|
oai doamne ce saptamana ne asteapta!!!!!mai ales pe noi cu muzicile!!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Cumpara-i un ceas sa nu zica ca nu ia sunat ceasul si de aia nu a venit................
|
Quote:
|
Salutari
Acesta este noul meu user (ex AUTOPERFORM) numa' bine! |
sa-l folosesti cu sanatate!
|
cum pot sa dau de nenea cu tico 'polar bear'?
un nr de tel...sau ceva? |
la intalnirile de vineri seara!;)
|
SoundIdentity cand ii terminat site`u??!
|
Buna tuturor ma numesc Zuky am 17 ani si sunt nou pe acest forum dar ca majoritatea celor de aici sunt pasionat de masini si mai ales de tuning.
|
bine ai venit!
|
care zicea mai demult ca aduce piese de masini de dincolo?
sami lase un mesaj |
petrarca e cel care aduce piese de dincolo...
|
Hi
Am 16 ani si sunt din Simleul-Silvaniei jud. Salaj.. si sunt un pasionat al masinilor sport ;) |
salu` ma numesk Edy am 17 ani...si imi plak mashinile tunate asemeni celorlaltzi de pe acest forum :)
|
salut sunt norbi am 21 de ani imediat si sunt nebun dupa tuning am un zafira verde se stie prin oras cred unii altceva mai doritzi sa stiti?
|
Quote:
|
da mey zafira cu jl in porbagaj te deranjeaza cumva??? unde ati fost mey vineri????
|
Buna tuturor! Sunt Cris, din Salonta, 21 ani am si eu un Opel Kadett GSi 2000cmc 115 CP, usor tuningat......as vrea sa fiu si eu membru de club....cine poate sa imi dea informatii????? mersi!!!
|
ca dic la el...soros ala mare:) (si eu sunt din salonta)
in legatura cu clubul...intalnire in fiecare vineri, parcarea de la Heat, ora 20.00. Mergi la intalnire, si te intalnesti cu lumea:) ce kadett ti-ai luat mai? |
Quote:
|
Quote:
|
care stie pleoape de vanzare sau unde se gasesc pentru opel zafira sa imi zica si mie ms
|
Quote:
cine esti mah? cam figurant nu crezi? |
Quote:
|
ce tot comenteaza ala cu civic_ex ca ii fur eu mbquard urile pe spate dc mai comenteaza mult ;)) mexicanule
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning