Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Probleme cu PC-ul (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/47781-probleme-pc.html)

pHlow 15-04-09 15:22

Re: Probleme cu PC-ul

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2240994)
anybody else?

Sau ai putea incerca chiar tu: uite aici

Sasha 15-04-09 15:30

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 2241132)
Sau ai putea incerca chiar tu: uite aici

chiar crezi ca daca puteam nu o faceam? dar din pacate nu pot sa instalez nimic deocamdata pe pc;) si de asta apelez la altcineva;)

pHlow 15-04-09 15:39

OK, scuzele mele. Atunci incearca aici

nck_xx 15-04-09 22:24

1 Attachment(s)
pHlow nu pot sa defragmentez discul....imi apare chestia asta cand ii dau defragment

dolb 15-04-09 22:40

pai si fa si tu ce scrie mai jos! PLEASE RUN CHkDSK. Adica mai exact dai start..dai run .. si scrii chkdsk /f ( fara punct ). El o sa iti puna o intrebare si tu dai Y ( ygrec ).. dai un restart.. si se rezolva ;)

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 2241171)
OK, scuzele mele. Atunci incearca aici

trust...me.. am incercat sound forge + multe alte convertoare foarte foarte bune, niciunul nu a mers! Pur si simplu nu poate decoda AMR-urile.

pHlow 16-04-09 11:44

Pune te rog un .amr aici ca m-ai facut curios :P

Sasha 16-04-09 11:49

gata..multumesc frumos lui andi cimpean :) time out:-P

dolb 16-04-09 13:20

cum s-a rezolvat? ca am incercat 10 convertoare si nimic.

Sasha 16-04-09 15:55

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2243645)

ehhh el a reusit :)) nu ma intreba pe mine cum :D

nck_xx 16-04-09 16:22

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2242381)
pai si fa si tu ce scrie mai jos! PLEASE RUN CHkDSK. Adica mai exact dai start..dai run .. si scrii chkdsk /f ( fara punct ). El o sa iti puna o intrebare si tu dai Y ( ygrec ).. dai un restart.. si se rezolva ;)

I'am dat si tot degeaba ca nu merge...la un moment dat imi aparuse ca facea verificarea si la C si la D....C'ul am reusit sa il defragmentez si nu imi mai apare....acum nu stiu cum sa fac sa defragmentez si D'u

andi_cimpean 16-04-09 18:39

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2243645)

daca vrei iti pot trimite kit-ul pe mess;)
si eu l-am gasit destul de greu. Nu am idee de ce se gasesc asa de greu niste convertoare audio :?:

2fast4u_DK 16-04-09 19:09

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2224918)
ce legatura are monitorul cu webcamul? webcamul trebuie sa il legi/conectezi la UNITATEA CENTRALA!

@ ALL.. cand instalati un dispozitiv nou, PRIMUL SI PRIMUL LUCRU TREBUIE SA INSTALATI DRIVERE !!!! APOI CONECTATI DISPOZITIVUL !! De-aia nu merg toate.

webcamul este integrat in monitor si acesta are doar cablul dvi si un cablu usb care vine in unitate pentru functionarea usburilor integrate in monitor...si ca drivere am doar unul singur pentru monitor care nu cred ca include si cel pentru webcam

Quote:

Originally Posted by nck_xx (Post 2244060)
I'am dat si tot degeaba ca nu merge...la un moment dat imi aparuse ca facea verificarea si la C si la D....C'ul am reusit sa il defragmentez si nu imi mai apare....acum nu stiu cum sa fac sa defragmentez si D'u

Incearca cu TuneUp Utilities 2009

dolb 16-04-09 20:39

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2244334)
daca vrei iti pot trimite kit-ul pe mess;)
si eu l-am gasit destul de greu. Nu am idee de ce se gasesc asa de greu niste convertoare audio :?:

convertoare audio se gasesc usor! Insa fiserele lui Sasha erau ciudate... am incercat cu convertoare speciale pt amr si nu functionau! Am incercat si VLC sa le rulez sa vad daca sunt audio..si tot nimic. Am incercat cu dbpoweramp care e tare tare.. sound forge....si totusi .. nimic! Anyway... id-ul de mess : piesetuning . Merci

dolb 16-04-09 20:40

Quote:

