![]() |
Re: Probleme cu PC-ul
Quote:
|
Quote:
|
OK, scuzele mele. Atunci incearca aici
|
1 Attachment(s)
pHlow nu pot sa defragmentez discul....imi apare chestia asta cand ii dau defragment
|
pai si fa si tu ce scrie mai jos! PLEASE RUN CHkDSK. Adica mai exact dai start..dai run .. si scrii chkdsk /f ( fara punct ). El o sa iti puna o intrebare si tu dai Y ( ygrec ).. dai un restart.. si se rezolva ;)
Quote:
|
Pune te rog un .amr aici ca m-ai facut curios :P
|
gata..multumesc frumos lui andi cimpean :) time out:-P
|
cum s-a rezolvat? ca am incercat 10 convertoare si nimic.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si eu l-am gasit destul de greu. Nu am idee de ce se gasesc asa de greu niste convertoare audio :?: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Va multumesc pt sfaturi....am reusit cu programul lui DK....multumesc inca o data...de mult ma chinuiam sa repar chestia aia si nu imi dadeam seama cum
|
vezi ca problema ta era legata de windows.. e ceva necurat ;) Ai mare grija si fa-ti un backup...trust me.
|
am facut deja unul acum vreo 2 zile in urma....da nu stiu ce poate sa aiba de la window doar imi aparea si inainte sa il reinstalez...
|
am un acer aspire 5735z, are windows vista pe el, doar ca imi face probleme, ca sa ma conectez la net trebuie sa`mi instalez un program, dar cand vreau sa`l instalez imi apare o eroare pe tot ecranu, (pe fond albastru in care zice ceva de video, nu apuc sa citesc decat 3/4 cuvinte si apoi calculatoru se restarteaza), am mai patit asa o data cu alt laptop care il am, shi mi`am reinstalat placa video si a mers(windows XP), dar la asta care`l am acuma nu am idee ce ar trebui sa`i fac....pls help.
|
ai kit de instalare /reparare de la ei ? daca da..foloseste-l !
|
Quote:
|
Eroarea e de la program. Ce program incerci sa instalezi? Cum incerci sa te conectezi la net? LAN sau WIFI?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
are legatura cu driverele. Vezi daca ai instalate drivere de la WIFI .. daca da.. fa-le un update ceva.. si programul deasemenea trebuie sa fie destul de nou si mai ales.. COMPATIBIL CU VISTA.
|
Quote:
|
pai si ce.. e greu? eeehe.. in fine. Pt a trece la xp .. trebuie format c:\ ..and install xp :)
|
Tu in momentul de fata reusesti sa intri in Windows sau iti arata tot timpul asta? (partea A)Daca merge, dezinstaleaza programul. Pentru internet nu ai un router wifi de la alice? In mod normal daca te uiti, routerul are si porturi pentru lan. Si sigur ai primit si cablu. Incearca asa. Oricum din ce vad aici , pare ca nu ar avea suport wifi pentru windows. Dar incearca sa intri in start-control panel-> Network and Sharing Connection-> (in stanga pe bara) Connect to a network -> Si aici ar trebui sa vezi reteaua ta. Vezi pe spatele routerului ce scrie. Probabil e ceva de genul Alice-0d3r42 (dau un exemplu). Apoi conecteaza-te folosind parola care e scrisa tot pe router probabil.
Daca nu merge sa intri in windows, reseteaza-l si apasa pe F8 pana cand iti apare un "meniu". Apoi intra in safe-mode. Dupa ce a intrat in safe-mode, intra in start-> run-> scrie msconfig. D`acolo de la Startup deselecteaza programul instalat. Da-i restart si ar trebui sa intre in windows normal. Apoi urmeaza pasii de la partea A :P Sper sa iti mearga Vezi ca s-ar putea sa ai probleme cu trecutul la XP din cauza driverelor, din cauza hdd-ului care probabil e sata si XP-ul nu are suport, etc... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
calculatorul imi merge mi se deschide dar nu lasa sa instalez programelu ala, am wifi pe laptop, si la lan tot la fel , nu pot sa trec mai departe de router, ma conectez la reteaua locala, dar nu pot intra pe nici o pagina de web sau alte chestii.. |
Quote:
|
Quote:
|
cine se pricepe cu nod 32 4.0.314 l-am instalat prima data pe un laptop licenta era expirata in 2007 am reusit pana la urma sa ii bag o licenta valabila pana in 2013 acum am incercat sa il pun si pe calculatoru meu si nu ii mai dau de cap
deci cine cunoaste? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
DOLB asculta-ma :))! Vorbim despre acelasi lucru dar nu este o optiune sa faci downgrade :lol: ci sa selectezi ca biosul sa emuleze IDE . Si sunt calculatoare care nu sunt capabile de asa ceva. Eu personal am instalat cateva windows-uri XP pe calc dastea.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: