Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia masina mea (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/47486-dacia-masina-mea.html)

ozn_yakuza 07-06-08 12:16

Re: Dacia masina mea

6 Attachment(s)
pai nu stiu ce sa iti zic pt ca masina nu era trecuta pe numele meu si eu am schimbat si culoare si numere si am si identificat-o si apoi am trecut-o pe numele meu.
95 Taxa Intrare RAR "parca"
85 numere preferentiale
copie legalizata si legalizare ca am vopsit masina acasa in regim propriu
si alte atentii....

masina o sa ramana cu bare negre si o sa mai urmeze si alte modificari dar trebuie bani.

poze cu cea mai recenta achizitie.

bolidu' 07-06-08 15:23

mishto volanu!dar chiar e MOMO sau ai pus tu abtipild pe el?

BH 59 FIF 07-06-08 15:32

1 Attachment(s)
In calitate de pasionat de volane, te felicit pentru noua achizitie. Frumos volanul. Totusi, cred ca ar arata mai vine daca ai schimba suruburile cu unele "la nivel". Poate ca gresesc, dar nu cred ca astea sunt suruburile originale. Nu stiu ca volanele Momo sa fi avut asemenea suruburi. Anexez o poza sa vezi despre ce vorbesc. Nici astea nu sunt suruburile originale, dar parca arata mai bine.

Mi se pare mie, sau ai inlocuit busonul de la rezervor? Daca da, spune-mi te rog ce model este si daca inchide bine.

aditzu_adx 07-06-08 17:30

man ai dat volanu celalalt???....da-mi un msg cu pretul lui...si app e chiar misto volanu...bafta NZO'ule...;)

ozn_yakuza 08-06-08 10:01

volanul l-am luat dupa un VW care avea si scaune RECARO asa ca nu stiu daca e original sa u daca alea sunt suruburile originale dar mie imi place si e foarte confortabil la condus.

aborigenu 08-06-08 12:10

forteaza-te un pic si adu la nivel pedalele

ozn_yakuza 08-06-08 14:01

eee asta e o treaba grea pt ca nu stiu cum sa aduc ambreajul la nivel cu frana si sa imi mai si cupleze bine treptele ca daca il cobor nu mai cupleaza chiar nu stiu ce sa ii fac,si apropo zi si mie ce se intampla cu masina mea daca i-am pus filtru sport si am ilocuit toba finala cu teava.o ajut sau e doar sunet si consum mai mare.

ozn_yakuza 08-06-08 14:16

8 Attachment(s)
poze................

bolidu' 08-06-08 16:17

mai baga toba vreo 3cm in interior ca e prea iesita.......;)

ozn_yakuza 08-06-08 16:32

nu ca imi plaCE ASA.

aborigenu 08-06-08 18:50

Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 1578787)
eee asta e o treaba grea pt ca nu stiu cum sa aduc ambreajul la nivel cu frana si sa imi mai si cupleze bine treptele ca daca il cobor nu mai cupleaza chiar nu stiu ce sa ii fac,si apropo zi si mie ce se intampla cu masina mea daca i-am pus filtru sport si am ilocuit toba finala cu teava.o ajut sau e doar sunet si consum mai mare.

pai tocmai de-aia am zis sa te fortezi un pic
cat despre ce ai intrebat tu toate st aproape insesizabile daca vrei sa faci o treaba la filtru ala sport baga o galerie de camioneta si dc ai posibilitatea o kiuloasa comprimata. baga toba aia mai in interior asculta de lume

nu se poate consum mic , dc vrei consum mic baga un carb de 1300 cu jiglere de 1.25 daca vrei sa fie un pic mai sprintena fa ce am zis mai sus

ozn_yakuza 08-06-08 19:10

da am inteles mersi.

bolidu' 08-06-08 19:13

Quote:

Originally Posted by aborigenu (Post 1579190)
pai tocmai de-aia am zis sa te fortezi un pic
cat despre ce ai intrebat tu toate st aproape insesizabile daca vrei sa faci o treaba la filtru ala sport baga o galerie de camioneta si dc ai posibilitatea o kiuloasa comprimata. baga toba aia mai in interior asculta de lume

reteta asta o voi aplica eu......:D.........dar nu am galeria.:((

ozn_yakuza 10-06-08 09:52

cred ca azi rezolv treaba cu ambreajul si sper sa fie bine.

db_85_amd 11-06-08 21:54

3 Attachment(s)
ca in fiecare zi eram la lucru la bmw-uri iar azi a venit ozn la mine cu o bara de clio,sa o faca sa o adapteze la dacia lui.taiat cu flexu,chit fibra suruburi si nu in ultimul rand muuuulte injuraturi si..iata ce a iesit.bineinteles ca nu e terminata.de remarcat poza in care ozn ii citea barei din cartea cu descantece
:lol:.....glumeam,amesteca fibra pe plansa aia,doar isi gasise un loc super de a da cu fibra,pe capota septarului meu de piese:lol:

aditzu_adx 11-06-08 22:23

hmmm....frumos sunt curios cum o sa arate vopita rosu:D:D:D...bafta

Villy ATS 12-06-08 00:02

intrebare: la filtru de aer, nu se incinge chestia aia care ai improvizat-o tu si intr-un final tot aer cald trage??