Originally Posted by nck_xx (Post 2244060)

auslogics disk defrag ;) cel mai simplist si foarte bun!

nck_xx 16-04-09 22:38

Va multumesc pt sfaturi....am reusit cu programul lui DK....multumesc inca o data...de mult ma chinuiam sa repar chestia aia si nu imi dadeam seama cum

dolb 16-04-09 22:40

vezi ca problema ta era legata de windows.. e ceva necurat ;) Ai mare grija si fa-ti un backup...trust me.

nck_xx 16-04-09 22:43

am facut deja unul acum vreo 2 zile in urma....da nu stiu ce poate sa aiba de la window doar imi aparea si inainte sa il reinstalez...

adytzy 21-04-09 13:47

am un acer aspire 5735z, are windows vista pe el, doar ca imi face probleme, ca sa ma conectez la net trebuie sa`mi instalez un program, dar cand vreau sa`l instalez imi apare o eroare pe tot ecranu, (pe fond albastru in care zice ceva de video, nu apuc sa citesc decat 3/4 cuvinte si apoi calculatoru se restarteaza), am mai patit asa o data cu alt laptop care il am, shi mi`am reinstalat placa video si a mers(windows XP), dar la asta care`l am acuma nu am idee ce ar trebui sa`i fac....pls help.

dolb 21-04-09 13:49

ai kit de instalare /reparare de la ei ? daca da..foloseste-l !

adytzy 21-04-09 13:50

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2253908)
ai kit de instalare /reparare de la ei ? daca da..foloseste-l !

nu am nici un cd, nimic nimic,

pHlow 21-04-09 16:19

Eroarea e de la program. Ce program incerci sa instalezi? Cum incerci sa te conectezi la net? LAN sau WIFI?

adytzy 21-04-09 16:29

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 2254245)
Eroarea e de la program. Ce program incerci sa instalezi? Cum incerci sa te conectezi la net? LAN sau WIFI?

eu incerc wifi, is in italia si aici au astia un program( alice..), fara el eu ma pot conecta la net...(poza cu eroarea).

dolb 21-04-09 16:58

are legatura cu driverele. Vezi daca ai instalate drivere de la WIFI .. daca da.. fa-le un update ceva.. si programul deasemenea trebuie sa fie destul de nou si mai ales.. COMPATIBIL CU VISTA.

adytzy 21-04-09 17:00

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2254343)
are legatura cu driverele. Vezi daca ai instalate drivere de la WIFI .. daca da.. fa-le un update ceva.. si programul deasemenea trebuie sa fie destul de nou si mai ales.. COMPATIBIL CU VISTA.

daca as reusi sa ma conectez la net as reusi sa`i dau un update dar asa trebuie sa descarc pe unu si sa mut q cardu pe celalalt...apropo k sa trec de la vista la xp ce trebuie sa fac?

dolb 21-04-09 17:02

pai si ce.. e greu? eeehe.. in fine. Pt a trece la xp .. trebuie format c:\ ..and install xp :)

pHlow 21-04-09 17:03

Tu in momentul de fata reusesti sa intri in Windows sau iti arata tot timpul asta? (partea A)Daca merge, dezinstaleaza programul. Pentru internet nu ai un router wifi de la alice? In mod normal daca te uiti, routerul are si porturi pentru lan. Si sigur ai primit si cablu. Incearca asa. Oricum din ce vad aici , pare ca nu ar avea suport wifi pentru windows. Dar incearca sa intri in start-control panel-> Network and Sharing Connection-> (in stanga pe bara) Connect to a network -> Si aici ar trebui sa vezi reteaua ta. Vezi pe spatele routerului ce scrie. Probabil e ceva de genul Alice-0d3r42 (dau un exemplu). Apoi conecteaza-te folosind parola care e scrisa tot pe router probabil.

