![]() |
Re: Br 40 Yul
Quote:
|
la noi in br se intalneste lumea la o vorba ...un gratarel..asa se face la noi..;)
|
deci noi ne intalnim cam in fiecare weekend, cine trece prin br va dau nr meu si dak vreti sa ne intalnim ma sunati si ...mai stam la ce a zis TBCuuu! :D
0731 345 184 multa bafta tuturor!:D |
io vin cu mititeii...8):twisted:
|
Frumusica masina! Simpla,curata,decenta!
|
poate la urmatorul 4Tuning eveniment ne strangem sa le ocupam un spatiu mai mare! :D
|
cicisxn: multumes!
BBI: sa speram. ia zi, cand vii la braila sa ne duelam?:D |
:D deocamdata nu e cazu pana nu pun un set nou....cu asta mai merg doar la plimbare ca nu prea am compresie....dar nici bani sa il schimb temporar!
o sa ma duelez oleak eu cu masina peste 2 sapt pe pitesti-brasov! :) |
Ati mai facut gratarele ma? Oricum seara aia a fost tare rau! :D
Hai ca ne mai vedem prin oras. Spor la mesterit! |
Quote:
|
ma,le omorati!
|
Mi se pare ca te-am vazut azi in Galati pe strada Brailei.Erai tu sau mi s-a parut?
|
cicisxn: aia nu e nimik. dak nu le dai jar nu merg bine!:D
GL91ANB: da eu am fost, pt k invat la facultate de mecanica, si fac drumuri zilnic. multa bafta! |
e cam vechi show-ul asta....
si vb lu' iulica....daca nu dam putin in ele se depune calamina si numai merg bn.... P.S.- frumos burn drace.... |
maine BIS! :D:D:D
|
Maine BIS unde si la ce ora? As veni si eu sa asist,fara participare :)
|
Quote:
|
Nu era mai bine la carrefour? Ca jos acolo stiu ca lucreaza aia si au santuri,etc
|
Poate si DACIA ;) bvo YUL o masina super okk e ff CLEAN ;) sa tii de ea ;) bftiuk
|
Am observat pe aripa dreapta fata o chestie care face nota discordanta cu masina. A fost vopseaua sarita pe acolo pe undeva si a fost acoperita direct cu vopsea. Am si eu la fel pe capota. La a mea se preteaza,dar la aia care e ingrijita chiar nu "merge".
|
vorbisem despre chestia asta mai demult.
am gasit vopsea identica cu cea a masinii dar e 2 mil litrul de vopsea! ce am incercat io acolo a fost sa vad dak pot sa gasesc un spray care sa se potriveasca. o sa o vopsesc pe toata cat de curand! multumesc Insanerzw |
la cuptor, in garaje nu prea mai este vreme de vopsit
|
Yaaaawn...vrum vrum. :D
Astept urmatoarele intalniri :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
o noua achizitie!:D
va anunt k pe data de 15 si 16 la braila va fi raliu si liniute! care aveti dacii cu "inima romaneasca dar intepata" ;) va rog sa veniti si sa participati! |
Superb volanul Iulica8)..dar de unde facusi rost de asa ceva?
|
OFF TOPIC :
Iulian, in ce an esti la Mecanica ? ca poate trec si eu pe acolo ca prietena mea studiaza acolo si poate ne intalnim. Apropo, ti-am vazut masina parcata pe straduta pe care este si intrarea din spate a facultatii de mecanica si chiar ma intrebam ce cauti pe acolo stiind ca esti din BR dar nu am stiut ca esti student in GL. :) daca se poate poate vin si eu la o "intalnire" de-a voastra. |
Sunt anul I, dar nu stiu cand sa ne intalnim, k nu prea ma impac cu scoala si am inceput s-o raresc cu orele! :D
|
Puturos,puturos! :))
|
Nu puturos,ci preocupat de calutii putere,ca dee..acum vin liniutele si Yul-ul trebuie sa faca figura frumoasa;)..nu Iulica?:-)
|
Nu, chiar sunt puturos!:D
YUL e gata demult, mai sunt cateva maruntisuri! |
Care dacie vine la braila pe 16 la liniutze! si participa?
Ma refer in afara de cei din DRT! |
va intreb asta pt k eu o sa fac parte din organizatori, asa k dak se strang mai multi cu dacii o sa se faca cupa dacia!
deci...:D |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Cateva poze de la mine,ca multumire pt treaba de azi:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
multumesc bogdane pt poze.
nu vreau sa se supere cei din DRT pe mine, dar asa este, vrem sa ne dam numai cei cu motoare de dacie! Spark: te contrazic, frumoasa si bestia, k a mea sa cam uzat... dar isi revine ea! |
IUlica mi se pare mie sau ai pus scoci argintiu si la lampi?eu am dat cu vopsea arginti si nu imi place cum a iesit...parca mai bine vine cu scoci!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:05. |
- Copyright 2026 4Tuning