db_85_amd 12-06-08 00:06

Quote:

Originally Posted by Villy ATS (Post 1585836)
intrebare: la filtru de aer, nu se incinge chestia aia care ai improvizat-o tu si intr-un final tot aer cald trage??

nu,eu la bmw la fostul motor aveam la fel burlan din ala de aluminiu si dupa un mers peste 70-80km/h daca opream si puneam mana pe el pot spune ca era ff rece,nu mai zic ca la peste 140 era gheata :lol:

bolidu' 12-06-08 11:10

iese mishto bara......astept sa o vad gata!

ozn_yakuza 15-06-08 19:14

o sa vina AMD cat poate de repede cu un filmulet si cu poze cu noile oglinzi , sper sa va placa ce vedeti si auziti.

aditzu_adx 15-06-08 21:16

ba nebune da-mi un bip cat de repede poti k sa vb despre volanu ala...ca eu nu mai am nr tau ...

joke 15-06-08 21:34

salut frumoasa culoare pe masinuta ta o intalnire pe la targ nu se face si pe la noi ca tu esti de mai mult timp pe aici poate stii mai bine.bafta

db_85_amd 16-06-08 09:01

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ozn_yakuza (Post 1592931)
o sa vina AMD cat poate de repede cu un filmulet si cu poze cu noile oglinzi , sper sa va placa ce vedeti si auziti.

iata pozele dar filmuletul nu se poate da,se aude fff urat,asa inregistreaza bietul meu telefon si nu are rost sa-l postez,nu are legetura si nici o relevanta cu sunetul real al tobei lui ozn.asadar pozele cu noile oglinzi

ozn_yakuza 16-06-08 10:15

mersi mult mihai lasa ca vedem noi cum facem.

si Joke e mai dificil pt ca suntem putinei astia din dambovita.

ozn_yakuza 16-06-08 10:26

joke uite adresa mea de mess. ozn_yakuza ca sa mai vb acolodar eu nu prea intru asa de frecvent dar vedem noi.

joke 16-06-08 10:44

da vad ca suntem putini din db oricum din targ cam putini am vazut pe aici

k_cristi87 17-06-08 15:15

Nu ar fi rau sa ne intalnim pe undeva...Ce ziceti?
Scuze de off

Messerschmitt 17-06-08 18:25

dar oglinzile alea le mai poti regla???

aditzu_adx 18-06-08 01:42

ma bag si yo la o intalnire dar nu mai am masina dar vin asa...bafta

ozn_yakuza 18-06-08 08:54

oglinzile se regleaza din exterior.
si sa mai vb s ne mai adunam nu asa 4 masini si gata intalnire de masini modificate din dambovita.

eu unul vin si cred ca ar fi ff bine sa ne vedem intr-o duminica in targoviste in parcare la XXL pt ca duminica nu e aproape nimei acolo si parcarea e destul de generoasa si bine amplasata.daca aveti alte idei astept.

ozn_yakuza 18-06-08 09:46

12 Attachment(s)
.........................................

joke 18-06-08 18:55

ai dreptate nu asa 4 masini ca sa fim mai multi sa schimbam si noi o idee un sfat poate ne strangem mai multi si sunt de aceeasi parere cu locul e bine acolo si cred ca stie toata lumea sa ajunga

ozn_yakuza 04-07-08 15:57

OZN-ul se vinde ori tot ori pe bucatii cine e interesat sa zica ceva

ozn_yakuza 20-07-08 16:35

gata OZN-ul nu se mai vinde o pastrez si o fac de raliu.si atat.

ozn_yakuza 20-07-08 17:52

13 Attachment(s)
Cea mai noua sesiune de poze cu ozn-ul meu.

adi.schumi_tm 20-07-08 21:31

Arata super fain masinutza,chiar imi palce,alte semnalizari fatza si alte stopuri si un spoiler pe spate si e ''boboc''

ozn_yakuza 20-07-08 21:46

te referi la niste semnalizari fata clare si la niste stopuri alb rosu?acum merg fara bara ca bara trebuie sa o termin ca mai e de munca un pic la ea si apoi o sa vopsesc din nou toata masina alta nuanta de rosu.

adi.schumi_tm 20-07-08 21:47

Dap la semnalizari fatza clare si la stopuri alb-rosii ma refer.De ce vrei sa vopsesti din nou masina?ca nu de mult ai vopsit-o

ozn_yakuza 20-07-08 21:53

4 Attachment(s)
sa va aduc aminte cum arata cand am cumparat-o.
si de vopsit o vopsesc ca nu prea imi place nuanta si cum a iesit vopseaua.

ozn_yakuza 21-07-08 10:13

cine imi zice si mie ce benzina e buna pt performante mai mari dintre cea de 95 si cea de 99+ ca la bani stiu caree mai ieftina si cea mai scumpa.

All times are GMT +2. The time now is 10:35.

- Copyright 2026 4Tuning