Daca nu merge sa intri in windows, reseteaza-l si apasa pe F8 pana cand iti apare un "meniu". Apoi intra in safe-mode. Dupa ce a intrat in safe-mode, intra in start-> run-> scrie msconfig. D`acolo de la Startup deselecteaza programul instalat. Da-i restart si ar trebui sa intre in windows normal. Apoi urmeaza pasii de la partea A :P
Sper sa iti mearga

Vezi ca s-ar putea sa ai probleme cu trecutul la XP din cauza driverelor, din cauza hdd-ului care probabil e sata si XP-ul nu are suport, etc...

adytzy 21-04-09 17:15

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2254355)
pai si ce.. e greu? eeehe.. in fine. Pt a trece la xp .. trebuie format c:\ ..and install xp :)

fac exact cum as face q un laptop normal pe care am xp?, ptr ca auzeam pe unii ca ii dificil sa instalezi xp pe un vista, ca cica nu`ti gaseste x ba nu`ti gaseste y si tot asa.....partea mai grea e sa gasesti drivere dar in rest....

dolb 21-04-09 17:16

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 2254359)

Vezi ca s-ar putea sa ai probleme cu trecutul la XP din cauza driverelor, din cauza hdd-ului care probabil e sata si XP-ul nu are suport, etc...

se rezolva din bios

Quote:

Originally Posted by adytzy (Post 2254395)
fac exact cum as face q un laptop normal pe care am xp?, ptr ca auzeam pe unii ca ii dificil sa instalezi xp pe un vista, ca cica nu`ti gaseste x ba nu`ti gaseste y si tot asa.....partea mai grea e sa gasesti drivere dar in rest....

nu am avut probleme la trecerea de la vista la xp chiar si cu S A T A.. .. drivere se gasesc insa nu prea cred eu ca nu ti-au dat nici un CD cu drivere ceva..

adytzy 21-04-09 17:21

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 2254359)
Tu in momentul de fata reusesti sa intri in Windows sau iti arata tot timpul asta? (partea A)Daca merge, dezinstaleaza programul. Pentru internet nu ai un router wifi de la alice? In mod normal daca te uiti, routerul are si porturi pentru lan. Si sigur ai primit si cablu. Incearca asa. Oricum din ce vad aici , pare ca nu ar avea suport wifi pentru windows. Dar incearca sa intri in start-control panel-> Network and Sharing Connection-> (in stanga pe bara) Connect to a network -> Si aici ar trebui sa vezi reteaua ta. Vezi pe spatele routerului ce scrie. Probabil e ceva de genul Alice-0d3r42 (dau un exemplu). Apoi conecteaza-te folosind parola care e scrisa tot pe router probabil.

Daca nu merge sa intri in windows, reseteaza-l si apasa pe F8 pana cand iti apare un "meniu". Apoi intra in safe-mode. Dupa ce a intrat in safe-mode, intra in start-> run-> scrie msconfig. D`acolo de la Startup deselecteaza programul instalat. Da-i restart si ar trebui sa intre in windows normal. Apoi urmeaza pasii de la partea A :P
Sper sa iti mearga

calculatorul imi merge mi se deschide dar nu lasa sa instalez programelu ala, am wifi pe laptop, si la lan tot la fel , nu pot sa trec mai departe de router, ma conectez la reteaua locala, dar nu pot intra pe nici o pagina de web sau alte chestii..

adytzy 21-04-09 17:27

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2254402)
se rezolva din bios

nu am avut probleme la trecerea de la vista la xp chiar si cu S A T A.. .. drivere se gasesc insa nu prea cred eu ca nu ti-au dat nici un CD cu drivere ceva..

daca imi zici de bios ma depasesti, ma las pagubas, si asa nu`i al meu, ii instalez ceea ce`i trebuie si i`l dau asa, a face bors respectivu`.

pHlow 21-04-09 17:35

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 2254402)
se rezolva din bios

Asta daca are suport pentru asta. Crede-ma ca nu vorbesc din stele. Nu orice bios e capabil sa emuleze ide.

mihai88 21-04-09 17:37

cine se pricepe cu nod 32 4.0.314 l-am instalat prima data pe un laptop licenta era expirata in 2007 am reusit pana la urma sa ii bag o licenta valabila pana in 2013 acum am incercat sa il pun si pe calculatoru meu si nu ii mai dau de cap

deci cine cunoaste?

dolb 21-04-09 17:38

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 2254449)
Asta daca are suport pentru asta. Crede-ma ca nu vorbesc din stele. Nu orice bios e capabil sa emuleze ide.

