![]() |
Re: Desenele mele: blue macca
1 Attachment(s)
te tin eu minte, cristi...
in rest :-?? ce sa zic, mersi next, dacia sport pt grin.streets |
frumoasa dacie....dar daca o facei putin ..mai lata era bine:D dar e buna si asa:P
|
Arata foarte bine. Geamurile, poate trebuiau putin mai inalte. Dar, acesta fiind stilul tau, nu se poate spune ca este o greseala. Frumos. Frumos si Vision-ul. Bravo!
|
Foarte frumos bmw-ul blue..... felicitari, bravo s.a.m.d. ..... esti din ce in ce mai bun
|
Tare de tot sportiva!!! Deci, tin minte ca facusem si eu una rosie acuma vreo trei ani... nu se compara :lol:
Blu' rocks! :lol: |
1 Attachment(s)
Quote:
in rest, merci baieti si, evo... nu comparam cu desene de atatia ani, nu are rost ps. terminai bimmerul... |
Frumoase si BMW-ul si Dacia... imi place licenta ta plastica:D (suna aiurea), mai ales roata la bmw cu urmele de albul foii pentru a evidentia textura anvelopei, fain.
|
8 Attachment(s)
.....[lene sa scriu...]
a si :( s.au cam terminat cataloagele cu bmw... nu ca as fi mare fan mercedes :D cat despre oldtimer, o sa.i mai repar eu aripa 'cu ciocanu'... |
Foarte misto Merc-ul. :D
|
Desenezi super frumos,ai talent
|
bravooo , mercedesul nici nu zici ca`i desenat e poza direct ! bravo ,e tare rau
|
Foarte tare Mercedesul, hasura este senzationala :love:
|
foarte reusit mercu, nici nu aveam vreun dubiu ...
totusi, mi se pare stramba partea din stanga a desenului cu bmw-ul. |
frumos mercers:)
|
6 Attachment(s)
Quote:
Quote:
next... o natura, 206, 'cocosata', e30 |
CLS se anunta foarte frumos. Si BMW ii fain dar... rotiile spate dirijeaza masina? :lol:
206 ii realizat frumos, dar nu pe placul meu... Nu l-as fi facut deloc in stilul asta :rolleyes2 |
Natura e frumoasa, CLS-ul e foarte reusit si bine proportionat, va iesi frumos.
Peugeot-ul arata putin ciudat, parca e prea inalt, dar in rest e reusit. La E30 in afara de roata spate putin virata arata foarte fain, chiar imi place :) ..si cel alb pe negru. |
1 Attachment(s)
peugeot.ul e dupa o masina stock...ce vrei de la ea :P
[poate ca v.am obisnuit cu cele modificate, din orice punct de vedere] cat despre urs[ul cel comestibil], nici poza nu m.a ajutat prea mult in a nu 'vira' roata spate... si apropo, aici is treburi cu punct de fuga, balonaj, jante mai late decat pneu'... [m.am scos?] sau cine stie dom'le ce.o avea masina sub caroserie... poate o tehnologie noua care permite si virarea rotilor spate in scopul usurarii parcarilor, etc.:lol: |
:lol: Te-ai scos...
Dar cu Peugeot-ul, parca tot nu sunt convins. Adica, probabil din cauza blu'ei touch mi se pare ca-i modificata masina (buza fata insa este modificata, sigur :-P) |
Daca asa pui problema... da! te-ai scos :lol:. Intr-adevar e problema de balonaj si probabil unghiul in care roata sta, nici in poza nu e perpendiculara. Frumos E30-ul oricum ti-am zis ca mi-a placut mult .
@Evo, mie Peugeot-ul mi se pare doar putin inaltat si are aspect de Nissan Qashqai, dar e bine proportionat, e doar putina licenta plastica.:-P |
blue macca....nota 10+...
dar iti dau un sfat...foloseste un elipsar la roti....;) |
imi place mult e30-ul si 206 :x
|
206 a iesit foarte bine,dar e30-ul roata din spate este stramba!!
Daca nu este asa cineva sa ma corecteze... |
1 Attachment(s)
merci frumos tek_tm3 :D
of hai ca incepeti sa ma ofticati cu roata spate de pe m3:rolleyes2 asa ca schimb subiectul::D |
Superb!!! :love:
|
3 Attachment(s)
probele la olimpiada... faza pe liceu
1. desen -natura 2. compozitie pe tema 'stabilitate, echilibru' |
Foarte frumos caruciorul, este pe format A3/A2? pentru ca pare mare:D.
Motocicleta arata foarte binem textura anvelopei ti-a iesit fain, iar schitele fugitive cu aspect neingrijit(mai degraba nefinisat) au un stil aparte. Succes la olimpiada.:woowoo: |
Niste bling blinguri mari la carucior :))
Glumesc,super ti'a iesit moto cross'ul..bafta la olimpiada~ |
Omu asta e pus pe treaba.
Spor la olimpiada. In cat timp ai facut desenele ? |
Off:Nu am mai intrat de multicel pe forum. Mi-ai adus aminte de competitiile Trial televizate pe eurosport...Ce-mi mai placeau... :shock: .
On: Nu cred ca exista desen de-al tau postat sau NEpostat care sa nu-mi placa. :yes: |
4 Attachment(s)
sergini0 - ambele lucrari pe 50x70 [echivalentul lui A2]
axel ... vreo 5-6 ore (fiecare), nici eu nu stiu ce sa zic, oricum atmosfera a fost degajata, am desenat relaxati si nu pot sa ma exprim clar asupra timpului petrecut :arrow:next... schita mana stanga / a4 / creioane natura / 50x70 inceput de proiect BMW f02 / 50x70 [cu diversele greseli de rigoare, printre care si parbrizul scurt] o joaca in carbune, 50x70... |
O sa fie moarte seria 7-le. In cat timp iti propui sa-l termini? O sa-l hasurezi pe tot in creioane simple? pentru ca nevoie de multa rabdare, eu nu m-as mai apuca de asa proiecte colosale.
|
5 Attachment(s)
eu as fi vrut sa termin hasura si intr.o zi... dar daca nu mi.a fost permis, am facut natura...
cum va fi hasurat ramane sa vedeti :D next...:arrow:pregatire pt olimpiada 8-| o sa ma termine dar mai umplu thread.ul :) |
printre cele mai faine desene de pe forum,spor la treaba in continuare
|
un artist in adevaratul sens al cuvantului :D
|
Natura e bestiala, iar portretele ca de obicei facute in stilul tau. Ma bucur ca nu te-ai grabit la hasura BMW-ului, sper sa fii cat mai atent la detalii o sa iasa superb.
|
2 Attachment(s)
mersi mersi baieti...
continuam cu norma : vineri si azi [luni] |
felicitari blu' !
|
2 Attachment(s)
merci!
marti n.a fost sa fie... asa ca punem de miercuri |
8 Attachment(s)
gata si cu miercuri, urmeaza joi :
bineinteles, vor urma si finisarile... [pe langa fundal si roti] ... stay close! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning