![]() |
Re: Chat
ok,pe la 7 ne vedem in eclipsa.problema e ca nu stiu pe niciunu dintre voi :|.sper sa va gasesc...
|
Țipi cāt te țin plămānii un nick de aici!:lol:Glumesc! Vă găsiți voi!:)
|
Quote:
PS: acu' venii de la tara ,dar o sa vin si eu... |
La craiova vine careva?
|
La Craiova o sa mergem mai multi. Am fost asta seara la meeting, m-am intalnit cu baietii, sorry pentru intarziere! :>
|
Lasa bre nu-i problema cu intarzierea :).
Mergem la Craiova o sa plecam vreo cateva masini de aici. ASA sa incepem....ID-ul meu este "mariancmc23". Jimmy sa te vad :) repede. |
da asa am stabilit ,ca mergem mai multi din Tg-JIu ,sigur peste 5 masini si o motocicleta :) ,puteti sa-mi da-ti un mesaj privat sa va dau id meu sau sa mi-l dati pe al vostru, cei de pe forum
|
Daca reusesc sa-mi iau tigaia pana atunci, si o sa reusesc in mod sigur, Sasha o sa fie asistenta mea la liniute :))
|
Quote:
|
LA MULTI ANI DE DRAGOBETE:*
|
pana la urma care mergem la Craiova pe 15?Eu unu o sa vin ca spectator :lol:
|
Nu mai bine ne intalnim toti undeva in Targu-Jiu, si plecam impreuna?
|
pai asta era ideea,sa facem o lista sa ne intalnim si sa mergem toti :).doar de aia impartim acelasi asfalt in Tg-Jiu :oops:,suntem colegi :).n-am de gand sa merg de unu singur pe drum la 6 dimineata
|
Eu merg....dar tot asa de dimineata.
Ne intalnim atunci cu o zi doua inainte si discutam. |
da.oricum,eu o sa mai am un loc liber in masina in cazul in care vor si altii sa vina
|
OKey, vedeti ca s-a facut topic special pentru Legalele de la Craiova. Cei care veniti, confirmati acolo!
https://forum.4tuning.ro/415-tg-jiu/112079-legale-craiova-15-martie.html |
La mulți ani Sașa!:hug: Să ai parte de tot ce-ți dorești!http://www.fragonsight.com/forum/ima...s/Birthday.gif
|
La multi ani si tot ce-ti doresti de la viata !
|
Multumesc !!!! :hug: :D
|
Happy Birthday Sasha >:D<
|
:) happy b-day !!!!!
|
La Multi Ani, Sasha !
|
Multumesc la toata lumea :mrhappy: :hug:
|
care imi face si mie cadou o maciuca de schimbator :D
|
Ce mai e nou ?
:paper: |
Aia e problema, ca nu mai este nimic nou. Doar criza financiara...
|
Quote:
Tot la fel de bine o ducem ! |
Re: Cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu
Quote:
|
Re: Cele mai tari masini vazute in Tg-Jiu
10-12 aprilie romexpo bucuresti.
|
Re: Accidente Tg-jiu
GTXR ai reparat masina?
|
Am toate piesele ,maine ma apuc de ea...puteam sa o fac azi la partea mecanica ,dar o fac la un prieten...ies mai ieftin
|
Quote:
|
Vineri, 20 martie ora 21:00 o sa aiba loc la Agip prima intalnire Street Night Racers Targu-jiu.Cine vrea sa vina este bine-venit ;)
|
e si la noi club?
|
da.dupa cum am spus,SNR filiala Tg-Jiu
|
Quote:
|
Prezent si eu cu autobuzu` :)) numai ca din partea inferno :D
|
Din cate vad ar trebui in fiecare vineri seara la 21 sa ne intalnim ,mai discutam una alta,incepe sa se miste ceva...
|
In curand, impreuna cu niste prieteni o sa o punem de-un club propriu al orasului Tg-Jiu ;) Nu stiu de ce va bagati ca filiale etc.
|
cu cat mai multe cluburi cu atat mai bine :).important e sa colaboram,si fi sigur ca o sa colaboram :D.eu am vrut sa incep cu clubul acesta pentru ca am vrut sa mai miscam si noi ceva prin Tg-Jiu...prea mare monotonia.pana la urma pasiunea conteaza,nu numele clubului ;)
oricum,eu in momentul de fata incerc doar sa pun bazele clubului aici,mai e mult de munca...suntem putini membri.dar nu ma grabesc.mai bine cativa da cu pasiune decat multi si fara habar.poate in cativa ani o sa ajungem si noi sa organizam evenimente ceva pe aici :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:04. |
- Copyright 2026 4Tuning