cat ne mai atacam ? :D:D eu nu ma refeream la emulat IDE... eu ma refer ca este o optiune (dezactivabila ) in bios prin care se poate face downgrade la xp :)

dolb 21-04-09 17:38

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 2254459)
cine se pricepe cu nod 32 4.0.314 l-am instalat prima data pe un laptop licenta era expirata in 2007 am reusit pana la urma sa ii bag o licenta valabila pana in 2013 acum am incercat sa il pun si pe calculatoru meu si nu ii mai dau de cap

deci cine cunoaste?

instaleaza altceva :)

pHlow 21-04-09 17:38

Quote:

Originally Posted by adytzy (Post 2254421)
calculatorul imi merge mi se deschide dar nu lasa sa instalez programelu ala, am wifi pe laptop, si la lan tot la fel , nu pot sa trec mai departe de router, ma conectez la reteaua locala, dar nu pot intra pe nici o pagina de web sau alte chestii..

Esti sigur ca netul este activat? Daca zici ca poti sa te conectezi in reteaua locala( ia vezi daca te poti conecta la 192.168.1.1 sau ceva de genul) in mod normal ar trebui sa te conectezi si mai departe. Mie mi-a venit routerul si etc, dar d`abia dupa 1-2 sapt mi-a dat drumu la net.

pHlow 21-04-09 17:42

DOLB asculta-ma :))! Vorbim despre acelasi lucru dar nu este o optiune sa faci downgrade :lol: ci sa selectezi ca biosul sa emuleze IDE . Si sunt calculatoare care nu sunt capabile de asa ceva. Eu personal am instalat cateva windows-uri XP pe calc dastea.

adytzy 21-04-09 17:46

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 2254465)
Esti sigur ca netul este activat? Daca zici ca poti sa te conectezi in reteaua locala( ia vezi daca te poti conecta la 192.168.1.1 sau ceva de genul) in mod normal ar trebui sa te conectezi si mai departe. Mie mi-a venit routerul si etc, dar d`abia dupa 1-2 sapt mi-a dat drumu la net.

netul este activat, daca vorbesc cu voi..:p...

pHlow 21-04-09 17:50

Quote:

Originally Posted by adytzy (Post 2254494)
netul este activat, daca vorbesc cu voi..:p...

Da,ai dreptate :))) Ai incercat ce ti-am zis, sa te conectezi la interfata routerului?

adytzy 21-04-09 18:01

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 2254510)
Da,ai dreptate :))) Ai incercat ce ti-am zis, sa te conectezi la interfata routerului?

deci cum sa iti explic... laptopul celalalt mi`a gasit reteaua mea de wireless, i`am dat conect, i`am bagat parola care o am si sunt ``conectat la router`` dar la net ca sa pot intra pe pagini, ca sa`mi mearga netu trebuie sa instalez programu cu pricina(programu ala ii un fel de Thor, asa ceva foloseam cand eram in tara ptr net), si cand dau sa instalez programu ala imi vine in fata eroarea cu pricina si se restarteaza...

dolb 21-04-09 18:07

Quote:

Originally Posted by adytzy (Post 2254554)
deci cum sa iti explic... laptopul celalalt mi`a gasit reteaua mea de wireless, i`am dat conect, i`am bagat parola care o am si sunt ``conectat la router`` dar la net ca sa pot intra pe pagini, ca sa`mi mearga netu trebuie sa instalez programu cu pricina(programu ala ii un fel de Thor, asa ceva foloseam cand eram in tara ptr net), si cand dau sa instalez programu ala imi vine in fata eroarea cu pricina si se restarteaza...

click dreapta pe setup-ul programului dai la compatibilitate si selecteaza XP sp2.. poate poate.

Quote:

Originally Posted by pHlow (Post 2254476)
DOLB asculta-ma :))! Vorbim despre acelasi lucru dar nu este o optiune sa faci downgrade :lol: ci sa selectezi ca biosul sa emuleze IDE . Si sunt calculatoare care nu sunt capabile de asa ceva. Eu personal am instalat cateva windows-uri XP pe calc dastea.

si eu stiu ce vorbesc :) si nu vb de acelasi lucru :D

All times are GMT +2. The time now is 21:59.

- Copyright 2026 4Tuning